Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
Pispirica spune:
Ceela felicitari pentru bebe. Si pe mine ma mai apuca pofte de astea nesanatoase si mai mananc din cand in cand. La mine e problema cu Mac-ul, kfc-ul nu-mi place ca e iute
.
Ama Kali e bine ca ai scapat de cerclaj. Oricum trebuie sa stai cumintica. Multumim de felicitari
.
Ciuf si eu m-am gandit la un brad dar tricolor, rosu, galben si argintiu. Abia astept.
Nshiro din poze nu se vede ca te-ai ingrasat precum spui. Frumosi foc puii japonezi.
Aida o felicitari pentru ridicarea placentei. Succes la echo 3D.
MP succes la curatenie, dar ai grija nu te obosi prea mult. Sa faci pauze dese. E cel mai bine asa. Si zice ca devenim leoaice? Pai mi se pare normal. Nu ai altoit-o pe supraveghetoarea aia?
Zuzilici pupici. Diverse probleme cu PC-ul asta nenorocit
Kim Tina Aida o imi pare rau de insomniile voastre. Eu am destul de rar si daca ma trezesc pentru pipi adorm imediat. In schimb eu simt burtica, cand dorm pe o parte, ca parca imi atarna si imi pun o pernuta subtirica sub burtica si stau foarte confortabil. Poate ar trebui sa incercati, zic si eu poate veti reusi sa dormiti mai confortabil.
Lumysti felicitari pentru bebelina. Mie la fiecare vizita imi face si tuseu si imi spune cum stam cu colul, asa ca nu vad sa fie o problema daca te-a controlat asa.
Andreea Georgiana sper ca ti-ai revenit cu sanii. Sanatate multa si multi pupici 
Ciuf vrei sa zici ca Luca nu doarme in camera aia asa de frumos pictata de tine? Trebuie sa-l convingi cumva. Daca nu zi-i ca vin si dorm eu la el in camera si n-o sa mai aibe asa camera frumoasa. Si i-l fur pe Nemo. ![]()
![]()
![]()
Catrinel felicitari pentru sarmale. Mi-a fost dor de tine si m-ai amuzat tare la faza cu pantalonii. Stii ca si eu am o problema de genul asta? La mine e treaba cu chiloteii. Cum tanga nu mai merg mi-am luat si eu unii mai normali, evident marimea S. Fetelor stiti cum imi veneau? pe jumatate de
si imi luasem vreo 3 perechi. degeaba... fundu mare si gras.
Noe mie imi este inca greu sa ma gandesc la acel moment, asa ca o las pe mai incolo. Ca altfel ma apuca stresurile. Si am suficiente ca sa-l mai am si pe asta. Brrrrrr

Tina nu pot sa promit, ca nu am fost eu de vina ci PC-ul si nenorocirea de internet. Multumim frumos, am vazut ca ne-ai trecut pe listuta. Poti sa completezi si greutatea 675 gr la 24 saptamani.
la tine.
Catrinutza ai dreptate, inca mai ai neuronii acasa. Mie mi-ai prezis ca o sa am fetita.
Tcelen am vazut ca ti s-a ridicat placenta, adica am vazut ca ai scris asta si ma bucur pentru tine. Cu intarziere iti urez sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. I-ai zis sotului ca o sa aveti o fetita? sau inca tii secret?
Sa va mai spun ceva, cu 2 zile inainte de vizita la medic am visat ca o sa am fetita, iar dimineata cand m-am trezit nici nu concepeam sa fie altceva decat fetita. Asa ca pana la urma toate lucrurile se aranjeaza de la sine.
Si inca ceva... mey fetelor numa eu sunt pe invers, sau cum, ca nu prea inteleg? ca n-am insomnii si nici nu ma mananca pielea. eu ma dau cu ulei de masline seara si dimineata cu creme anti vergeturi, sau uleiul de bebe de la nivea. le alternez sa vedem daca va avea vreuna efect.
Va las ca m-am lungit cat o zi de post.
Va pup pe toate
Gravida Loca 24+ si bamboocica voinicica
Pispirica's album
Lady_Hawk spune:
Feteloooooooor...are careva dintre vou un
pentru sefa mea...retarda???? Ca azi a reusit sa ma umple de nervi si spiroketi!!!

Io
22+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Catrinel_17 spune:
Lady hawk, ce-a facut sefa????
Caaaalm, fa o plimbarica pe afara, cel mai bun lucru!
Catrinel & bb mik
honeypuma spune:
Buna fetele...am venit si noi cu vesti dupa ce sambata am facut la dr. Iosup morfologia fetala... avem un baietzel in perfecta stare, are deja 22 cm si 460, asta la 20 saptamani si 3 zile si o sa il cheme Eric...In rest ne simtim foarte foarte bine, suntem fericiti si asteptam sa treaca si lunile care au mai ramas cu bine ca sa ne bucuram live de puiutzul nostru...
Va pupic si va doresc sarcini usoare in continuare!!!
catrinutza spune:
Pispirica mamaaaaaaaaaaa ce bine ca inca mai am ceva resturi de neuroni....ca pe sotul meu l-am exasperat cu aceeasi intrebare pusa de 10 ori in 5 minute

.
Fetelor daca imi mai spune cineva ca am burta mica la 6 luni juma ii smulg capul du dintii....da' ce ar vrea, sa ma fac cat un elefant de pe acum???? mio marido inca e in tratative pt inchirierea unei macarale pt mai tarziu...![]()
![]()
Apropo, imi da si mie cineva indicatzii cum sa pun vreo doua poze cu mine si cu BB ?????
http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png un puiutz de moldovean [url]
catrinutza gravidutza
Pispirica spune:
catrinutza si eu am problema asta. se mira unele de mine ca imi vine sa le bat. cum adica esti in 6 luni si asa burta mica ai? lasa-le pe ele in lumea lor. n-are rost sa te enervezi.
lady hawk te-ai mai calmat? las-o ca-i batrana si balcaza si lalaie![]()

![]()

Gravida Loca 24+ si bamboocica voinicica
Pispirica's album
dea0277 spune:
Salutare tuturor,
nu mai stiu cine m-a intrebat cand am zis ca ma doare intre picioare cand da bebelina din picioare, dar l-am intrebat pe doctor si mi-a zis ca e normal si sa nu ma ingrijorez.
Eu nu prea am insomnii, dar ma trezesc pentru pauza la baie si cam atat.
Pe mine ma dor sfarcurile cand mi-e frig, ma dor cam tare, dar asta este!
Am si eu o problema : nu-mi gasesc sutien pe marimea mea, caut de inebunesc si nu gasesc. Trebuie sa gasesc eu pana la urma, ma duc sa mai caut ca nu mai pot sta cu marimea asta.
Andreea
26 sapt.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pispi,stiam eu ca ai fetita...Felicitari si sper ca nu esti obraznica si nu te mai gandesti ca era bine sa fie baietel!
Si...bine ai revenit,ca eram ingrijorate in ceea ce te priveste.
Laura Ioana,bea laptic rece,cu inghitituri mici si trec scarboasele de arsuri.La mine doar asta functioneaza.
Tweety Geo,la Kidex balansoarul avea pret special,dar nu l-am luat,asa ca ma voi duce la magazinul lor,Loris Baby's Land(bd. Decebal nr.9)sa-l achizitionez.Am inteles ca este in jur de 11-12 mil.(fata de 10.500.000,la Kidex).Scumput,dar merita.Eu m-am tolanit in el si nu m-as mai fi ridicat.Si se leagana cu tot cu suportul pe care tii picioarele.Ar fi bine sa avem fiecare dintre noi asa ceva,pt. ca este util si dupa ce creste bebelul,ca sa nu mai vorbim de batranete...Cah!
Lady Hawk,cu ce a pacatuit scarbavnica-ti sefa???Ea nu stie ca nu are voie sa supere o
?Eiii!
Deea, si pe mine ma dor sfarcurile atunci cand mi-e frig,dar este normal cica.Toate neplacerile sunt normale in aceasta perioada.Da ce sani ai,mama draga?
Tina,imi plac si hainutele lui bebel si parintii lui,mai ales mami,cu pretentii de balenuta albastra,elefantel si alte chestii numai bune de rontait!Tu cand afli pana la urma sexul lui bebel?Eu pun pariu ca-i fetita!!!!!!
Cred ca in seara asta mai punem si noi ceva pozute,ca ne-a facut nasicul o sumedenie, in weekendul petrecut la noi.Suntem in pijama,dar asta e.dar mai pe seara,cand ni le aduce tati(pe cd)
ANDREEA GEORGIANA +24 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
tcelen spune:
PISPIRICA,nu s-a ridicat de tot placenta ci numai 3cm,dar e ceva!iar sotului meu nu i-am spus ca e fetita,el tot crede in surpriza!!
NOE,eu o sa nasc prin cezariana,dar nu ma pregatesc in nici un fel mai special,acum pe 19 cand ma duc la doctor,poate aflu mai multe si iti spun!
TINA,ti-am vazut pozicile,si am vazut hainutele de bebel si asa ce m-am emotionat,abia astept sa nasc!iar tu ai un burtel,hoho,sa-ti traiasca ce-i in el!te pup
eu ma simt mai bine,numai ca misc foooarte greu de colo colo,obosesc repede ,nu dorm bine,ca la 8 luni!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Catrinel_17 spune:
Honeypuma, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! sa-ti traiasca si sa va aduca multe bucurii!! 
Tina - foarte misto pozele! ce hainutze dragutze!!!
Catrinel & bb mik