Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

neata!

si poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Neatza ! Am citit cu sufletul la gura sa vad cum v-ati distrat voi ieri, cand noi implineam 3 luni de la nunta si sarbatoream lucrul acesta prin munca (ne-am mutat! in sfarsit! Ne-a luat cateva ore: de la 5 dimineata - 11 noaptea : drumuri peste drumuri intre Tineretului si MOsilor ).
Dar sunt putin dezamagita, ati dat prea putine amanunte despre ce s-a intamplat la intalnire Cine a fost, unde ati mers, cine cu cine a venit ... off, baba curioasa din mine
Haideti, ca eu dorm pe mine, nu alta ... abia astept sa se faca 10:30 sa plece sefii mei la sedinta

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetile!!!
ma bucur ca v-ati distrat la intalnire si imi pare tare rau ca nu am fost si eu! sper sa se mai organizeze una inainte de targul de ma Marriott!
sunt super fericita ca la mine deja a venit Mosu' si mi-a adus un telefon mobil pe care mi-l doream foarte mult!!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata fetelor....
pt cine m-a vazut ieri, am falca mai mica arat si eu mai uman, desi inca mai sunt cu juma de fata mai altfel decat cealalta.

Ma bucur ca v-am vazut, desi n-am stat sa plavragesc cu voi, data viitoare sigur stau ca nu mai am nici o masea de scos :).

Pupici multi

Mergi la inceput

azi sunt asa ametita , de nu ma pot tine pe picioare. chiar nu stiu ce pot sa am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dianette

Dar sunt putin dezamagita, ati dat prea putine amanunte despre ce s-a intamplat la intalnire Cine a fost, unde ati mers, cine cu cine a venit ... off, baba curioasa din mine

Eu am fost cu puiu'... ca trebuia sa mergem spre ai mei... unde, nu fac reclama... am baut 3 sucuri si-o cafea...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Of...fetelor...ce rau imi pare ca nu am fost si eu la intalnirea voastra!

Dar imi iau eu revansa la targ....

...si, hai, dati-ne mai multe detalii!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

nici eu n-am fost. da am reusit sa imi gasesc costumatie pentru petrecerea de vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Buna fetelor , am aflat urmatoarele :
-targul de nunti de la Marriot de anul viitor nu mai e in martie ca de obicei ci este 17-19 februarie 2006.
- targul s-a "rupt" in doua pt ca erau prea multi expozanti si acum vor fi o parte la Casa Poporului ( aici vor veni toti cu rochii , invitatii , pantofi ,decoruri pentru restaurante , dj, etc ) si aici trebuie sa mergeti .Cealalta parte , ramane la Marriot dar o sa fie doar firmele care intermediaza serviciile , reprectiv cateva agentii .
Va tin la curent daca mai aflu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

nici eu n-am fost. da am reusit sa imi gasesc costumatie pentru petrecerea de vineri

...la noi e maine cheful de Craciun, dar din pacate niu (adica juristii) nu putem merge....avem un workshop! Of si toti colegii se vor distra atat de bine...numai noi o sa fim pana seara in sedinta!

...si ce ti-ai luat Ralule...hai lauda-te!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput