Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Luizaaaa 

te dadusem disparuta
M-ai dat gata cu visul tau,sper sa ramana Angelo pt ca si eu l-am visat de 3 ori pana acum ca era fetita si Giorgos o data, acum si tu
Ma bucur ca esti bine, asa eram si eu in sarcinile anterioare, stai linistita ca tu o sa duci sarcina pana la DPN, Tatiana era cu gemeni si a fost normal sa-i faca mai devreme
Incearca sa ne scrii mai des, si noteaza un nr de mobil de la o fata sa ne anunti si pe noi cand nasti
te
ai grija de voi
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Irina eu sigur am uitat, dar a venit sotul si nici nu s-a spalat pe maini (macar) si s-a postat sa vada meciul.
Monica daca vrei il scriu.
Iar dispareti usor, usor si nu mai apareti pana maine. Iar eu maine dorm... cred...aaa ba nu ca tre sa facem piata.
Ursoaica
36+
maraki spune:
Socrosenia m-a sunat ieri si a spus ca a facut pomul de Craciun si ca ar fi vrut sa fiu acolo ( luni ) sa il facem impreuna
i-am zis ca eu abea sant in stare sa ma misc prin casa, nu sant eu om sa fac pom de Craciun, nici o sansa
Astazi stiti ce mi-a spus Giorgos???
cā el nu a mai vazut gravide sa faca asa ca mine, ma vede ca abea merg si ma opresc din cand in cand atunci cand ma apasa bebelinul si ma aplec asa de durere...de parca multe gravide a vazut el la viata lui eeee...
Si socrosenia nu pierde ocazia sa imi spuna ca din cauza varstei ma simt asa
34fix
Monica
Denisam spune:
Ia uite ce subiecte pe aici, culorile au iesit aiurea dar un pic de mov nu strica, siinghesuiala iara la nascut, voi chiar nu vreti safacetzi Craciunul liniste, mai ales tu Monica?
Irina- ce ai mama de ai intrat in priza, lasa ca vei fi acasa cu bebe de Craciun? Dc tot vrei prezicere, na eu zic ca va fi intr-o zi marti si pina miercuri esti aacsa cu
, e bien asa?
Ana pe unde e?
Uruslina eu zic sa le lasi hainele asa bleu , dc iti zic astia pe 14 ca e boy, te-ai scos, eu oricum asta iti prezic, ca tot ma inceput prezicerile, desi nu am datele tale ca sa fac corect,si daca e fetitza le mai speli odata ca sa le scotzi bleul..
maraki- dc Angelo 'e fata' ce nume treb sa poarte?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Monica cum fac astia de suna NUMAI CAND DORMIM si noi mai bine.
Cu toate ca, astazi am avut un cosmar si ma bucur ca am fost trezita din somn ... am visat ca am nascut un URSULET...m-am screlozat rau de tot.
Si la tel era fratemeu sa-mi zica ca s-a taiat la deget
si uite asa am dat dintr-un cosmar in altul.![]()
Ursoaica
36+
Denisam spune:
Maraki- bag-o undeva pe scrosenie, iar pe sot ia-l cu binisorul, ca si eu azi i-am zisla al meu ca am dat zapada ceea ce ar fi trebuit el sa faca si a zis ca dc asa am vrut inseamna ca sunt ok..El ar fi dat- cand venea, doar ca m-a mincat pe mine undeva si acuam ma doare dupa masaj si mai rau omoplatul..
Dar am mincat un pic de tocanizta cu o pruna si acuma bag para si apa, sa vedem dc diseara nu mai maninc decat fructe cum fac decateva zile.
Monica unde esti/ Dar Bombo?Bee tu?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Ursoaica spune:
Maraki...cata nesimtire...cata nesimtire... eu o injuram. Nu stiu cum rezisti ... eu pana acum ori ii ziceam vreo doua, ori ii ziceam vreo doua.
Denisa ce date iti trebuie? Sincera sa fiu as vrea sa fie baiat pt un sg motiv numele suntem hotarati 100%, in rest nu ma intereseaza iar hainute avem toate culorile. Mi-a mai zis cineva cum pot sa imbrac copilul cu verde ca nu se vade ce este.
Ursoaica
36+
monica70 spune:
DENISA nu te-ai dat si pe derdelus putin?
URSULINA...prin telepatie...cum plec sa ma-ntind, cum suna telefonul fix!
MARAKI macar de s-ar imburda pomul pe ea! ![]()
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Ursulino ce ai visat ca ai nascut???

Denisa daca ar fi fetita ar chema-o Angela, problema e: ce as face cu hainutele ca sant toate de baietel, nu mai am bonurile ca se le pot duce inapoi la magazine
Tu azi chiar ai intrecut limita, nu te mai baga la dat de zapada, destul efort este cand urci scarile din casa![]()

34fix
Monica
Denisam spune:
Moni- nu m-am dat ep derdeus ca nu s-a facut inca aici la noi pe starda, la masaj am fost cu masina, de..mi-am facut si analizele, sper sa iasa ok-hemoglobina, glucoza, fier, urina iara.
Lasa teelfonul, stai la pc si nu te mai intinde.
Ursulina ti-am zis da, cume cu bebe![]()
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK