mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 2
ralirali spune:
Neata, burtici.
Mirela, ma bucur tare sa aud de bine de la tine si bebe Daniel si imi pare rau ca inca te lupti cu arsurile si acum cu durerea de ureche.
Sunt multe fete active, dar tu ai citit schimbul de noapte si acolo intr-adevar sunt cateva fete care activeaza mai mult.
Speram ca intri mai des si te pupam.
Ralu 35+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
TATIANA, felicitari! Va doresc multa sanatate si fericire, sa ai niste baietei frumosi si sanatosi! Si sa veniti repede acasa! Ma bucur mult ca ai nascut natural, esti curajoasa, stiu ca este mai indicata cezariana la gemeni. Ma bucur mult pentru voi!
ACINA, cum te simti?
MIRELA, bine ca ne-ai mai dat si tu vesti despre tine si bebelinul tau. Ne era dor de tine.
CATA, JANINA, voi ce faceti?
BEE, mai ai putin si iti vezi bebelina! Oare cine urmeaza? Ca vad ca s-au pus fetele pe nascut!
MARAKI, am si eu o rugaminte la tine: zi-mi si mie te rog ce inseamna klebestellen? Ca am gasit chestia asta scrisa pe una din pastilele pentru masina de spalat vase si nu stiu daca s-o folosesc sau nu, nu stiu ce inseamna si de ce avea numai aia eticheta asta. Merci mult
!
Fetelor, cred ca IOANA a venit deja acasa cu bebelinul ei. Abia astept sa isi faca timp si sa ne scrie.
Eu m-am simtit rau si ieri, nu am mers la petrecerea de la Gabi de la servici, nu as fi putut sa stau atata pe scaun la masa. Vorba mamei, deja mi-am intrat in rolul de parinte, nu mai fac eu programul, il face deja Ayan. Noi sa fim sanatosi, ca vor mai fi si alte petreceri!
Azi vreau sa fac de papa, as vrea sa fac tot asa pentru toata saptamana. De curatenie o sa se ocupe Gabi.
Fetelor, este o regula cu burtica sa coboare inainte sa nastem cu o saptamana sau doua? Ca daca este asa eu pot sa zic clar ca nu nasc urmatoarele doua saptamani, ca este inca sus burtica. Oare IOANEI i-o fi coborat inainte cu o saptamana sau doua? Parca n-a zis nimic de chestia asta.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
ralirali spune:
Alina, Klebestellen, aca e scris cu majuscula e ceva de genul "portiuni cu lipici". Am cautat si sensul exact, dar din pacate nu gasesc. Cert e ca "kleben" inseamna a lipi si Stellen locuri(daca e substantiv) sau a pune, pozitiona, daca e verb. Vezi si tu, te orientezi in functe de unde e eticheta respectiva, daca nu poate te ajuta Maraki mai mult cand intra... o fi ceva specific pentur aparatura.
Cat despre coborarea burticii, din ce am mai citit, nu e chiar o regula, poate sa coboare si numai inainte e travaliu sau chiar in timpul travaliului.
Ralu 35+
Poze cu familionul
teolinda spune:
LUME! LUME!
- poate stiti...Mos Nicolae a venit doar la cei ce-au fost cuminti.
Anul acesta insa a adus copii cuminti si cam grabiti.
Pe 6 dec. la orele 8:45 ni l-a pus in ghetute si noua pe "Stefan"...care acum a devenit NICOLAS ALEXANDRU.
S-a nascut la 36 de sapt. fix. Greutate: 3.760gr, 52cm, scor Apgar 9,prin cezariana.
Am ajuns cu bine ieri acasa..si prima noapte am petrecut-o intre alaptat, schimbat de pampers si somnic!
Va pupic pe toate si revin cu povestea nasterii cand mai imi revin un pic!
Voi pune si poze in contul comun.
Teolinda - si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Teolindaaaa m-ai facut sa plang

Sa va traiasca bebelinul, sa fie sanatos, mancacios, cuminte si norocos in viata

Numai satisfactii sa aveti de la puiutz

Tu sa ai laptic mult si sa te refaci repede
Te asteptam cand ai timp sa ne povestesti nasterea 
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
ralirali spune:
Doamne, Teolinda, ce surpriza frumoasa 
.
Mii de felicitari pentru minunea de acasa si sa fiti sanatosi amandoi. Iti doresc mult laptic si bebe Nicolas Alexandru papacios si cumnitel. Abia asteptam pozele si povestea nasterii.

