Mamici de martie-aprilie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Laura Ioana incearca cu o vodca...cica si aia arde pe gat ..su dupa cum se spune...cui pe cui se scoate...cine stie?!...glumeam!!!!. Chiar vroiam sa te intreb de ce langa ta la semnatura apare semnul ...

Io cu beba_mica[feita]

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna dimineata feeeteeeeelooooooorrrr!!!

N-am reusit sa intru o buna bucata de vreme intrucat conexiunea la internet a fost extrem de proasta si pe deasupra cateva zile nu mi-a mers calculatorul . Asa ca, desi conexiunea este la fel de proasta in continuare, incerc sa va dau si eu ceva vesti despre mine, adica despre noi.

Ieri am fost la echo 3D, la dr. Iosup. Pe scurt avem o fetita . E foarte frumoasa si desteapta . pe bune s-a vazut la poza si e clar ca seamana cu mine. Am petrecut 45 de minute nemaipomenite. ne-a aratat-o pe toate partile. e perfecta, se incadreaza foarte bine in dimensiuni. toate sunt la locul lor si normale. Pozele le-a luat azi sotul, asa ca zilele urmatoare o sa le iau eu si o sa le scanez sa le punem la album. sa vedeti ca am dreptate. ce mai incolo si-ncoace e frumoasa rau de tot, pe bune.
Are 675 grame. Atat am reusit sa retin. Lungimea colului este de 3,5 cm si scrie ca e lung si inchis. Deci totul e OK.
si cel putin deocamdata o cheama BIANCA. La al doilea nume ne mai gandim si mai negociem.
Deci Tina te rog frumos daca esti draguta sa ne treci si pe noi pe listuta cu printesica bamboocica.

Acum va pup si va urez o saptamana reusita. O sa incerc si eu sa citesc din urma ca vad ca am foarte mult.

Gravida Loca 24+ si bamboocica voinicica
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Buna fetele,
Desi citesc pe acest site de foarte mult timp ( aproape doi ani la aspirante), n-am avut posibilitatea sa si scriu pana acum din cauza timpului liber care lipsea cu desavarsire. Acum sunt in medical, dar despre asta o sa tot avem timp sa vorbim.
Datele mele: D.N.13.10.1972/UM=30MAI/Bebe Mario,/Bucuresti-Spit.Elias-Dr.Tutunaru
In speranta ca ne vom cunoaste mult mai bine va doresc o saptamana placuta.

Manuela,28s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

pispi sa va traiasca fetita frumoasa!!!asteptam poze!!Laura Ioana si eu de abia astept sa fac bradul!!cred ca la sfarsitul saptamanii! Arsurile au inceput si la mine,aseara abia am putut adormi..bea cat mai mult laptic si ai sa vezi ca iti mai trece!Am luat si eu catece pentru copii de pe odc si am si melodia un motan cat un pisoi..e fenomenala,eu si sotul o fredonam toata ziua!ai avut dreptate io 20+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk la vodca nu ma gandisem Am semnul intrebarii la semnatura ptc nu sunt eu chiar convinsa ca e fetita: la eco mi-a spus ca e , dar parintele Iustin, un preot cu har, a zis ca e baietel, iar eu am ramas cu o mare curiozitate: ce e pana la urma? Oricum sambata merg iar la Iasi la eco si sa vedem daca a ramas fetita sau i-a crescut ceva intre picioare

Ama Kaly am incercat si cu lapte: imi trece cateva minute si dupa aia ma ia mai tare - parca imi baca cineva mii de ace in cosul pieptului Ce ma bucur ca ai gasit melodiile!! Si ma bucur ca am avut dreptate cu cantecelul ala!

Laura cu ? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Anairda, fii serioasa, domle… pe mine ma va pazi al meu barbatzel ca pe ochii din cap! asta apropo ca ii facem praf pe timisoreni. Ma va pazi el, mama, mama soacra, tata socru, o armata intreaga, care se vor bate pe noi unde sa stam si unde sa mincam, cu care sa mergem la plimbare si alte stressuri din astea.

Laura Ioana, mistooo bancurile!!!!!

MP, deci asa, devenim bestii! Mie una imi pare bine!! Mama leone…

Zuzilici, avionul ala care vine de la Budapesta pt Timisoara e cu noroc!! M-am mai intilnit odata cu o fosta colega! L-am facut pe unul sa se mute, saracul, ca sa putem noi sa stam impreuna! Dar totusi, faza cu delia e super!! Trebuie sa avem si noi o bucata de intilneala, ca tare va invidoez pe voi, bucurestencele!!! Pe bune! Ariadna, n-ai drum prin Frankfurt?

Serj, haaaaai maaaaai, ca stiam ca nu este numele Pufetta, ci ca asa o alinti!! Dar mi se pare un nume de alint atita de draguuuutz! Ambra e minunat nume! Imi place mult! Aveam si eu o lista, si am pierdut-o!! Ma gindesc la Andra…sau Carla…
Hai ca-ti trimit io varza, daca vrei! E in vacuum, nu cred ca patzeste nimica.
Multumesc inca odata ca te-ai interesat cu nasii.

Tcelen, da-te cu multa crema, si incearca sa nu stai mult in dus, ca te deshidratezi, mai ales daca ai piele uscata! Eu am cumparat niste crema de nuca de cocos (sau ulei de cocos??) si imi prinde destul de bine. Cu pozitiile de dormit sunt in aceeasi dilema, am impresia ca nu pot dormi nicicum, nici pe spate, si pe nici o parte. Pe stinga, parca imi turtesc inima, pe spate nu am aer (desi dorm cu 5 perini), pe dreapta mai merge din cind in cind, dar am impresia ca imi atirna cumva burta. Ah, da, si io ca si Kim cu nasul infundat…
Ah, da, si arsurile, am simtit si io aseara. Nashpaaaa de tot….E ciudat ca am simtit inainte de masa, nu dupa.

Nshiro, pt curatenia de sarbatori am sa chem pe cineva, ca pur si sumplu nu pot. Dupa ce am aflat ca sunt gravida am lasat-o moale cu curatenia mare (spalat de geamuri, usi, etc). Al meu sotz aspira si spala pe jos saptaminal, eu curat baia, sterg praful, fac ordine. De decorat, asa, mai putin, ca plecam si de Craciun si de revelion…
Io stii cum scriu mesajele? Deschid forumul, si paralel un document in word, si imi scriu raspunsul pt fiecare in Word si cind am terminat, il copiez pt forum.

Tania, nici eu nu simt bebelina cind ma misc, numai cind stau in pat sau pe scaun…
Lumysti, mie imi face la fiecare control tuseu vaginal… Cu sinii are dreptate tcelen. Ai mei sunt maro, cumva, foarte ciudat

Andreea, suna bine fotoliul ala, trebuie sa ma uit si eu dupa asa ceva. Eventual un sezlong mai adaptabil, ca aici daca e vreun produs special pt copii e imediat de 3 ori mai scump.

Pispiiii , felicitari pt Bianca! Bravooo! Suna totul excelent! Abia astept sa pui pozele, sa le vad!

Unde ati gasit fetelor, cintecelul cu motanul?

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare burtici!
ca de obicei intru pe fuga, inca sunt la munci, concediul cred ca vine dupa sarbatori, asa ca mai am

vroiam sa intreb care din mamicutele de martie-aprilie stiu ca trebuie sau vor sa nasca prin cezariana? la mine asta e optiunea recomandata de medic, din cauza miopiei, chiar daca am vrut sa il pacalesc eu cu lentilele de contactglumesc, dar sunt curioasa voi cand va luati trusa de epidurala(ca am inteles ca se cumpara de la farmacii) sau cum altfel va mai pregatiti?

o sa intru mai pe dupa-masa sa recuperez din urma

pupici la mamici

Noemi26+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salut fetelor!
Am pus pozici noi cu burtik si noua garderoba care mi-a facut-o cadou tati!Le gasiti in albumul cu poze de la cununia civila!
Serj,sper si eu sa ajunga!Bafta si tie!Poate de data asta ajunge intreaga!
Pispirica,felicitari pentru Bianca!Inca odata daca mai faci figura sa nu intri asa de mult timp vin in Romania si te alerg cu batul!
Va pe toate!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Saru'mana pt voturile voastre....si nu e nimic daca nu ati reusit sa ajungeti sambata...nici eu nu am reusit sa stau mai mult de o ora si ceva din cauza frigului....noroc ca am colege care ma protejeaza si sunt intelegatoare
Fetelor, si eu am probleme cu mancarimea de sani in special, si cu insomniile.Rar cand

http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png un puiutz de moldovean [url]

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

sorry.......l-am trimis din greseala fara sa il fi terminat
Cum ziceam, am probleme cu insomniile...vad ca si voi....pana acum le aveam pur si simplu...acum si bebelina are recitaluri nocturne. Azinoapte am crezut ca "nasc" prin cezariana fara anestezie. M-am asezat pe dreapta, tumbe...ma intorc pe spate, tumbe....ma intorc pe stanga, mi-a dat un picior in splina de am tipat, crezand ca a scos piciorul prin burta...i-am explicat ca "usa" de iesire e ceva mai jos, da' ea a continuat cu tumbele...
Partea mai naspa e ca vineri m-a intrebat d-an doctor daca la contractii am dureri...zic eu nuuuuuuuuu....si de atunci, cred ca si de la frig, mai am crampe de tebuie sa merg la pasul melcului strivit.

Pispiricaaaaaaaaaaa nu cumva tie ti-am cobit ca o sa ai fata????...cand ziceam ca suntem trei mamici cu fetitze care nastem la CF2....daca nu, sorry, dar am niste blank-uri in memorie de zici ca am 100 de ani...cica de la hormoni

Va pupacesc.
27+ cu BB de 29

http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png un puiutz de moldovean [url]

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput