Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
MP spune:
Am uitat sa va zic ca am fost ieri cu Vladut la Mall sa se mai joace pe acolo pe la locul ala de joaca si nici bine nu am ajuns...ca s-a si gasit o tanti supraveghetoare de pe acolo sa tipe la el.Auziti sa tipe!!Si nici nu facuse prostii.Luase si el o bila in manuta si nu stia ca nu are voie sa o ia cu el pe tobogan asa cum face la Mac.De unde sa stie mititelul, daca e a doua oara cand il ducem acolo? Si el e un copil asa de sensibil...noi nu urlam,nu suntem violenti...Si normal,a inceput sa planga.Mamaaa....ce m-am enervat.L-am luat de mana pe Vladut si m-am dus la aia sa vad de ce mi-a facut copilul sa planga.Si ea,ca nu are voie sa urce cu bila.Pai si trebuia sa urlati la el?II zic eu.E un copil sensibil si intelegator.A incercat aia sa il ia pe Vladut in brate,chipurile sa ii explice frumos.Acum putea! Ca eram si eu acolo in coasta ei.
Ma rog,cert este ca i-a cam stricat tot cheful de joaca copilului si nu am mai stat mult.O sa vedeti voi ce leoaice o sa deveniti cand o sa aveti puisori.Eu sunt asa de timida si de cu bun simt,ceva de speriat.Dar fereasca Dumnezeu sa se ia cineva de copilul meu sau de familia mea.Bestie devin!![]()
Cand am coborat,doi Mosi Craciuni poposeau si ei pe la brad si mai dadeau acadele la copii.Al meu se infige la unul din ei si ii zice:Sa imi aduci un trenulet cu curent electric ca ala vechi e stricat si da-i si explica...Si mosul,normal,a intrat in joc si i-a zis ca ii aduce daca e cuminte si asculta pe mami si pe tati si daca papa tot si doarme singur.A plecat super fericit ca l-a intalnit pe Mos sa ii zica ce isi doreste.
Cam asta.Aventuri banale,din viata de zi cu zi,dar daca nu vi le zic voua cui sa le zic?NU?...de asta sunteti aici,ca sa ascultati toate prostioarele mele.
Va pupacesc !

25+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Tina_Welsh spune:
Iar sunt bomba cu efect intarziat dar sper sa ma iertati!
Danielaneda 

!La multi ani, multa sanatate,sarcina usoara si tot ce iti doresti sa se implineasca!Scuze pentru intarziere!
Ile,ai grija!Eh vezi ca sotul tau si cu mine nu ziceam
degeaba sa ai grija sa nu aluneci?
Iar aici de craciun,banuiesc ca stii..este traditionalul CURCAN!![]()
Ciuf,insanatosire grabnica pentru sotul tau!Daca urci si cobori scarile nu te ingrasi asa ca e bine!Bietul catel Cezar!Si fi atenta,cand al meu a fost racit, eu am luat paracetamol,ca sa fiu sigura asa ca n-o sa am nimic si a ajutat.
Lady_Hawk, imi pare rau ca n-am avut ocazia pana acum sa iti zic felicitari pentru Bubulina!SA iti creasca mare si voinica!
Andreea G eu am zis asta.DAr daca tu o tii intruna ca esti grasa..de-aia am inceput sa dau un astfel de exemplu!Dar ma bucura faptul ca am aflat ce terorist de copil mancator de jucarii de cauciuc ai fost!![]()

Zuzilici,din fericire am scapat de problemele respiratorii..insa am dat peste altceva..INSOMNIEEEEEEEEEEE!

Anyway astazi iar ma duc la cumparaturi..doamne saracul meu sot!Il tarasc dupa mine astazi chit ca vrea chit ca nu vrea!Dar uite ca oricat as cumpara tot nu termin..Eu acum sunt bine nici o problema..cate kg am pus eu..pana in 24 saptamani...sunt cam 17..asa ca numai zice nimic de alea 4 ale tale!Si ma bucur ca ti-au placut miracolele!Tu cum te mai simti?
KIm, lasa ma ca le dam noi jos.Toate foste gravidute cu care am vb mi-au zis ca la spital au dat jos dupa nastere imediat 5-6 kg..asa ca nu iti face griji aiurea!O sa ne revenim!
Tcelen, ce ma bucur ca te simti bine!
Adar, spor la impletit!
EU din pacate nu ma pricep...asa ca..stau pe bara si-am sa le cumpar gata facute!
EmiiiBine ai re-venit printre noi!Sarcina usoara si sa-ti traiasca feciorul mare si voinic!Te-am adaugat pe listuta!
Titinutza,felicitari pentru fecior!Sa creasca mere si voinic si sanatos!Iar numele Pavel este foarte frumos!
Adar dureri mai am si eu din cand in cand...Balauri nu i-am vazut pana acum!Dar cine stie?
Ceela,esti scumpica foc!Felicitari pentru bebita sanatos si voinic!Incantata de cunostinta!Moama dar numai mamici mumoase avem!

In afara de mine bineinteles!
Ama_Kaly,ce ma bucur ca ne dai vesti bune!Ai grija de tine si sa stai pe pozitii!
Ciuf..asa m-ai emotionat cu SArbatorile de Craciun!Cand ai descris tu ce iti place,ce simti..parca eram eu cea care vorbeam!La mine e primul Craciun fara mama si fara bunicu..si mi-e un dor de ea cateodata de imi vine sa plang ore in sir!DAr noi sa fim sanatosi!
MPce cretina.Uite din punctul asta de vedere aici e mai bine.Tot personalul, indiferent unde si cum au contact cu copii sunt foarte bine instruiti,si au o rabdare de nedescris.Bietul Vladut!Sa ii dai un pupic mare din partea mea!
Fetelor,haideti ma sa facem si noi o conferinta pe YM!Care aveti,id-ul meu este tina_welsh2005 si promit ca nu va pap!Eu sunt franta de oboseala si trebuie sa ma duc la cumparaturi sa il imbrac pe-al meu asa cum vreau el!Hihihi ce bestiuta sunt!
Va pup si vorbim curand!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
Delia21 spune:
MP,felicitari draga ca ai fost pe faza si au reactionat cum se cuvine.Mi-a fost dat sa intalnesc mame care in asemenea situatii isi certau tot copii,de imi venea mie sa le iau pe ele la
.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Zuzilici spune:
Buna dimineata burtici! 
Delia21 si Catrinel_17 sa beti si pentru noi la party-ul pe care vi-l propuneti. Asta da sansa sa va intalniti in aeroport.
N-am inteles prea bine dar o sa fiti si-n acelasi avion? Care sunt sansele ca 2
sa fie in acelas avion si sa se mai si cunoasca intre ele? 
Ceela o sa ai un atlet in casa inalt ca bradu' si frumos ca tine. Sa-ti traiasca muschetarul. 
Ama_Kaly ma bucur ca te-ai linistit si-n privinta asta.
Poate ca-i mai bine ca nu trebuie sa treci prin operatie si toate cele, dar cel mai bine acum e sa ai grija de tine si sa nu faci efort aiurea. OK? Ia aminte la ce-au zis fetele si stai ca o closca in varful patului ... uita de ridicat, curatenie si alte indeletniciri. 
Kim si eu deja mi-am pus in masina colindele lui Hrusca si-am observat ca nu mai plang ca in ani trecuti. Sa fie
sau faptul ca-i mama la mine. Nu stiu dar ma sint tare bine. ![]()
Ciuf asteptam poze cu decoratiile rosii si cu bradul tau. Cat despre neuroni inca stau bine cu ei dar sotul ... ma termina. Eu trebuie sa-i aduc aminte daca are de luat cate ceva de la servici, pentru casa.
Eu trebuie sa-i aduc aminte daca si-a propus sa faca sau sa cumpere ceva.
Ma termina
... si vrea sa-i aduc aminte cu cel mult o ora inainte sa se intample evenimentul ca daca-i reamintesc pe la pranz pana la 5 a uitat tot. 
Nashiro zau ca nu vreau sa fac in ciuda nimanui, dar voi mai dragelor ati inceput toate de la greutati de miss (50 - 60 kg) numai eu ca un tanc la 76kg. Asa ca iti dai seama cat ma bucur ca nu ma ingras prea mult si ca bebelina papa din resursele mamii si nu cere extra prea mult.
Voi si cu 20kg in plus tot n-o sa m-ajungeti din urma.
Esti o fericita ca poti dormi. Eu si azi fiind weekend tot de la 4 m-am trezit si dupa ce m-am foit vreo ora in pat ca poate doar, doar am sa adorm, m-am ridicat frumusel si-am venit sa va dau binete. Nu inainte de-al auzi pe sot spunandu-mi ca ma bate daca nu stau in pat macar inca o ora.
Ce stie el? Are impresia ca special fac asta ... de parca mie nu mi-ar place sa dorm fara probleme, macar 8 ore pe noapte.
Tina wellcome to the club
. Si eu le am si Noe si probabil c-o sa se mareasca clubul, stai linistita. Noi sa fim sanatoase. Spor la cumparaturi, dar ce tot cumperi soro ca mai ai putin si cumperi tot magaziunul.
Ati amenajat camera
? Sau nici nu te-ai apucat inca? In rest sunt ok! Am avut o saptamana buna cu vesti si intamplari foarte bune si sper sa ramana asa pana la sfarsitul anului. 
Aida_o parca ai vorbi despre mine.
Si eu la fel o simt pe bebelina si nu mai sunt de mult mangaierile fluturatice dinainte.
N-as zice ca-i meci de
dar oricum sunt asa de noi toate miscarile ei pentru mine ca nici nu stiu ce sa zic sau cum sa ma exprim mai bine.
Of, si-acum c-ai pomenit de nuga chiar ca mi-ai facut pofta
caci pe-aici n-am gasit asa ceva. ![]()
Anairda doar pana nastem, clubul bufnitelor, dupa clubul mamicilor perfecte. ![]()
Vai MP ferice de tine ca poti dormi atat de mult. Bucurate ca poti si sper sa n-ajungi ca mine. Bine i-ai facut tipei, dar nu cred c-a bagat ceva la cap. Eu mor cand pun in functii de genul acesta persoane care n-au nici macar cele mai elementare cunostinte de psihologie a copilului. In orice caz Mosu' a salvat ziua si asta-i cel mai important ca n-a plecat Vladut cu-n gust amar de la Mall. 
Fetelor mai stiti ceva de Pispirica ca eu is tare aeriana.
E ok?
V-am
acum si weekend placut tuturor.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
ama_kaly spune:
Tina merci..sper sa fie bine si de acum inainte
Delia curaj sa mergi inainte si sa treci peste asta!faci foarte bine ca vii in tara!
Am pus si eu in sfarsit pozele de la cununie!
io
20(fix) cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
ceela spune:
MP , eu am mers la dr.T numai la cabinet. la spital am fost la eco (prima oara la 5 zile de la intarziere ) si nu am reusit sa ma revansez in vre-un fel(daca intelegi...) si mi se pare mai comod financiar sa merg la cabinet unde stiu care e treaba. Plus ca la cabinet daca m-am programat la 19:15 m-am dus la si 10 si la si 15 am intrat.
De rujeola nu am intrebat, ca m-am gandit inainte ca vine serbarea la scoala, mergem cu colinde si la un camin de batrani, si parca nu-mi vine sa pierd. Si cum pana acum nu am luat nici o boala contagioasa(de la 3 la 30 de ani am stat numai in colectivitati), doar nu iau acum.
Fetelor, eu daca n-ar misca zilnic baiatu, nici n-as zice ca sunt gravi. Adica pot sa ma aplec , deocamdata nu obosesc, rau nu mi-a fost(singura problema e epilatu). Si totusi am pus 6 kg.(28 sapt)
Si inca ceva... copiii de la scoala sunt numai cu ochii pe burtica(ii vad cum o urmaresc cu privirea) voua vi se intampla? o fi de vina salopeta mea?
pupici, de la
ceela 28
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cmihaeluta/album?.dir=df88&.src=ph
MP spune:
Ceela multumesc de raspuns! O sa sun sa ma programez si eu. Te pup.
Asa e fetelor,trebuia sa iau initiativa si sa imi apar puiul.Nici nu concep altfel.De cand am devenit mama am devenit si fiara daca cineva se poarta cum nu trebuie cu odorul meu.
Noi am muncit astazi,ordine si curatenie generala...am pus si niste beculete la geam...Vreau sa mai cumpar sa fie mai multe.Parca as fi copil,asa ma bucur.Vladut ne-a ajutat si el.Voi ce ati facut?
Dar pe unde umblati?Sau sunteti la conferinta cu Tina?...eu sunt monicaxpanait pe yahoo.
Va las acum.Mergem sa mai cumparam beculete ca sa fie o feerie de lumini la noi la balcon.(l-am aburit pe tati pana a zis DA
).
Pupici tuturor!!!!
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
tcelen spune:
fetelor am avut noapte alba ,pe langa insomnie.ma foiam de inebuneam,vroiam sa dorm si nu puteam,ma mananca si pielea peste tot ingrozitor de tare ,ma mananca si palmele si talpile,am adormit pe la 3 si 30 min dimineata pana pe la ora 8,cand s-a trezit feciormiu!si timpul asta cat am dormit l-am dormit pe bucatele,fiindca din cauza burtii ma foiesc mereu si ma intorc de pe o parte pe alta!azi parca am fost beata toata ziua!
stiti ceva de mancarimiile astea,se pot face ceva inpotriva lor,ca numai pot,daca si la noapte e la fel cred ca mor,ca ziua nu pot sa dorm,ca am treaba si la calculator cu contabilitatea si tre sa am grija si de Iulian!?!
ID meu pe yahoo este cristinasilviu77
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
ciuf spune:
Tcelen, eu stiu ca mancarimile sunt destul de comune in sarcina. Poate fi si de la lipsa de Ca, vorbesc din experienta mea, poate sa fie si de la pielea foarte uscata, mai ales ca e iarna. Incearca si unge-te cu o crema grasa pe tot corpul si ia diseara un Ca si vezi apoi cum dormi.
Fetelor, eu is cu moralul la pamant. Fiu-meu mi-a facut febra mare, cand ii scade, cand ii creste, vorbeste in somn si geme, trebuie sa s gatesc ca nu avem nimic de mancare prin casa ca, deh, ieri am fost cucoana si am comandat mancare acasa. Sper sa fiu cea mai rezistenta sa nu iau si eu gripa. Dar ma cam sacaie o tuse si deja ma dor muschii burtii de la atata tusit.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
Serj spune:
salve la toate
!!!!!
nshiro multumesc de intrebare, sunt aici si va citesc mereu dar ma simt prea obosita si nu ajung sa mai raspund. am inceput iar cu probleme (desi mi s-a spus ca este posibil, am sperat...) si eu deja ma intreb cum voi reusi sa merg inainte inca macar 2 luni...
de atata oboseala.
tina cat ai vorbit de varza aia, tot mi-am spus ca eu nu poftesc, am sa astept pana vine mama si sa-mi aduca ea... dar, n-am rabdat si am sunat acasa si-am cerut pachet!!! ce s-a intamplat? ca dupa ce l-au facut si sigilat si rassigilat ca sa nu curga, la autocar au aruncat peste el alte pachete si au spart tot
asa ca pachetul i l-au restituit. asa ca fetele care iti vor trimite varza sa vada cum o impacheteaza ca este posibil nici la posta sa fie atenti (chiar daca scria fragil).
fetele noi, bun venit in randul nostru cu bb-i frumosi, sanatosi si cuminti.
ca vorbiti de insomnie, si mie imi este ciuda ca trebuie sa ma trezesc noaptea sa merg la baie si apoi nu mai reusesc sa adorm
catrinel si nshiro pufetta nu este numele, dar asa o alintam pana ne hotaram la nume. asa a fost si la Sergio, se numea "pantaloncino" la inceput, chiar si dupa uneori.
se pare totusi ca numele va fi "Ambra", daca nu schimbam ideea.
acum va pupicesc pe toate, si scuze daca nu raspund la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta