mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca oi fi acasa, ma uit si eu! Comentam la schimbiul 2!
S-ar putea sa mergem la nasi,dar sper ca ceva mai devreme...
Bombo culca-te la noapte linistita, ca poate la dimineata te trezesti cu bebe gata iesit ...

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca madame din New York n-a scris nimic de insomnie, printre semnale...
Bombo parca tin minte ca voia natural a doua oara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da unde ai frate de gand sa umbli la 10 noaptea ? Lasa nasii ca le trece si asa tre sa te duci de craciun la ei si cu cadouri in plus ( sau la voi nu e asa?).
Asta ar fi tare sa nasti in somn ce bine ar fi . Iti dai seama ca aidormi linistit nonstop. Cel putin eu nu m_as mai ridica din pat.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Vai ce mi-ar placea sa-l gasesc langa mine direct
Irina no way nici nu m-am gandit la naturala ...si plus ca daca vine dr. meu ( sper sa-l gasesc daca-i ceva) nici nu se pune problema la natural nu de alta dar vreau sa-mi ramana uterul intreg ... ca am sanse mari de ruptura de uter in caza de nastere normala

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

NU, aici nasii aduc cadouri...dar noi ne-am inteles de la-nceput ca ...fara obligatii (am fost colega de birou cu nasa).
Si mai mult prin telefon comunicam ca suntem supeocupati si noi si ei. Cred ca mai mult de 3-5 ori pe an nu apucam sa ne vizitam.

Mergi la inceput

A poi ce mai stai frate du_te pana la spital macar iti dadeau aia niste calmante si scapai de o girja plus ca parca tu ai dpn pe 27 nu? Pai si nu te_a programat pana acum?
Si eu stiam ca vroiai naturala dar cred ca am capiat si eu si Monica.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Moni tu tot printre hartii esti? Nu te doare capul de la ele?
Irina da chiar ma faci geloasa , tu esti inaintea mea si chiar nu te doare nika?

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

A pai fain la voi noi ne duceam la nasi de craciun si de pasti si cu cadouri . La noi nasii nu vin la fini ( ete chiar de ce? ca sa nu aduca si ei ceva?). Fain la voi .
Irina 38

Mergi la inceput

Mai da' eu asa stiam de una care a avut cezarian si acum vrea natural...si parca de peste ocean...chiar am capiat amandoua? (ce intrebare de parca n-am fi capiate din proiect)

Mergi la inceput

Bombonica ia vezi nu mai cobi ca la mine se cam prind coabele astea si dc se prinde apoi fac ca mama Omida si nasti la comanda . pai tu vrei sa sufar ? Vai capul meu eu nu am fost niciodata la spital iti dai seama cum o sa fiu acolo ca un pui de ala jigarit si speriat si singur . Hmmmmmmmmmmmmmmm.......
IRINA 38

Mergi la inceput