Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
MAMA MIA ce ceatza s-a lasat afara!
De aia ma durea iar burta jos si piciorul stang mai devreme!
MARAKI te uiti la CTP?
DENISA azi am mancat paste (cu bacon si mazare) si de doua ori...carnati cabanos cu hrean! In rest tot cioco,lapte...nici fructe n-am mancat azi, cred ca merg acum sa vad ce gasesc prin bucatarie!
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:

si a facut .... pana a ajuns pui de urs.
Denisa da ai dreptate eram la frecat cu crema( dc nu ma ia de aici contractiile sa imi zici mie cutzu). Si apoi l_am lasat pe Marian sa se uite dupa masini( sau cel putin asa zice el).Iar cu nascutul marti( super ca Marian e liber martea) mai merge dar cu venitul miercuri poate doar dc ma teleportez la voi unde in 18 ore va cade dopul, se rupe apa, ajungeti la spital, nasteti si apoi va si intoarceti acasa ( cred ca vor sa evite sa nu stati doua in acelasi pat ca la noi
). Poate urmatoarea miercuri .
Maraki pai tu ne te poti "impiedica " un pic de soacra aia si sa o dai de a dura?
Ursoaica da pana la urma e baiat sau umbli cu cioara vopsita? Auzi sa visezi un ursulica.
Monica cum vine asta sa imburdeze pomul pe soacra? Adica sa ii cada in freza? Mai avezti niste expresii de ma uit crucis . ma trezesc dimineata si ilintreb pe marain daca a mai auzit de scarabei, apoi de goanga , apoi vine Denisa ca manca "papara" parca sau ceva de genul unei omlete. Eu unde naiba am crescut ma in copac? Ca nu stiu nika.
Irina 37+
Denisam spune:
IRINA- am ras de m-am prapadit, bine ca m-ai bine dispus poate fuge si durerea de omoplat
.
Lasa mai ca gaseste M pe cineva miercuri ca sa te aduca acasa si dc nu vrei joi si tt e bine, se rezolva totul o sa vezi!
Moni-astept sugestii pt ce sa mai ciugulesc si eu,tu ai mincat putin, eu ca fructe azi 2 mandarine dar mai bag pe seara and vien sotul,cuma cica e la dentist.
Ana- vizionare placuta!
Ursulina- stiu cum e cu hormonii si eu ma mai aiu aiurea de al meu, uneori saracu' mai comenteaza, si tot ii zic ca nu are dreptate, ca trebuie sa se obisnuiasca cu unele- de ex cu rasul si vorbitul mai tare, cand sunt linga el- ca va speria copilul..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
URSOAICA eu am vazut demult LOST ,acum astept partea a doua, in ianuarie incepe. vizionare placuta ca-i fain!
ANA si tie la ce te uiti...
IRINA cum n-ai auzit tu de a imburda...? Mai hai prin Banat/Ardeal...Sau de gongi...
Ia sa facem un test sa vedem daca stii ce-s alea...cucurbata, paradaici,doba,piparci...mai vrei?
Ursoaica spune:
Irina nu umblu cu nici o cioara.
Tu ai zis ca este baiat.
Eu am zis ca aflu ce este pe 14. Deabea astept nu mai avem nici unul rabdare. Cred ca daca se ascunde si atunci fac infarc.
Pai l-am luat in palme si ma uitam ce este ca era taaaare paros si am vazut labutele de urs cu gheare cu tot...brrr....si atunci ....tzrrrr tel...ce usurata m-am simt pt 3 sec...
Fetele din Ro care ati folosit Vanis cat de bun este, sau altceva pt pete de rugina pe haine.
Ma duc sa intind hainutele ...bleu.
Ursoaica
36+
monica70 spune:
DENISA uite am mai bagat si doua portocale!
URSULINA eu am folosit da' nu stiu ce pete erau...ceva galben.
Au iesit dar ai grija la degete ca toata m-am ars de la solutia aia!
IRINA faci rebus?
irinadum spune:
Gata stiu dobe = toba de porc, paradaici = rosii,piparci = ardei iuti uscati,cucrbata= nu stiu.
Denisa nu e vb ca nu are cine sa ma aduca miercuri e vorba ca aici te tin cel putin 4 zile.
Ursoiaca vezi ca dc nu se arata e fata.
Irina 37+
irinadum spune:
Da chiar ca as face un rebus oare nu sunt online?
Cucurbata asta nu e a buna . Creca spui prostii.
Irina 37+
maraki spune:
Monica nici eu nu stiu ce inseamna imburda, credeam ca ai gresit cuvantul cand ai scris
Nici restul nu stiu, doar de goange care banuiam ca sant insecte
Fetelor am calcat pana acum setul de patut pt. bebelin si pt. Robert la sv. o camasa. Astept sa ma dau inainte sa ma culc cu Garmastan, sant curioasa daca o sa ma usture si pe mine, nu mai tin minte cine a spus dintre fete ca a patit-o.E normal sa fie mai ieftin aici pt. ca in Ro sant aduse de la nemti si se plateste vama. Denisa aici nu cred ca se schimba ceva fara bon, chiar daca recunosc produsele lor
Problema nu era de culoare, de model, am modele de baieti la hainute
La fetite sant mult mai frumoase hainutele, e mare diferenta
34 fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Irina de unde stii ce inseamna cuvintele alea ciudate????
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36