Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
jesia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Ai grija cu renuntatul la pilule. Si eu am zis ca renunta la ele ca oricum ii trebuie vreo 2-3 luni organismului sa isi revina. Dar am rams insarcinata in prima luna cand am renuntat la ele.
a.cicel si eu stiam la fel ca tine ca ii trebui organismului 2-3 luni de refacere, dar daca se intampla cum ti s-a intamplat tie un prima luna nu e periculos?
SunSmile spune:
Neatza fetelor,
Wow..cat ati mai scris! A.cicel...nici n-ai idee cat te invidiez! Si eu as fi vrut sa fiu "miresica + Bebica", dar problemele medicale nu-mi permit sa fiu inconstienta. Asa ca mai asteptam...sper ca la anul in vara sa avem liber la....facut bb!
Razuca...nu stiu de ce zici ca te-ai ingrasat! Eu n-am fost la intalnire sa te vad, dar "filingu'" meu imi spune ca esti o tipa miniona si slabutza! Si foarte dulcica.
Rallu..calm...asa sunt ei(unii). Incep sa viseze si devin stresanti! Dar noi ii iubim si ii intelegem, nu? Iubi meu vrea fetitza...e singura noastra "disputa". Eu vreau baietzel. Si el imi spune ca o sa iasa printzesica, pt ca vrea sa aiba tati doua fete frumoase!
Apropos de corset...e un pic deranjant! Crinolina a fost super ok, cercurile elastice, am avut si vreo 3 fustite de tull...dar corsetul te jeneaza la "subbrat".
Va pup...o zi faina sa aveti!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesiaquote:
Originally posted by a.cicel
Ai grija cu renuntatul la pilule. Si eu am zis ca renunta la ele ca oricum ii trebuie vreo 2-3 luni organismului sa isi revina. Dar am rams insarcinata in prima luna cand am renuntat la ele.
a.cicel si eu stiam la fel ca tine ca ii trebui organismului 2-3 luni de refacere, dar daca se intampla cum ti s-a intamplat tie un prima luna nu e periculos?
Doctorul zice ca era sanse de 15% sa nu raman insarcinata. Anticonceptionalele sunt recomandate in cazul infertilitatii. Si dupa terminarea tratamentului 85% dintre femei raman insarcinate. Eu nu am facut tratament de infertilitate, dar am luat pilule. Si fara recomandarea medicului. Deci nu e nici un pericol, pentru ca dupa ce nu mai iei pilule se elibereaza o cantitate foarte mare de ovule, care pana atunci au stat cuminti ca au fost hranite cu pastilute.
POZE
Giova spune:
Neatza fetili!!!
Va puneti pe facut copii aici?
Ascultati parerea unei patite: toate la randul lor, prima data nunta si pe urma .
Noi acum nu mai avem nici un chef de nunta, asteptam sa vina bebele si atat. Parca nu mai am chef de balamuc in aug. cu 150 invitati, umbla pe la targuri, rochie, costum, bani grei dati pe toate astea.
Acum avem alte prioritati.
Dar facem si nunta, chiar cu odrasla dupa noi,chiar daca nu mai sunt asa entuziasmata ca la inceput. Mama ar muri sa stie ca nu mai vreau, ca nu ma vede mireasa.
Plec sa pap.
gio si bb Marco 35+
krelia spune:
Neazza, fetili!!
Je am o gramada de treaba...ca in fiecare an, in perioada asta...packetele pentru sarbatori......plus ce mai apare pe langa....
Pupi la toate si sa va fie cald la servicel...ca afara e....brrrrrrr
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
emilyjeuly spune:
'neata fetili! bey, am prins azi o nebunie de trafic !
in privinta sarcinii imediat dupa renuntarea la pilule, am aflat de undeva (nu mai stiu de unde) ca clinic vorbind nu este periculos, dar doctorii recomanda vreo 3 luni de respiro pt organism, sa se curete putin!
si noi ne dorim un bb, dar noi pana nu ne facem casa pe care o vrem, si asta se va intampla daca avem noroc cam in 2 ani, nu facem bb pt ca nu avem in primul rand o camera speciala pt el/ea. suntem obsedati, nu????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
jesia spune:
a.cicel eu as mai vrea sa-ti mai zic ceva dar imi e ca te sperii si mai bine tac tu stai linistita ca o sa ai un bebe sanatos si frumos
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
a.cicel eu as mai vrea sa-ti mai zic ceva dar imi e ca te sperii si mai bine tac tu stai linistita ca o sa ai un bebe sanatos si frumos
Daca tot ai inceput..acuma spune pana la capat. Nu de alta dar m-ai facut curioasa.
POZE
ralu_trancu spune:
neata!
si eu sunt "pe dos" cum zicea Rallu. de la nume ni se trage. el a tras de mine sa facem nunta, si nu am de gand sa fac copii cativa ani buni de acum incolo. eu nu vreau sa risc. poate pe termen mai lung nu ne vom intelege si vrea ca bebeloii sa aiba ambii parinti.
si oricum vreau a ma bucur de cativa ani numai cu el, ca acum stam cu parintii....
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
neata!
si eu sunt "pe dos" cum zicea Rallu. de la nume ni se trage. el a tras de mine sa facem nunta, si nu am de gand sa fac copii cativa ani buni de acum incolo. eu nu vreau sa risc. poate pe termen mai lung nu ne vom intelege si vrea ca bebeloii sa aiba ambii parinti.
si oricum vreau a ma bucur de cativa ani numai cu el, ca acum stam cu parintii....
Pe mine nu perspectiva unei eventuale despartiri ma sperie ci sarcina in sine.
Eu am si probleme de sanatate (coloana foarte fragila) de nu pot sa car aproape nimic ca obosesc imediat si nici n-am voie sa ma ingras (ca sa nu adaug greutate suplimentara pe coloana si picioare).
Cum naiba o sa duc eu atata timp bebele?
El imi zice ca o sa stau in pat...
Ar fi o solutie insa ce te faci cu nebuna de mine care nu poate sa stea locului nici 10 min. O sa inebunesc atatea luni in pat.
Offf...e complicata situatia.
Poate daca mi l-as dori cu adevarat mi-as asuma riscul dar sincer, in acest moment, nu mi-l doresc.
Simt ca mai am un pic de copilarit.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."