Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA deci va fi flacau...
Eu cred ca ti-ai scapat tu glow-ul in masina, ce salopeta albastra !bang]
Las ca asa m-am facut si eu cu chiloti roz si sutiene galbene, plus ceva prosoape...verzi! E mai palpitant, niciodata nu stii ce surprize mai apar
ANA acum ma lupt cu alte "opere" descoperite pe-aici...Da' le repar eu! Asa-i cand lucri tot pe fuga!
Si eu stiu ca sambata a nascut!
DIANA ...tot imi ramane interfonul si cu asta-i mai grav

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Buna burtici,
Felicitari Tatianei,vaiiiii........fetelor am niste emotii de nu mai pot......si eu am DPN tot pe 5 ian si cand am vazut ca Tatiana a nascut m-au trecut toate apele,unde mai pui ca nici eu nu m-am simtit tare bine azi..............pana acum nu am avut nimik absolut nimic,citesc la voi ca va mai doare burtica,intre picioare ca sunteti obosite,imi pare rau pt voi dar stiti cum e mult a fost putin mai ept mine sincer ultimul trimestru de sarcina a fost superb,adica asa cum v-am mai spus nu am simtit nimik,nu m-a durut nimik(pana azi)singurul lucru pe care il simt sunt minunatele miscari ale bebelinei,
Fetelor va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie,cele care sunt mai vechi pe aici,aseara am incercat sa fac un subiect nou cu lucruri de calitate pt bebei,adica care sunt cele mai bune firme pt produse de copii,l-am postat mesajul,a aparut iar dupa un timp a disparut,oare de ce?
oare adminul o fii crezut ca se face reclama sau.....ce...sau ca sa poti posta un subiect nou trebuie sa ai un anumit punctaj
ca eu nu mai inteleg
in rest pupici voua si pe burtici,si eu chiar daca nu scriu sa stiti ca va citesc seara de seara,si va iubesc
mai mult acum intr-o seara dupa ce am citit ceva despre sorici,noaptea am visat ca a venit Maraki cu Robert (fiul ei)si mi-au adus si mie niste sorcici si ea in brate o fetita .......si cand am intrebat-o unde este Angelo mi-a zis ca cei de la echo au gresit ca nu au putut vedea ca e fetita
ce sa zic vise nebune

in rest va pup pe toate,si va rog sa-mi ziceti si mie cam ce fel de produse ar fi mai calitative pt bebei,daca stiti
merci mult

Mergi la inceput

IRINA bine ca ai aparut ca ma plictisisem de conta cand mi-am depistat ultimele opere!
Eu zic sa bage dimpotriva una rosie...o sa iasa mov ca MARAKI si se potriveste la orice...unisex!
Da' v-am zis eu ca ei ii place, intentionat si-a varat glow-ul in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ce m_a distrat Luiza cu soriciul lui Maraki. A devenit o vedeta soriciul . Dc nu era perisabil jumuleam pe cineva si iti trimiteam o bucata. Da chia rpe bune acum du_te la carmangerie si cere ca ori sa se uite chioras dar iti aduc ca doar si porcii lor tre sa aiba piele pe ei nu or fi despuiati.
Monica azi ma simt mai bine si sper sa stau mai mult . Eu cred ac si dupa ce nasc am sa mai stau pe net ca doar nu o plange bebe non stop.
Ursoaica smechera ai vazut? Ce subtil ne_a zis ca face baiat.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Vaiiiiiii acum ma uitam pe lista si Ioana a nascut la 37 fix si Tataiana la 36 fix deci acum urmeaza cineva la 38 fix? Eu dc nasc duminica sa vezi deranj .
Macar sa apuc sa pun perdelele ca o transa le_am spalat in seara asta si cealalta maine.
Irina 37+

Mergi la inceput

Luizza ma bucur ca esti ok! Cu subiectul ala habar n-am!
Sper ca nu vom fi de Revelion prin spital...ca si eu sant pe-aproape...DPN 8 ian.
Auzi MARAKI? Poate se transforma Angelo in Angela...

Mergi la inceput

IRINA nu...acum logic urmeaza...35 fix! Bine ca eu fac maine 36 fix!!!
Tu n-ai voie inca! Ti-am zis!
Cat despre sorici...sa vezi cand aude MARAKI!
N-ai observat ca socrosenia aia s-a cam dat la fnnd...n-am mai auzit nimic de ea de-o vreme si parca deja mi-e dor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee, Monica aveti dreptate. Am zis eu ca bat campii
Irina din greseala, dar stai ca incep meciurile adevarate. Nu le mai spal, le las asa.
Luizza ori l-au mutat in alta parte, ori au considerat ca nu este interesant, ori pur si simplu asa au vrut ei ... sa-l stearga.
Monica ...sigur ca da, orice numai un pic de mov sa aiba... Fetelor sa nu va suparati pe mine, acesta este un banc si este imposibil sa nu-l stiti.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Luizza, asteptam sa scrii mai des, desi daca nu te plangi ca noi toate...........
Fetele eu ma intind putin la citit, ca nu ma mai lasa fata pe scaun. SPer sa mai revin, daca nu si Noapte Buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

URSOAICA eu nu-l stiu! Da' banuiesc...
BEE mai vinoooo!

Mergi la inceput