Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
lumysti spune:
Multumesc Tina Welsh
pentru ca m-ai trecut din nou pe listuta, si 

tuturor fetelor care ne-au felicitat pt Fetita!
Bebelina mea nu sta o clipa cat sunt in fata computerului, ma bubuie
in continuu! In rest are zile cand ma rog sa dea un semn, sa stiu ca e bine, si zile in care o rog sa mai ia o pauza ca obosesc eu
cat misca ea!
Acum 2 saptamani am fost putin racita si am mancat mult mjdei de usturoi cu smantana
, si ma gandesc ca poate si din cauza asta e asa agitata bebelina mea... oare?!
Fetelor, am niste intrebari pt voi:
1. In urma cu 1 luna, am avut niste dureri f. puternice si am fugit la spital. aici, medicul de garda mi-a facut un control intravaginal ca sa vada daca am colul inchis, desi aveam 24 de saptamani! Oare e normal? Nu putea sa-si dea seama si daca imi facea un ecograf?
2. Mi-au aparut pe sani niste dungi maro inchis, iar areola mamara s-a marit foarte mult si e tot maro inchis. Ma dau aproape zilnic cu crema, dar degeaba...

Voi ati patit asa ceva?
Please!
Pupici,
Lumy
27+
tcelen spune:
lumysti,stai linistita ,in legatura cu sanii e foarte normal ce se intampla,asa se intampla la toate femeile insarcinate, la unele mai putin proeminent decat la altele,dar se intampla,crema nu poate inpiedica asta,dar e buna ptr vergeturi,o sa-si revina ei la normal cand nu o sa mai alaptezi!
in legatura cu examenul ginecologic,intradevar putea sa vada si la ecograf daca colul e inchis,dar probabil a vrut el sa-ti faca un control pe masa sa vada mai multe lucruri,dar probabil ca a umblat usor nuuuuuu?
te pup si nu-ti mai fa atatea griji!uite citeste si tu ce se intampla in timpul sarciniihttp://reclama/sarcina.html,http://www.reclama/saptamana-32-sarcina.html,http://reclama/,http://www.desprecopii.com/info.asp?id=5luna8.htm
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mai este cineva pe aici?
Sper ca toate
sa fi avut un weekend agreabil si sa fie sanatoase.Asa este?Noi i-am avut pe nasi la noi de ieri seara si pana acum,astfel incat am fost cam agitata cu pregatiri de papici bune si alte aranjamente.Acum am ramas singurei,tati definitiveaza ordinea in bucatarie,eu vb. un pic cu voi,dupa care ne trantim in patic si ne uitam la niste dvd-uri cu filme ,,plangacioase,,(asa le zice tati)sau adormim.
De ieri seara ma ustura f.f.tare sanii,mai exact sfarcurile,care s-au exfoliat dupa baita.Noroc ca am avut in casa Bephanten...si pe nasa care m-a sfatuit ce sa fac.Pur si simplu nu suportam nimic lipit de sani,astfel incat inainte de culcare,m-am uns cu B. si am stat cu sanii goi,pana a intrat in piele.Iar sotul meu,dupa ce m-a privit indelung chicotind,a conchis: in scurt timp te vei transforma in...Fulga(adica vacuta).Ati avut vreuna din voi astfel de probleme?
Ciuf,ai mare grija de tine si fa-ti sirop de ridiche neagra pt. tuse(daca gasesti ridiche,evident).Ideal ar fi sa stai in patic,izolata de ceilalti purtatori de microbi,dar stiu ca iti este imposibil.
Tcelen si eu am avut nopti albe,in care ma manca pielea pe tot corpul si aveam o stare de nervi incredibila.Nu stiu ce sfat sa-ti dau pt. ca nici eu nu am gasit remediul.Pur si simplu m-am chinuit pana am adormit,intr-un final fericit.
Nshiro,din fericire eu nu ma stresez cu trebaluiala de Craciun(si nici in general),intrucat avem o doamna care ne ajuta la curatenie,de doua ori pe saptamana.Face tot,mai putin mancare si curatenie in dulapuri,iar atunci cand este cald,curata si curtea(asta de cand nu am mai putut eu).Asadar eu voi face doar papicile,multe si bune si aranjamentele...sarbatoresti,ca sa zic asa.
Iar in ceea ce priveste bebita,ea are camera ei,chiar langa camera noastra,cu tot cu baita proprie.Camera ei este singura din toata casa ramasa neamenajata(adica nemobilata) si ne vom ocupa de mobilarea ei incepand din ianuarie.Deja am inceput sa ne uitam dupa mobilier si accesorii si abia astept sa prinda viata loc'sorul.Acum in acea camera troneaza jucariile mele de plus(enorm de multe),pe care va trebui sa le spal si sa le asez frumos...tot acolo,dupa mobilare.
Am fost la Kidex vineri,in speranta ca voi gasi fel de fel de lucruri dragute si am plecat cu un gust...e putin spus amar.Inafara unui scaun-balansoar pentru alaptat si adormit copilul(cu tot cu suport pt. picioare)aflat in singurul stand cu mobilier pt.copii,erau doar lucruri ,,de taraba,, ,kitchuri,haine urate(cu f. mici exceptii).Sper ca nu si-a mai pierdut vreuna din voi timpul pe acolo....De fapt era destul de pustiu vineri.
In rest mi-am achizitionat(la sfatul unei prietene),doua body-uri din bumbac de la Jolidon,pentru perioada rece,marimea L(de la XS si S).Mi-a fost lene sa le probez,asa ca sper sa-mi vina.Cam atat pt. acum.Pupici si toate cele bune.Adica o duminica plina de odihna!
ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
kim spune:
Fetelor, m-am hotarat, ma duc sa-mi iau umidificator, nu se mai poate!Ascultati-ma pe mine, cuvantul de ordine e: u-mi-di-fi-ca-tor-r-r-r-r!Tcelen, am citit ca pielea uscata cu mancarimi e ceva destul de frecvent la gravidute, tb sa bei multe lichide, sa hranesti pielea cu lotiuni pe basa de calamina, si sa dormi intr-un mediu cu grad de umiditate suficienta.
23+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Lady_Hawk spune:
ANDREEA GEORGIANA referire la Fulga a facut si tati lu` beba_mea...
...cred ca e din cauza reclamei de la "tivi"...
...nu din alte motive...hihihi...
Apropo..cat costa un balansoar ?????...mi-ar surade si mie ideea...
Io
22+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Serj spune:
salve fetelor!!!!
vad ca in week-end a fost slabuta miscarea si mi-a fost mai usor sa citesc si acum incerc sa scriu si eu cate ceva.
nshiro nici eu nu stiu de unde atata oboseala, poate de la kg. care nu-s usor de purtat, oricum a inceput sa-mi fie greu sa ma intorc, sa-mi fie greu cam orice fac
si cand spun asta ma refer si la faimoasa curatenie pe care as fi vrut sa o fac de sarbatori dar nu cred ca va fi mai mult decat ceva normal de intretinere. cand am vazut ca dupa ce am curatat baia a trebuit sa ma asez ca altfel nu mai puteam sta in picioare mi-a trecut de tot. cat priveste camera, Sergio are camera lui si tot cu noi in camera doarme (in patutul lui, dar cu noi) si pufetta va dormi tot cu noi, baietii spun ca se muta in camera lor!!!! asa ca fetele raman singure...
kim la voi trebuie umidificator iar noua ne trebuie deumidificator, la cat de umeda este zona noastra.
iar cu insomnii.... are dreptate cine spunea ca ne pregatim pt. dupa nastere. asa ni s-a explicat si la cursul prenatal (la prima sarcina)
si eu am probleme cu somnul, cu pozitiile, pe partea stanga nici nu pot sta ca incepe parca sa infasoare ceva acolo.
lumisty ti-a raspuns deja tcelen si asa este; cu sanii devin maro, se pregatesc pt. alaptare.
tina iti doresc ca la tine sa ajuga cum trebuie, ca la noi au fost romanii care si-au batut joc si nu sau uitat ce aruca peste...
oricum mai fac o incercare si apoi renunt daca nu merge.
pup fetele toate si va doresc o sapt. usoara si fara inosmnii...
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
ciuf spune:
Lumysti, sa stii ca si pielea se poate pigmenta. Mie mi-au aparut foarte multe alunite la sarcina trecuta. Si atunci si acum am avut sanii maro. Poti sa te dai tu cu crema aia mult timp si nu vei vedea nici un efect in privinta asta. Dupa ce vei naste ti s vor face sanii rozosini.
Kim, foarte bine ca te-ai hotarat sa-ti iei umidificator. Si la noi e groaznic de uscat aerul si parca nici aparatul de-l avem nu mai face fata.
Cristina, si fiu-meu doarme cu mine. Ca naiba. Am vrut sa-i fac o camera frumoasa, sa aiba tot comfortul, iar de cand am fost asta-vara cu cortul prin expeditiile noastre, adio dormit la el in patut. Apoi au inceput durerile de masele, s-a construit obiceiul de a dormi cu mamuku lui si uite-ma acum ca nu pot sa-l mai dezvat.
Sotul de draci ca se tot scula noaptea si nu se putea odihni, a adoptat o metoda mult mai comoda si anume a mutat patutul lui Luca langa al nostru. Asa ca mi-am luat adio de la Luk sa doarma singurel in camera lui.
Acum sotul doarme in alt dormiotr, iar eu cu Luca in pat. Eventual il adorm in patul nostru, il mut in patutul lui si ma pomenesc noaptea cu el langa mine. Asta e. Nue un viitor prea fericit. Noi sa fim sanatosi.
Cand se va naste bebuka noastra, planuim ca pe Luca sa-l pasam mamei soacre, care va veni in aprilie la noi, iar bb sa doarma cu mine in camera, sa-i pun cosuletul langa patul meu. Asa am facut si cu Luca pana la sase luni, cand am hotarat sa-l mutam in patutul lui.
Nshiro, eu fusei cu vistrate, ID la YM. Ca uitai sa-ti scriu cateva randuri macar sa stii si tu pe cine bagi pe lista. Multam mult.
Pup ca nu mai pot sa scriu. M-a zapacit copilul asta zilele astea. E tot bolnavior.
Ciuf
Zuzilici spune:
Uf, Ce pagina mare avem.
In orice caz se pare ca suntem ceva fete in clubul "bufnitelor" ideea e ca eu de bine de rau inca nu am "tot tacamul". Ma trezesc si gata nu se mai lipeste somnul de mine si pace.
Ciuf sanatate multa lui Luca dar si tie. Imi pare rau ca raspund pe jumatate dar mie tare greu sa citesc pagina pe care postez si eu acum.
Cred ca mai bine ma las pagubasa si-am sa scriu maine.
Fetelor va doresc o saptamana buna si sanatate multa voua si burticilor voastre.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
TweetyGeo spune:
Salut fetelor! Nu v-am parasit. Am doua colege noi care o sa ramana in locul meu dupa ce intru in prenatal si trebuie sa le arat ce fac eu. Ele stau tot timpul langa mine si nu am cum sa mai intru pe net. Asa ca nu stiu cand o sa va mai scriu. Acum am prins un moment cand sunt ele plecate. De citit nici atat.
Oricum, eu sunt bine, bebita e la fel. Mainile si picioarele mi se umfla, mai ales seara. Inelele nu le mai port ca ma strang. Noaptea am arsuri si nu stiu daca am voie sa iau ceva: dicarbocalm sau ulcerotrat. Nu am mai luat in kg. Tot 6 am in plus fata de cand am ramas. Dr. mi-a zis ca nu e bine sa stagnez, sa pun mana sa mananc cat mai variat. Chestia e ca nu stiu ce sa-mi iau la servici. Eu imi iau aproape aceeasi mancare in fiecare zi ca altceva nu-mi place. Cand ajung acasa mananc si eu mai variat.
Hai ca va las. Sper sa fiti bine toate, sa nu aveti probleme.
Stefanut al lui GEO
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, ma omoara arsurileeeeeee
Simt ca nu mai pot!!! Si de la apa ma arde pe piept, ce sa fac? Am baut iaurt, am mancat banana, am mancat mere...degeaba
Voi cu ce va mai alinati?
Ama Kaly daca ar fi dupa mine as face pomul de pe 1 decembrie; dar inca nu am pom si astept sa-mi aduca sotul - cat mai repede, mai bine! Abia astept sa-l impodobesc ascultand colinde 
Laura
cu
? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos