Mamici de martie-aprilie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Tcelen,iubita nu stiu cum sa te ajut din pacate!Imi pare rau!
Ciuf,ia niste paracetamol si fereste-te de ei cat mai mult si bea ceaiuri in continuu!Pentru tuse daca suporti,fa-ti un ceai din frunze de ceapa uscata.Iti ia tusea cu mana.Are un gust oribil si nu trebuie sa pui zahar insa este foarte bun!De la o cana te lasa tot!
Serj,multumesc de informatie.Vad ca inca n-a venit pachetul!Au trecut 4 zile de cand scumpa de Ariadna mi l-a trimis.Sper sa ajunga..dar acum e si posta asta de craciun!DAca nu ajunge..fac sarmale asa cum a zis Aida..ca alta sansa n-am!Imi pare rau ca te-am facut si pe tine sa poftesti care nici tu nu ai acces la varza ca si mine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor, am avut si eu noapte alba, m-am tot trezit la baie, foit de pe o parte pe alta, nu-mi mai gaseam nici o pozitie confortabila, ma durea spatele, nas infundat, imi curgea sange din nas, perna mai sus, concert de matze, balet de bebelina, tot tacamul... De pe la 5 dimineata m-am culcat in cealalta camera si m-am tot amagit pana pe la 8 cand m-am apucat de citit. Pe cand aveam si eu chef sa fac la grasse matinnée ca in timpul saptamanii abia ma trezesc sa merg la scoala. Va dati seama ce fatza si ce dispozitie am acum.

Cela, inteleg ca nu ti-ai facut testele de sange sa vezi daca esti imunizata la rujeola si celelalte boli de copii, pt ca daca cumva nu esti imunizata nu e bine sa fii in contact cu ei, si trebuie sa ai mare grija pe tot parcursul sarcinii. Mie primul lucru mi-au facut testele astea pt ca daca nu eram imunizata ma scoteau automat de la lucru pana la nastere, astia nu se risca. Culmea a fost ca am facut aproape toate bolile in copilarie sau am fost vaccinata impotriva lor, deci am destui anticorpi.
Si elevii mei sunt fermecati de burtica, la inceput nu indrazneau, acum si-au dat drumul, sunt plini de curiozitati, ma tot chestioneaza, le place ideea (mai putin aia ca va trebui sa-i las in curand).

Ciuf, nu te mai framanta, sigur ca mi-ai multumit, dar nici nu ai pt ce, daca mai ai intrebari te ajut oricand cu mare placere.

Sanatate si week-end odihnitor la toate!
23+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Se pare ca toate avem probleme cu somnul!Aseara am dormit decat 3 ore adunate.Abia asteptam sa se faca ziua!Dus la toaleta,durere de spate,iconmfort,gimnastica lu bebe si cum ai zis si tu Kim tot tacamul, in afara de curgerea sangelui din nas!
Va pup si numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Si eu am dormit foarte prost
Dureri de spate, de picioare, bebe miscacios, mers la pipi, foame continua, plus ca ma doare umarul drept... Asa ca singura solutie era sa dorm pe partea stinga, pentru ca pe spate, daca stau, parca e mai rau decit in orice pozitie. Dar cum naiba sa stau o noapte intreaga numai pe stinga? Offf...
Eu nici n-am unde altundeva sa ma duc, pentru ca in camera cealalta sta cumnatu-meu, venit in vizita... De obicei ma intindeam pe canapeaua din living, ma mai uitam la tv, mai intram pe internet, dar acum n-am ce face. Zau daca nu-mi venea sa pling de nervi! Si-s abia in sapt 20, cum o sa rezist eu inca pe-atit?

20+4

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

apai fetelor,vad ca toate avem probleme cu somnul asta,e de jaleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

CIUF,vezi ca tusea asta nu e buna ptr sarcina,fa ceva,ia ceva ca sa scapi de ea!sanatate multa,multa la ala micu!!