Ralu 35+
Poze cu familionul
Bee spune:
TEolinda, sa-ti traiasca baietelul!
Chiar ca v-a adus o mare surpriza Mos Nicolae! Sa fiti sanatosi si voiosi. Pai de Craciun, o sa aveti baiat maaare!
Fetele, voi vedeti ca numai baieteii se tot nasc inainte de termen!? Eu ce sa inteleg de aici? Ca mie nici Mos Craciun nici Anul Nou nu mi-o aduce pe fetitza?
.
Mirela, bine ca ai mai dat semne de viatza! Pacat ca nu ai net acasica.
, sanatate si sa ne anunti neaparat cand il nasti pe bebe Dani!
Bee, maine 37
si Fetitza
ralirali spune:
Bee, ai sa vezi ca atunci cand incep sa vina fetitele nu se mai opresc![]()
![]()
.
Eu de fiecare data cand anunta cineva ca a nascut plang ca o toanta si ma curpind toate fricile din lumea asta. Tocmai m-am uitat pe uscatorul de rufe si cand am vazut hainutele ale atat de mici am tras o tura de plans(a doua pe ziua e azi dupa vestea Teolindei). Ce ma fac eu pana o cercetez ca bine??? Fetele, voia aveti temeri sau numai eu sunt
?
A, inca ceva, sa ii luam locul Monicai la statistici.
Ati observat ca pana acum bebeii s-au nascut la X saptamani fix???
Ralu 35+
Poze cu familionul
kikiriki spune:
TEOLINDA!!!!!
FELICITARI !!!

SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE NICOLAS ALEXANDRU!!!!
SA FIE MANCACIOS SI SANATOS!!!
Noi tocmai am venit de la eco de la dr Iosup. Totul e OK a disparut calcefierea care era pe ventriculul stang, insa placenta e cam cu calcefieri si cam imbatranita zice dr. Luni merg cu eco si la dr ginecolog sa vedem cum sta treaba.
Dar totul este bine cu bebelina Luana are deja 1,290kg la 28 sapt si 3 zile.
Si zice ca desi termenul e 1-3 martie 2006 totusi o sa nasc mai devreme...deci tot in februarie...hmmmmmm, si eu care vroiam un martisor grasunic si rozulic cu snurulet!!!
Dar cum o sa fie mai bine pentru amandoua, asa sa fie !!! Sanatoase sa fim , restul sunt detalii!!
FELICITARI si pentru Tatiana!!! Cu 2 bebei si a nascut normal!!! BRAVO DE 2 ORI !!!! 

Sa fie sanatosi si frumosi!!!
De intrat intru mai rar ca sunt superocupata cu serviciul (ca sa predau celui care vine in locul meu-din ianuarie intru in prenatal) dar va mai citesc din cand in cand.
Dar sunt alaturi de voi mereu cu sufletul!!
Va pup pe toate si aveti grija de voi!!
Kikiriki
28+ cu
Luana
Kikiriki
irinadum spune:
Teolinda felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce mos dragutz! Se vede ca ai fost cuminte!
Sper ca pe mine sa nu ma uite celalat mos
. Nu imi vine sa cred ca avem 4 baietei si chiar asa toti inainte de termen nu cu mult dar inainte. Stefan catamai grasunelul nu vreau sa ma gandesc dc ajungea la 40 de saptamani cate kg avea. Bine ca sunt sanatosi si acasa.
Teolinda inca o data felicitari si un bebe mancacios si sanatos.
Te asteptam cu vesti.
Mirela bine ai revenit poate poti intra mai des de acum incolo.
Monica trezirea ca uite noi ne hilizim noaptea pe net si bebelushii ies intr_o veselie.
Monica ai nascut cumva?
Bee lasa ca vin si printesele ai sa vezi tu .
Irina 37+