Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI ce atata problema...le bagi si tu in masina ca URSULINA , dca vrei alegem impreuna nuantele

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

DENISA daca mai stau mult m-apuca si pe mine omoplatul...Pana acum doar burat imi atarna iar ca un bolovan.Dar iau Gynipralul ala chiar inainte de culcae, ca daca-l iau acum...sigur va parasesc mai iute!
IRINA pe unde zaci?
ANA gata baitza?
Cred ca fac si eu una ca mi-ai facut pofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- da am cam intrecut un pic masura ca dadusem si cu aspiratorul inainte, dar mai sta Emma acol, nu iese asa repede, stiu eu..Aha, deci Angela zici, cred ca rezolvi si cu o paret din hainutze, eu asa as fi vrut sa le am pe toate chiar fara roz, noroc ca e roz pal ce am primit si is faine!Auzi, dar aici merge sa le schimbi si fara bon, dc vrei altele in schimb si nu banii, ei isi recunsoc marfa cam dup aetichete, cam 90% din magazine, asa ar trebui sa fie si acl!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Da Maraki- le scotzi tu nsiet culori sa mearga si al fetitzeMon- iti fac e un calcul cam ce cantitati de culori trebuie sa pui in masina sa iasa ce nuantze vrei
Irina- iara iti face M masaj?
Ana
dar tu pe unde umbli?
Moni- nu mai stai cu noi?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Rectific- Monica iti face un calcul!
Ca vine Irina cu controlul la litere, desi am observat ca si ea mai inverseaza

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

DENISA eu mai stau ca acum m-a apucat cheful de conta, faceam niste chestii dragute cosmetice pe-acolo
De inversat m-am mai molipsit de la tine, eu de obicei citesc inainte ce-am scris (defect profesional ), dar mai si trimit din greseala inainte de ...corecturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki defapt imi adusesera un bb care statea in fundulet, isi tinea capul singur ... si la un moment dat la apucat kk si a facut, a facut, a facut...pana a ajuns un pui de urs.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Moni- bafta cu conta!Lasa si ce daca, te-ai molipsit, ca si eu citesc inainte doar la job mereu, in romaneste nu mereu, ca de..
Ce ai mincat azi?Iara ai ciugulit?

Ursulina- esti mortala cu visele astea!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor in seara asta m-am pus pe sot (cu gura): ca nu a spalat bine cada, ca sa doarma mai la perete ca nu am loc de el (ii place sa doarma cu pic pe mine). Si ce credeti a adormit necajit ca m-am luat de el. Hormonii astia m-au tampit de tot. Deabea astept sa scap de ei...de hormoni.
Fetele a inceput Lost.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Sunt pe aici, ma uit la un documentar, ¨¨in burta mamei¨¨ e beton. Fug ca s-au terminat reclamele.
Irina porc sa stii ca am taiat si noi pe aici . Doar pt carne, nu cardabosi, carnati, . Soric am si eu inca, in conge. Din pacate o sa-l arunc saptamana asta, ca decongelez congelatorul ca sa bag alta tura de carne. Mersi oricum ca ai intrebat de varza !!!
Revin mai incolo

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput