Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
fusta de raiat maro cu paiete la culoare si helancuta maro.
...super!si eu sunt fan maro...si mai ales combinatia catifea+paiete e super misto...da poze o sa ne arati???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Buna fetelor , am aflat urmatoarele :
-targul de nunti de la Marriot de anul viitor nu mai e in martie ca de obicei ci este 17-19 februarie 2006.
- targul s-a "rupt" in doua pt ca erau prea multi expozanti si acum vor fi o parte la Casa Poporului ( aici vor veni toti cu rochii , invitatii , pantofi ,decoruri pentru restaurante , dj, etc ) si aici trebuie sa mergeti .Cealalta parte , ramane la Marriot dar o sa fie doar firmele care intermediaza serviciile , reprectiv cateva agentii .
Va tin la curent daca mai aflu informatii.
De unde ai aflat ? Eu am intrebat pe la mag de invitatii, firme nelipsite de la targ si ziceau de martie... ca asa e regula, de cativa ani... ok, daca e mai dvrm, cu atat mai bine... dar e sigur ? Si cum targ la CP, cand acolo abia se intra ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
quote:
Buna fetelor , am aflat urmatoarele :
-targul de nunti de la Marriot de anul viitor nu mai e in martie ca de obicei ci este 17-19 februarie 2006.
- targul s-a "rupt" in doua pt ca erau prea multi expozanti si acum vor fi o parte la Casa Poporului ( aici vor veni toti cu rochii , invitatii , pantofi ,decoruri pentru restaurante , dj, etc ) si aici trebuie sa mergeti .Cealalta parte , ramane la Marriot dar o sa fie doar firmele care intermediaza serviciile , reprectiv cateva agentii .
Va tin la curent daca mai aflu informatii.
Cu alte cuvinte...platiti voi, fraierilor de 2 ori beletu'...50 de mii la meriot si alti 50 de mii la casa poporului....daca o ramane tot acelasi pret/bilet...
andreea, mersi pt informatii....ma intreb acum, daca mtargul de la marriott e la inceputul lui februarie, atunci, cel de la sofitel...oare cand o fi???
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Giova spune:
Ralu sa le porti sanatoasa.
Oana imi pare rau ca nu mergi la chef.
Si ai nostri sefi vor face o masa, ca sunt putini angajati, cred ca prin 20 dec. cand vin. Dar nu stiu sincer, daca voi putea merge.
Deci targul e in feb.? Asa repede? Pai cum sa-mi las bebele asa mic cu mama? Mai vedem pana atunci ce si cum va fi.
gio si bb Marco 35+
ralucah spune:
Fetelor eu stiu una si mai tare!!! Se pare ca se mai face un targ pe 3,4,5 februarie la Romnexpo, de catre Ideal Mariaj. De asta ce mai ziceti? Pingele sa avem ca targuri vaz ca sunt cu sutele pe metru patrat. Intru mai tarziu si va zic mai pe indelete ca acu trenuie sa pregatesc o serbare de Mos Craciun.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Si cum targ la CP, cand acolo abia se intra ?
Cand e vorba de targuri (a se citi bani pe chirie spatiu )...se intra si la CP...ce crezi...???
Vezi Targu' de Turism din orice an ..si nu numai
26 august 2006
Andreea_k spune:
Va spun din cea mai sigura sursa despre targul care era la Marriot ( adica de la organizatori ).Biletul este valabil in ambele parti , adica , cu un singur bilet intrati la amandoua .
Transportul ( desi e ff aproape) cica il fac ei gratuit intr-e Marriot si Casa Poporului.
Cat despre faptul ca e greu de intrat , au mai foast multe alte targuri acolo pe diverse domenii.
Au recurs la impartirea targului pt ca foarte multe firme vor sa participe dar nu puteau pt ca aveau prioritate cei care aveau reclama in revista Mireasa si cei care mai participasera .Intrucat spatiul era f mic , nu mai putea intra nici o firma noua si de aceea au achimbat locatia.
Oricum e spre binele miresicilor pt ca o sa aiba astfel mai multe firme de la care sa aleaga ceea ce vor sa-si cumpere.
Am auzit si eu despre targul de la Romexpo , dar, fetelor targuri la Romexpo au mai fost si s-au stins la fel de repede.
Cel de la Sofitel , care e si cel mai naspa o sa fie de pe 10-12 februarie dar din pacate toata lumea pleaca dezamagita de acolo .
krelia spune:
quote:
Biletul este valabil in ambele parti , adica , cu un singur bilet intrati la amandoua.
Eh, atunci imi retrag "acuzatiile" ...nu mai suntem fraieri...
quote:
[br.Cel de la Sofitel , care e si cel mai naspa o sa fie de pe 10-12 februarie dar din pacate toata lumea pleaca dezamagita de acolo.
O sa razi, dar mie, cel de la Sofitel mi-a placut mai mult....e drept, nu era atata abundenta ca la Marriott, insa...nici atata caldura (groaznic de cald era in hotelu' ala...), nici atata imbulzeala...nici nervi...si chiar am putut proba o rochita
E drept...poate alte miresici s-au simtit mai bine la marriott din alte puncte de vdr...asta a fost al meu
Dar....chiar sunt curioasa cum vor fi cele de anul viitor..mai ales la o asa scurta distanta
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Cel de la Sofitel , care e si cel mai naspa o sa fie de pe 10-12 februarie dar din pacate toata lumea pleaca dezamagita de acolo .
Cum eu ma pregatesc de nunta cam de cand m-am nascut , le-am vazut pe toate... si asta m-a dezamagit profund... la Marriott, recunosc, e aglomerat, dar sunt multe firme... noutati nu prea... parol !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...