mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Ralu ai dreptate...sapt. viitoare va fi de odihna...promit
...apropo, in album la "Burtica" am pus 2 poze facute la 32+ la hotelul unde a fost nunta la care am dansat, iar la "Camera Biei" am pus si poza cu patutul cu jucarii si noua paturice!Maine voi face poze la 34+ si le voi pune!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + in cap ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
FELICITARI TATIANA!!!!
SA VA TRAIASCA BEBEII SA FIE SANATOSI SI SA AI LAPTIC!!!

gio
si bb Marco 35+
Giova spune:
]
Felicitari si multi
de la mine LILIANA!!!!!

Sa va traiasca NICOLAS ALEXANDRU si sa va aduca numai bucurii!!!
Doamne ca
ca o proasta.
Nu intra omul 3 zile si uite 3 bebelini!!!!
Citesc din urma, ca am ce citi,si revin.
la toate
!!!!
gio
si bb Marco 35+
monica70 spune:
GIOVA bine ca ai aparut...mai putin si credeam ca si tu...
Ai vazut ce de flacai avem?
RALU stai linistita nu te lua dupa doctorul ala...ramai pana in ianuarie ,o comitem deodata??? Ca tot avem DPN-ul 8 ian. !
CATA vad ca te-a lovit harnicia...da' acum daca ai net ieftin o sa stai mai mult pe forum...mai ales ca-i mai comod pe scaun decat in pat (ca si la mine...)
ALINA, tot asa somnoroasa esti de nu mai intri?
KIKIRIKI ma bucur ca santeti bine amandoua!
IRINA ce subiecte mai coci astazi? 
ANA,URSULINA,MARAKI cum ati dormit azinoapte?
BOMBONICA oare ce mai face....? 
DENISA unde ai evadat azinoapte???
MONI 35+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
FELICITARI TEOLINDA!
S
A VA TRAIASCA STEFAN, SA FIE SANATOS SI MINCACIOS!!! REFACERE RAPIDA!

Ma bucur ca sutettzi bine si sa avetzi grija de voi si sa ne povesttesti cum a fost!
Deci schimbul 2, aseara a picat forumul din cauza unei bucurii- aparitzia unui nou
la noi in grup,deci e cum ziceam eu, unul la 3 zile
-sanatosi sa fie!
Monica si Irina-statzi calme, nu e inca randul vostru lanascut,in weekend e pauza, da?
Bombo si Maraki cum va simtitzi?
Aseara ma lausera nsiet dureri de sale si solduri si ma cam incoltise ideea ca poate nasc duap datul zapezii, dar Emma e fata desteapta si mai sta ea acolo, ca s atermin totul amcar pt ea![]()
Noi ne pregatim de shopping ;a greu ca apoi trebuie sa termin curatenai si sa fa co supa, pe seara mergem in vizita al niste prieteni italieni iar maine avem nasii si inca un cuplu cu un baietzel de 2 ani, Dragos gateste maine.
Aseara am avzut un film tare haiospesatelit, Herbie ii zice cu o masinutza voslwagen si cu Lindsay Lohan, Michael Keaton si matt Dillon, f. haios si simpatic pt o vienri seara cu foc in semineu
Va pup pe toate, o simbata placuta si ne evdem mai incolo
![]()
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Teodolina felicitari pt bebelul Nicolas Alexandru !!!
Multa sanatate la amandoi !!!!

Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Uite ce surprize placute in fiecare sambata !!!!!
Noi fost la cumparaturi , gata azi nu mai ies din casa sunt pe aici in caz ca trebuie sa fac galerie pt cineva.
Si Irina , inca una inaintea ta ?
De cate ori scrie cineva ca a nascut nu ma pot abtine sa ma gandesc la tine si sa zambesc ![]()

Bombonica draga, toata noaptea am visat cu tine. Ca mai aveai de scris cateva pagini la forum si nu mai aveai spatiu si ai trecut la alt subiect
. Asta ca am plecta aseara si nu aveam capitol deschis.
Monica tu ce mai faci ?
Maraki ?
Denisa stai cuminte cu zapada, lasa-l pe sot sa faca si fa tu ceva mai usor la bucatarie.
Giova, tu ce ne mai spui nou ?
Catalina bine ca ai net la un pret mai normal acum. Dar nu stiai inainte ca atata va costa cu firma aia ?
Ana
35+
Ana_m spune:
Ursoaica pe ude esti ?
Alina , vad ca tu de obicei gatesti sambata pe toata saptamana.
As vrea sa fac si eu pe maine musaca . Are careva idee cum se face ?
Ana
35+
maraki spune:
Alina cum ti-a spus si Ralu asta inseamna, aici se lipeste....dar ce fel de pastila este ca sa o lipesti in masina de vase??? L-am intrebat si pe Giorgos si nu are idee...
Fetelor noi plecam in oras sa cautam salopeta de iarna pt. Angelo, ma cam incumet sa umblu astazi, e foarte aglomerat unde ne ducem
va pup pe toate, intru diseara
acum am scris pe fuga
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Fetelor ce sa mai zic. Inca suntem ok.
Abia asept sa mergem luni seara la eco, sa ma mai linisteasca, ca tare jos il simt pe bebe. Misca mult si merg la wc la fiecare 15-20 min.
Ma misc mai greu, dim. si seara sunt cu mainile umflate.
Azi am dat ture, i-am luat la bebe carusel, ceva cadouri pt. mos, ca cine stie cand mai ies.
Inca nu am citit ce ati scris, dar promit ca pana deseara citesc si revin.
Doamne cati
au aparut!!!
Inca nu-mi vine sa cred!! Parca fetitele erau mai grabite, dar vad ca la noi e invers.
gio
si bb Marco 35+