mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
irinadum spune:
Sa stii ca eu nu prea sunt fan musaca dar acum as mnaca mai ales una de vinete. Dar ma gandesc ca maine merg la stadion sa mananc ca au cartofi prajiti si scoici si cum le ratam in fiecare an ca eram acasa anul asta sper sa ma lase bebe sa ajung.
Acu apropos de asta sa nuc redeti ca nasc maien dc nu apara pana pe la 18 sau chiar mai pe seara.
Monica ai terminat cu facturile?
Irina 38 fix
monica70 spune:
Tu mai stai? cCa eu mai rasfoiesc presa si-am plecat la culcare...si asa-i pauza pe-aici.Cred ca n-are de gand nimeni sa mai nasca...noaptea asta!
Pana si Bombo s-a dat la fund!
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
Facturile numa' le-am domesticit azi, maine le inregistrez 
Si cu musacaua aia de cand a pomenit-o ANA, numa' la ea ma gandesc 

La ce meci mergi?
Bombonicaaaa spune:
hai mai fetelor ca nu m-am dat la fund... am stat si eu putin in pat sa-mi mai relaxez oasele
Decat sa stau asa in suspans ... nu ma mai gandesc si eu, ce o fi o fi si cand o vrea Domnul!
Voi a-ti plecat in pat?
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Pai ce vrei sa fac sa vb de nebuna de una singura ma duc sa mai bag un pic tv dupa care culcare ca maine tre sa ma trezesc sa il duc pe Marian la stadion pe la 9.30 deci chin nene parca vad ca maine ma apuca somnul de la 20 si vreau sa vad miss baubau pe protv. Asta dc nu ma apuca nascutul ca doar mie mi se poate intampla cand sunt super obosita.
Te pupic si noapte buna.
Vezi sa nu uiti sa te cremaluiesti ca in fiecare seara.
Irina 38
monica70 spune:
Noapte buna! Da' despre ce miss baubau vorbesti?
BOMBO cate ai bifat de pe lista?
irinadum spune:
E un miss world sau monde sau naiba sa il ia si vroiam sa casc gura ca am vazut ca e si o romanca . Asta maine seara pe la 20 parca.
Irina 38
Bombonicaaaa spune:
La fel Irina ... nici o schimbare am stat putin in pat dar m-am trezit din cauza durerii de burta , nu doare f. tare dar nici nu te lasa linistit .Asa si cu spatele daca stau pe scaun ma rupe...sincer nici nu ma mai gandesc ce o fi sau daca o fi pana nu vad eu contractii la 5-10 min sau ceva concret ...Ca ma aburesc asa degeaba 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Bombon dar nu ai spus pana la urma ce faci vrei natural sau cezariana ca ai mai facut una? Si de ce nu iei niste calmante de alea gen nospa?
Irina 38