mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele ati vazut ca au nascut numai fetele cu T: T_ioana, Tataiana, Teolinda Acum urmeaza Toanca.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SUPER SURPRIZA!
INTRU SA VAD DE....BOMBONICA....SI CAND COLO.....

TEOLINDA
FELICITARI PENTRU
NICOLAS ALEXANDRU ![majoreta

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

IRINA dupa cum vezi...nu inca...

Mergi la inceput

Fetele va pup pe toate si va doresc week-end placut!
In special ma bucur ca mai aud si de MIRELA ,ce pacat ca n-are net!
Mi-am dat seama azinoapte cand s-a blocat forumul ce nasol e...am devenit dependenta de voi...
ANDIARORO asteptam raspunsurile de la psihiatri...
RALU pe flacaii astia trebuie sa-i faca matematicieni...toti au venit la fix saptamani, ai dreptate!
Nu mai stiu ce sa scriu ca-s buiguita de cap...abia,m-am trezit, am mancat,v-am citit....mai ales surpriza!...trebuie sa-mi beau si cafeaua sa mi se refaca tensiunea dupa gynipral...
Intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica .
Gata nu ma mai supar decat dc nasti tu inaintea mea. Da sa te tii dc nasc eu sa vezi ce iti fac apoi.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

TEOLINDA, felicitari! Ce surpriza! Sa nasti tu de pe 6 si sa nu zici nimic! Sa-ti traiasca grasunelul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur ca ai venit asa repede acasa, inseamna ca sunteti foarte bine amandoi! Abia asteptam sa ne povestesti!
RALIRALI, merci mult de raspuns . Parca si tu ziceai ca nasti in curand? Parca stiu ca asa ti-a zis dr.
BEE, vezi ca tu faci maine 37 fix! Si vad ca asa se nasc bebelinii, la fix.
Fetelor, ce bebelini grabiti avem!
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teolinda si Tatiana m-ati lasat fara grai...Doamne asa da surprize...sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si mincaciosi...cit ma bucur...Felicitari din suflet...mi-au dat lacrimile si sunt la un pas sa incep sa pling de emotie!

Eu nu am mai intrat demult, dar stati sa va zic ce si cum...
Joi Dan a adus un frigider imens...ura...ne si trebuia...eu am spalat si calcat perdelele si draperiile de la Bia...am cam sarit calul la munca, dar ce sa fac daca aveam energie!Au mai venit si aia de la gaze sa faca verificarile ca e pare ca exista in continuare o scurgere, dar nu stim de unde..
Vineri am cumparat cadourile de Craciun cu nasa Biei, am stat cam 2 ore in plimbare si m-am resimtit..dureri de burta ca la ciclu, plus de col!Au venit si tipii de la cablu si acum am internet prin cablu cu 9 $, ca nu mai suportam, cu ceilalti nemerici am de platit pe 1 luna jumate, in conditiile in care mai mult de 2 ore nu am stat pe zi pe net, 75 $!

Azi am facut 34 fix si sunt fericita, dar inima in ride pe jumatate, pentru ca mama este deprimata ca nu poate face treaba din cauza muschiului pentru care trebuie sa se opereze la anul si azi a plins de suparare ca nu poate face cite ar vrea...ma doare inima cind o vad asa...greu este!Nu ramine decit sa ma rog sa fie bine si sa treaca si peste perioada asta depresiva!

Acum sa va zic cum ma simt..noaptea ma trezesc din ora in or din cauza soldurilor...deja nu mai suport, ma plimb prin casa citeva minute si revin in pat...peste zi este ok, daca merg sau stau pe scaun, nu in pat, dar din cauza ca am facut treaba cam multa zilele astea ma inteapa colul si ma doare tare burta, in ciuda No-Spa! Nu am mai avut scugeri gelatinoase! Bia nu mai topaie intr-una, dar dimineata si seara isi face numarul...Am luat 17 kg pina acum si burta avea aseara 104 cm...cred ca este putin mai mica, dar nu am masurat-o la prima ora! O sa incerc maine, daca nu uit!
Astept sa treaca si ziua de maine si sa vina luni sa merg la T sa vad cum stam....Dan pleaca marti si vine duminica, nu ma mai duc sa stau la mama asa ca o sa fiu pe net si mi-am propus sa fiu cuminte si sa nu ma agit, ca nu vreau sa nasc in lipsa lui Dan!

Weekend placut in continuare!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + in cap

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina poti intra pe messenger? Te astept 5 minute!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + in cap

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Valeu, Alina, iarasi m-a cuprins tremuriciul cand am vazut ce ai scris. Ai drpetate, asa imi spusese medicul pe la 30 e saptamani, ca nu imi garanteaza mai mult de 35, dar uite ca maine fac 36 si contractiile sunt mai rare decat la 30. Eu tot tratez cu bebe sa fie cumintica inca vreo doua saptamani si sa mai stea un pic la caldurica.
Cata, mai stai si tu linistita, mai ales ca ai avut probleme cu colul.
Bombonica, sper ca esti ok si s-au mai domolit acele "semne"...m-am cam speriat cand am citit ce ai scris azinoapte.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Giova, parca vineri trebuia sa ai laptopul. Speram ca esti ok.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput