mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Daca oi fi acasa, ma uit si eu! Comentam la schimbiul 2!
S-ar putea sa mergem la nasi,dar sper ca ceva mai devreme...
Bombo culca-te la noapte linistita, ca poate la dimineata te trezesti cu bebe gata iesit ...
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
Mi-am amintit ca madame din New York n-a scris nimic de insomnie, printre semnale...
Bombo parca tin minte ca voia natural a doua oara...
irinadum spune:
Da unde ai frate de gand sa umbli la 10 noaptea ? Lasa nasii ca le trece si asa tre sa te duci de craciun la ei si cu cadouri in plus ( sau la voi nu e asa?).
Asta ar fi tare sa nasti in somn ce bine ar fi . Iti dai seama ca aidormi linistit nonstop. Cel putin eu nu m_as mai ridica din pat.
Irina 38
Bombonicaaaa spune:
Vai ce mi-ar placea sa-l gasesc langa mine direct ![]()
Irina no way nici nu m-am gandit la naturala ...si plus ca daca vine dr. meu ( sper sa-l gasesc daca-i ceva) nici nu se pune problema la natural
nu de alta dar vreau sa-mi ramana uterul intreg ... ca am sanse mari de ruptura de uter in caza de nastere normala
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
NU, aici nasii aduc cadouri...dar noi ne-am inteles de la-nceput ca ...fara obligatii (am fost colega de birou cu nasa).
Si mai mult prin telefon comunicam ca suntem supeocupati si noi si ei. Cred ca mai mult de 3-5 ori pe an nu apucam sa ne vizitam.
irinadum spune:
A poi ce mai stai frate du_te pana la spital macar iti dadeau aia niste calmante si scapai de o girja plus ca parca tu ai dpn pe 27 nu? Pai si nu te_a programat pana acum?
Si eu stiam ca vroiai naturala dar cred ca am capiat si eu si Monica.
Irina 38
Bombonicaaaa spune:
Moni tu tot printre hartii esti? Nu te doare capul de la ele?
Irina da chiar ma faci geloasa , tu esti inaintea mea si chiar nu te doare nika?
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
A pai fain la voi noi ne duceam la nasi de craciun si de pasti si cu cadouri . La noi nasii nu vin la fini ( ete chiar de ce? ca sa nu aduca si ei ceva?). Fain la voi .
Irina 38
monica70 spune:
Mai da' eu asa stiam de una care a avut cezarian si acum vrea natural...si parca de peste ocean...chiar am capiat amandoua? (ce intrebare
de parca n-am fi capiate din proiect)
irinadum spune:
Bombonica ia vezi nu mai cobi ca la mine se cam prind coabele astea si dc se prinde apoi fac ca mama Omida si nasti la comanda . pai tu vrei sa sufar ? Vai capul meu eu nu am fost niciodata la spital iti dai seama cum o sa fiu acolo ca un pui de ala jigarit si speriat si singur . Hmmmmmmmmmmmmmmm.......
IRINA 38