pupici la toate fetele

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ah mor de nervi! Iar am sters mesajul!!!
Aida pai ce e mare smecherie sa tragi o fuga pana la Tokyo? Sunt o gramada de oferte destul de ieftine, timp liber sa ai... Ma bucur ca totul e OK (nici nu se putea altfel, nu?) cu masuratorile si cu placenta. Mie nu mi s-a intamplat sa-l simt pe bebe cand merg, asta pentru ca nu am incercat pana acum sa tin mainile pe burtica, ar fi si imposibil, caci umblu impachetata cu o groaza de bulendre. Cat despre prestat cred ca e OK atata vreme cat nu sunt probleme si e chemare... La mine nu au fost si nici nu sunt probleme dar daca nu e chemare, tot degeaba... Sa fie vreo luna, doua... Nu te alarma cu insomnia, poate a fost doar o noapte mai proasta! Asta nu inseamna ca vor fi toate la fel... Hai curaj! Azi vei dormi cu siguranta mai bine.
Anairda petrecere frumoasa si te asteptam cu pozici si povestiri!
Tina si restul fetelor, nick-ul meu pe yahoo e nshiro2003
Delia, draga mea nici nu stiu ce sa-ti spun... poate ca e mai bine sa nu discutati deocamdata. Uneori timpul le rezolva atat de frumos pe toate! E si normal sa-ti fie dor, sa te simti singura, sa ai nevoie de el acum mai mult ca niciodata si sa fii foarte tentata sa-i dai o a doua sansa, dar NU TE PRIPI. Asteapta sa vii din Romania. Evita sa vorbesti cu el pana atunci, macar il fierbi putin si nu o sa-i tihneasca sarbatorile daca e cat de cat simtitor sau ii pasa vreun pic! Si mai ales, lasa-l pe el sa faca urmatoarea miscare, doar e barbat ce mama ma-sii! Hai ca mai in jur de o saptamana si vei fi in Romania. Petrece-ti timpul ramas facand pregatiri, cumparaturi, incearca sa nu te gandesti la el deloc ci la cum o sa stai si o sa povestesti cu ai tai. Nu ezita sa vorbesti cu ei despre problema ta! Vei gandi mult mai limpede dupa ce o vei face! Eu iti doresc putere si curaj si te !
Ama kaly foarte frumoase pozele de la cununie! Mai ales tu , tare norocos e sotul ala al tau sa aiba o asa nevasta frumoasa. A stiut el ce-a stiut de te-a luat asa de repede!
Ceela iti tin pumnii sa nu te imbolnavesti nici de acum inainte! Foarte frumoasa initiativa voastra de a merge cu colindul la casa de batrani. La mine nu se uita elevii la burtica, marea majoritate cred ca nici nu si-au dat seama, caci umblu numai in geaca groasa dat fiind faptul ca aici in scoli nu au calorifere si mai stau si cu geamurile deschise. Nu mai spun ca elevii nu au voie decat in uniforma (fetele saracele fusta si soseta alba, dresul e interzis ) Au noroc ca sunt caliti de mici si-s mult mai rezistenti decat mine... Aici nu ai sa vezi niciodata bebelus cu caciulita sau sosete, poa` sa fie gerul cat de aspru dar deja asta e un alt subiect...
Ciuf sanatate lui Luca si sa te fereasca Doamne Doamne pe tine si pe bebe mic din burtica de gripa!
Serj pai de ce atata oboseala???? Ia-o usurel! Mi-am dat seama ca Pufetta e numele de alint, dar e asa de frumos...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Voaim sa va intreb, cum stati cu curatenia de sarbatori? Sau cu ocazia venirii lu` bebe faceti ceva special, reamenajati? Bebe va avea camera lui sau va dormi in camera cu voi? Ce pregatiri faceti sau intentionati sa faceti?

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Nshiro a fost o petrecere frumoasa cu peste 500 de oameni la un hotel din lantul Hyatt, o splendoare. Ce m-a distrat cel mai tare a fost ca la un moment dat unul din romani (la firma asta lucreaza peste 100 de romani) a rugat dj-ul sa puna un cd cu muzica populara romaneasca si sa-i fi vazut frate pe americani, rusi si indieni cum jucau hora si topaiau mai abitir ca ai nostri.
Sa va mai spun ca a topait si papusa mea? Balerina o face mama.
Din pacate petrecerea s-a terminat brusc cu evacuarea etajului respectiv de hotel si nu am inteles bine daca era vorba de incendiu sau de bomba. Am mai patit asta o dat la un mall ... in general lumea evacueaza linistita, fara panica dar apar o gramada de oameni de ordine si locul se eliberaza rapid.
Cand am ajuns acasa m-a cam durut burtica si parca am avut vreo doua contractii. Am luat un no-spa si 2 tylenol si acuma mi-e mai bine doar ca nu am somn ca de obicei. V-am spus eu - clubul bufnitelor.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

nshiro merci mult pentru aprecieri.. Ai grija sa nu racesti daca zici ca nu au calorifere si mai stau si cu geamurile deschise..cat despre bebelusi..cum adica pe cel mai mare frig stau fara sosete si caciulita?? asa o sa-l tineti si voi pe bebu_mic?mi se pare prea de tot..
Curatenia..asta o face sotul ca eu nu am voie sa fac prea multe si imi petrec timpul mai mult in pat(nu ma plang) Bebe va sta cu noi in camera..mai ales cat e mic..vrem sa reamenajam si sa facem camera bleu,trebuie sa luam si un alt pat pentru noi sa incapa si patutul lu bebe langa..avem o groaza de facut..Pomul voi cand il faceti?eu vreau sambata sau duminica sa-l luam si sa-l impodobim..ciuf insanatosire grabnica baietelului tau!ai grija si tu cu tusea!io 20(fix) cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare burtici

Iaca m-am apucat si eu sa scriu dupa doua zile de umblat prin magazine. Am cumparat de toate mai ales cadouri. Eu sunt tare tentata sa-i cumpar bebelinei tot ce-mi place dar m-am abtinut pana acum, am inteles ca nu este bine. Dar Cartea bebelusului tot am luat-o.
Pentru cele care nu dorm noaptea daca va mai face putin sa uitati sa stiti ca nici eu nu prea am somn. Aseara am incercat sa dorm pe o parte cu o perna intre picioare, am citit undeva si parca a fost ceva mai bine.
Bebelina mea de cand umblu zilele parca nu prea mai face salturi in burtica, sa fie oare prea obosita?

Nshiro,camera Bebelinei o s-o amenajez dupa ce vine. Oricum pana pe la 3-4 luni o sa doarma in patut cu noi in camera ca ma iau fiori cand ma gandesc ca asa mica sa o las singurica.

pupici si numai bine
ma pregatesc sa merg la nepotica mea Teodora care are 1 an si 8 luni.
cind ajung in primul rand o sa pupe bebelina din burtica desi e cam mirata ca nu o vede.

tania 23+
Pupici pa

tania

Mergi la inceput