mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Nu stateam la panda am luat tzeapa crdeam ca mi se terminase filmul dar acum chiar ca s_a terminat.
Mai ce tot vb de dop ca eu am citit si am auzit pana acum numai de culori diferite deci cred ca tine de fiecare. Pai dc era dupa mine dopul meu se duce in fiecare zi cate un pic . Daca cumva ma pacalesc si apare altul va zic.
Bombon si cum te simti dc ai naste acum?
Maraki m_ai inebunit cu atatea cumparaturi . Cum sunt scutecele?
Irina 37+
Bombonicaaaa spune:
Irina nu i-mi e frica deocamdata
doar ca nu ma simt pregatita fizic ...sunt chioara de somn , ma doare spatele si mai ales ma intreb daca il gasesc pe dr. meu ca nu l-am mai vazut de o luna si nu stiu ce voi face la spital , daca au aia " istoricul " meu acolo ca sunt pe cezariana...si ma gandesc la bebe mai mult decat la mine , sa fie ea sanatoasa si fara probleme ! La urma urmei tot acolo ajungem toate ...
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Sa stii cred ca se uita la k1 ca altfel nu imi explic ca doar nu e nimic interesant la tv.
Irina 37+
irinadum spune:
Bombon pai pana la urma incerci sa nasti natural?
Si stai fara frica ca dc e asa cum zice Denisa ar trebui sa aiba si istoricul bunicii tale

.
Irina 37+
Ana_m spune:
Bombonica, asa-i pana la urma tot acolo ajungem toate. Si momentul din pacate nu-l putem alege noi, ci-l aleg bebei, asa ca..... Eu sunt sigura ca totul va fii bine .
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
IRINA n-ai copt inca nimic azi ?
Lumea ori se fugareste la ora asta ori viseaza ca se fugareste...
MONI 35+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Sotzul se uita la K1, iar eu am un somn in mine de nu mai vad tastatura. Cred ca in curand dispar ca magarul in ceatza la culcarica.
Asa ca va
anticipat si va urez Noapte Buna!
(asta ca sa nu ziceti ca ma dau la fund pe tacute).
Ce sa fac si eu, daca asta noapte n-am dormit, dar nici pe net n-am stat! Acum sper sa dorm ca omul, daca nu intru pe net si ma conversez pe la vreo 3 noaptea cu Andiaroro sau cu Diana
.
Bee 37
si Fetitza