mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Nu vreau sa merg la spital , nu are rost inca si oricum ce crezi ca-mi fac aia acolo ... stiu eu ca nu nasc inca (simt) si daca as merge la ei mai mult pe pun la interviu si apoi te trimit acasa ca nu esti "redy" asa ca mai bine stau in cuibul meu ! No spa nu prea are treaba la mine iau degeaba ....

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bombo la ora asta nu mai ... si nu ma doare capu' ca am imunitate daca mi-a trebuit contabilitate, ce sa fac?
IRINA la olteni se merge cu ploconul la nasi si inainte de a deveni...Asa am avut un var care a venit cativa ani la rand cu vin,curcan si ce-o mai fi fost si cand sa se-nsoare ...a fost mami in doliu ca murise maicutza (bunica) si au pus nasi pe fratele lui taica-meu din Arad, s-au dus ai mei anul urmator la sora-sa...de nasi.
Si pe aici se mai duce cate un cadou la nasi, dar nu in halul ala!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Si tu ce gandesti Irina sa nasti cumva acasa si daca se poate sa-l gasesti pe perna ...vorba Monicai mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungi si hai ma ca eu i-ti vreau binele nu sa suferi...sa-l tii pe Mario in brate si cu o mana sa scrii sa ma intrebi pe mine daca am nascut...
Cred ca Diana vrea normal dupa cezariana ...

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Vezi ca stiam eu ceva-ceva...vine ea mai incolo, face "curatenie" si ne si lamureste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bombon super scenariul tau m_ai uns la suflet . daca se intampla asa dau de baut la toata secta. Iti dai seama ma si imgainez cu Mario in brate si facand galerie pe aici pentru tine sa nasti. Iti dai seama ce frumos . Asta da poveste. Hai ca acum te iert.
Monica hai ma ca nu e mult de doua ori la nasi pe an duci si tu un cozonac , o stical de sampanie , ceva , nu parfumuri ca mine. Da la voi bun asa imi place.
Irina 38

Mergi la inceput

Hai ca am glumit , doar nu te-ai suparat...

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Acuma as manca ...cozonaaaaac!!!!
Chiar ma gandeam ce sa-i ducem cadou...maine. Ca de dus ii duc ceva, oricum...
Pana una alta eu plec la culcare ca m-a lovit o durere de burta...pana in ...umarul drept De obicei era... pana in piciorul stang. Cred ca intentionat testeaza toti nervii din zona bebelina mea!
Noapte buna!
Si IRINA sa visezi ca dimineata gasesti ceva pe perna (numa' sa nu fie dopu' )

Mergi la inceput

La schimbul 2 nu se poarta chestia asta cu suparatu',asa-i IRINA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu sa ma supar? Greu de tot. Si chiar dc ma supar imi trece repede.
Da acu pe bune nasti maine?.
Mai eu cred ca sunt inconstienta pe bune . pai pot naste oricand dar eu numai la asta nu ma gandesc. Ba chiar Marian mi_a propus sa mute calc la noi in camera ca a zis sa imi fie mai usor ca si asa el e plecat la servici apoi eu ma schimb il iau pe Mario cu mine in pat , calc la un metru de mine, tv ul la fel......
Irina 38

Mergi la inceput

Chiar ca am plecat, sa fiti cumintele macar pana maine seara!

Mergi la inceput