Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

noi n-avem casa, eu nu am un serviciu stabil, ca sa nu mai vorbesc ca eu am tendinta de ingrasare si am chef inca sa ma fac cat un butoias.ma mentin la 57 de kg care sunt ca mult pentru inaltimea mea, mancand putin si hipocaloric. eu sunt la o permanenta cura. numai branza si iaurt dietetic, carne pe gratar si legume. toate in cantitati mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Fetelor, eu deja visez la noaptea nuntii
Ce ziceti de
http://store.yahoo.com/advantagebridal/buandpa.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

a.cicel eu cand am fost sa-mi prescrie medicul anticonceptionale mi-a zis ca atunci cand o sa vreau sa fac un bebe sa renunt la pastile si 2-3 luni sa ma protejez cu altceva (prezervativ) pt ca organismul sa-si revina si bebele sa nu fie cu probleme. Dar poate s-a referit doar pt acel tip de pastile pe care le iau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rallu join 2 the club! Si eu am probleme cu coloana..adica e stramba(facui sport de "performanta") si dr meu gineco mi-o zis ca exista sanse sa se redreseze in timpul sarcinii sau sa se strambe mai tare. Dar eu nu ma tem. Nu asta ma tine, ci problema cu o mega infectie pe maxilar. Si deh, nu-i dam la bb antibiotice si toate cele...
Vi-a-vis de greutate...cica astia cu coloana oricum nu prea iau mult. Io mananc orice, la orice ora si tot uscata sunt! Banuiesc ca si tu la fel!
Pupici...si sarcina usoara a.cicel!

Mergi la inceput

http://www.advantagebridal.com/
si alte chestii mai interesante mai gasiti aici, numai bani sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Apropos de corset...am observat ca la rochiile care pleaca usor decoltate spre spate (adica nu este corsetul la acelasi nivel in fata si spate), balenele alea nu isi mai fac chiar asa mendrele ..asta stiu si eu de la vreo cateva miresici de ale mele. Intr-adevar corsetul poate fi un adevarat chin mai ales daca incep sa te roada balenele (eventual trebuie strans mai putin, sa fie mai lejer in partea de sus). Eu cu balenele nu am avut probleme, era bine lucrat corsetul (cred ca aici conteaza si croitoreasa) dar ma forta sa stau dreapta ca lemnu si cum nu eram obisnuita normal ca a inceput sa ma doara spatele, capul ...pana si creierul cred ca ma durea la un moment dat. La restaurant l-am mai desfacut putin si parca parca era ceva mai bine....da cine avea talie de viespe la nunta ha??

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput

Iar aici http://www.hollywooddreams.co.uk/ am gasit niste rochitze de mireasa superbe
Macar ca idee.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

eu n-am avut nici o problema cu corsetul de la rochia mea. Dar am mai probat si alte rochii si la alea am simtit ceva ... anormal.
Dar eu nici nu m-am sugrumat prea tare (ca dupa ce ca n-am mancat nimic in ziua aia ... , asta-mi mai lipsea )

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Rallu join 2 the club! Si eu am probleme cu coloana..adica e stramba(facui sport de "performanta") si dr meu gineco mi-o zis ca exista sanse sa se redreseze in timpul sarcinii sau sa se strambe mai tare. Dar eu nu ma tem. Nu asta ma tine, ci problema cu o mega infectie pe maxilar. Si deh, nu-i dam la bb antibiotice si toate cele...
Vi-a-vis de greutate...cica astia cu coloana oricum nu prea iau mult. Io mananc orice, la orice ora si tot uscata sunt! Banuiesc ca si tu la fel!
Pupici...si sarcina usoara a.cicel!

Din pacate eu sunt departe de uscata.
Prietenele m-au descris unui tip cu care vroiau sa ma combine ca fiind pufoasa si pipaibila ...de am vrut sa le bat.
Eu seman mai degraba cu cealalta Ralu (deh, tot numele bata-l vina). Sunt micuta de statura (d-aia mi se zice Piticutz, Strumf, Bebe, etc) dar cu forme destul de generoase.
Nu pot sa zic ca ma plang de cum arat pt. ca sincer chiar imi place dar formele astea, daca nu sunt atenta, tind sa ia proportii nedorite.
Uite asa ajung iar la cealalta Raluca si la iaurtelele comune (plus cartofiori fierti, salate, etc).
N-as fi asa de grijulie dar stiu clar ca nu e tocmai bine cand ma ingras. Am avut candva 75 kg si semanam cu o balena esuata. Acum am 55 kg (am slabit de frica, cand mi-a zis doctorul ca ajung in scaun cu rotile daca o tin tot asa si-mi cedeaza coloana) dar traiesc inca cu spaima si avand in cap imaginea scaunului ala cu rotile.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

ralucah.... deschide madam mess-ul

Mergi la inceput