mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Ana nu e bai ca o iau toate inainte mie imie ciuda ca parcavad ca nasc cand incep toate sa intre pe net si sa spuna cum trebuie facut , ce si cand si pierd ce e mai important. Eu ma bucur ca bebele meu mai sta ca stiu sigur ca de iesit o sa iasa intr_o zi ca nu are de ales si ma bucur ca mai ia si el ceva grame acolo in plus( din cola mea si din cartofii prajiti
).Anna si eu as vrea sa mananc o musaca dar la talentul meu culinar cine stie ce piftie mai iese.
RALUCA stai linistita ca nu ne apuca pe noi sa nastem asa repede ca avem copii puturosi.
Monica uite ca nu m_am gandit la copt ceva dar pana diseara mai e cale lunga.
Denisa dc nu as stii ca vrei sa nasti peste vreo 2-3 saptamani te suspectam ca vrei sa o iei si tu in fata mea. Asa ca mai bine stai la semineu uita-te la Teo si uite asa trece anul si vine si Emma.
Maraki pai sambata te-ai gasit si tu ? Parca vad ca vii iar cu sarsanaua plina de lucruri. Auzi da socrosenia aia nu a gasit salopeta ceva de iarna?
Giova tot citesti de trei ore? Sau ai cazut in butoiul cu melancolie si te_a luat si pe tine frica ca nasti ca in poza am vazut ca ai un ditamai burtoiul.
Daniela tot in luna de miere esti?
Astery cemai zici nou ai mai fost la cumparaturi?
Irina 37+
Irina 37+
dana_ene spune:
LILIANA, felicitair
!
Sa va traiasca NICOLAS ALEXANDRU si sa va faca fericiti !

Parca am avut o presimtire si am intrat azi de acasa.
Am fost de dimineata in oras cu Oana si a scos untul din noi. Sunt extenuata.
Dupa zilele astea in care a stat la bunici, i-au crescut niste cornite de rasfatz maaaaaaaari de tot.
O sa am de lucru serios cu ea, fiindca nu mai asculta de nimeni.
Mirela, ma bucur ca ai dat si tu semne de viata, ma bucur ca tu si Dani sunteti bine si poate reusesti sa mai intri pe net pana ne dai vestea cea mare
.
De luni ma ocup iarasi de actualizarea site-ului, cine stie ? Poate pana atunci mai apar ceva bebelashi.
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
alina80 spune:
RALIRALI, de ce te apuca tremuratul? Eu abia astept sa nasc! Sper totusi sa nu se intample pana pe 19 Decembrie ca nu e dr. in tara, dar nici pana la termen nu mai am rabdare! daupa cum vezi, sunt bine toate fetele si toti bebelinii nascuti si mai devreme de termen, asa ca nu avem de ce sa ne temem!
CATA, am gatit si inca gatesc, iar acum vad ca nu mai esti pe messenger. Poate mai tarziu sau maine vorbim. Pozele sunt superbe, arati foarte bine! Multa sanatate mamei tale si incurajeaz-o si tu cand vorbesti cu ea!
MONICA, sunt somnoroasa acum mai mult ziua, noaptea nu prea mai dorm bine de dureri de spate si de stomac si mai ales de arsuri la stomac. La calculator as sta mai lut, dar ma doare spatele de la statul pe scaun.
ANA, incerc sa gatesc in week-end pentru toata saptamana. Imi e mult mai comod asa. Iti trimit pe PM reteta de musaca, e foarte buna.
MARAKI, merci de raspuns. Nici eu nu stiu de ce scria asa pe ambalajul de la pastila aia, de-aia am si intrebat ca restul nu au eticheta asta lipita. Ma gandeam sa nu fie altceva inauntru, dar arata la fel ca celelalte. Bafta la cumparaturi pentru bebelin! Sa ne scrii ce i-ai cumparat!
GIOVA, sa stapaneasca sanatos bebelinul ce i-ai cumparat!
IRINA, vad ca tu nu esti asa nerabdatoare ca mine! Dar asa este, ai dreptate, cu cat sta bebelinul in burtica cat mai aproape de termen cu atat este mai bine! Oricum, tu nu ai de ce sa-ti faci griji, mai ai putin si faci 38 de saptamani!
DANA, sa-ti priasca concediul si tie si Sansanei si Oanei! Cred ca este foarte fericita ca stai toata ziua cu ea!
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Buna ziua burtici cu bebeici !
Teolinda wow asta da surpriza
sa va traiasca Nicolas sa fie sanatos si mancacios si sa aveti parte numai de bucurii !
Fetelor nu a-ti scapat inca de mine...tot pe baricade sunt
dupa o inca noapte alba am reusit si eu sa dorm cateva ore de la 7 pana la 9 si iata-ma
tot cu ceva dureri care ma sacaie rau mai mult pe sistem nervos
ori nasc ori nu ce tot atata ba ma doare rau , ba se opreste ...Inca ma doare burta dar nu la intervale regulate, bebe i-si scoate cate un piciorutz prin burtic , e agitata mititica ...asa ca astept si eu sa vad ce o mai fi .
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Bombon deci nu ai nascut . Tot e bine .Vezi sa nu fii tu urmatoarea. Mai ales ca ai fata
.
Irina 37+
diana12 spune:
TEOLINDA, felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Bine ai venit pe lume bebe Nicolas Alexandru, sa cresti mare si voinic, sa ai parte de multa sanatate, noroc si numai bucurii alaturi de mamica si taticul tau.
Fetele, aseara cand am deschis subiectul nou, va jur ca ma gandeam ca Teolinda urmeaza. La fel ca si Irina ma gandeam, ca nascusera doar fetele care incep cu litera "t" si ma uitam pe lista cine ar putea urma si era...Teolinda. Si uite surpriza in dimineata asta.
Noi acum plecam la cumparaturi, sper sa intru mai pe seara.
Pupici multi, multi.
31+ si
04/25/2000
Giova spune:
Irina mai am de citit 4 cap. ca tare mult ati mai scris.
Dar pana una alta merg sa cumpar niste praji ca mi-e pofta de ceva dulce.
M-a5ti mai linistit, deci deocamdata numai fetele cu T nasc. Ca eu vreau sa mai stea putin acolo la caldurica.
Si restul mobilei vine numai pe 15 dec. Nu am spalate toate hainele. Macar bagajul de spital e pregatit pt. amandoi.
Ma doare burtica in partea de jos. Fug la pipi sa vad poate inceteaza durerea.
gio
si bb Marco 35+
Ana_m spune:
Alina, mersi
, am primit reteta. Suna delicios.
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Fetelor, Teolindei nu i s-o fi tragand de la noaptea aceea in care a stat ceva mai mult pe net la povesti? Cand o fi fost aia? Ca eu nu-mi mai amintesc.
Daca ar fi fost asa, Irina si Monica, voi ati fi nascut de mult. Dar la ritmul in care pierdeti noptile, cred ca v-atiu imunizat.
Eu plec la socrii si la cumparaturi, ca azi am fost tare harnici si eu si sotzul. Si dupa atata harnicie, fac si eu ca Bombo, ma doooaaaare. Am la contractii dureroase cu gramada de vreo 2-3 ore. M-a pus naiba sa le cronometrez: 6-12 minute.
. Dar e clar ca nu sunt regulate, deci io nu nasc sigur!
.
Alina, harnicutza esti tu cu gatitul! Ai auzit, eu nu nasc la 37 fix.
Noi vrem la 38 fix. Desi tare sunt si eu nerabdatoare.
In rest va
pe toate si ne auzim mai tarziu.
Bee, maine 37
si Fetitza