Mamici de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Cristina eu am vrut sa-l alaptez, iti dai seama! Cum atingea sanul, parca lua somnifer, orice as fi facut nu sugea mai mult de 2 guri. Nu inghitea decat daca i se plelingea in gura. Normal, i-am dat completare, doar ca am cedat prea repede si i-a dat cu biberonul. Nu a mai muncit la san. Pe la 2 luni am renuntat, aveam sanii praf de la pompa. Acum nu voi renunta pentru nimic in lume, stiu ce ma asteapta.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Am inteles...cred ca merita sa insistam cu alaptatul, ca e atat de bun pt bb...
Ma urnesc si eu din patut sa iau o gurita de aer, te pup Vali, ca vad ca numai tu ai mai ramas, sa ai wd fain si sa nu iti fie rau...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Te pup si eu, multumesc, la fel!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by huacin
Stiti, data trecuta am gustat din conserva pisicii; arata asa ispititor! Era sarata, nu mi-a placut.

Credeam ca sunt singura!!! si nu eram gravida cand am gustat. io-s pofticioasa de felul meu (c-acum sunt si mai si e altceva)
La mine se cunoaste burtica, desi sunt aproape de 7 saptamani, arata ca de 4 luni jumate-5 si toata lumea se minuneaza. Nu ma mai incape nici un pantalon (tinuta mea preferata de iarna), port numai fuste lungi pe elastic pana oi lua leafa ca sa-mi cumpar o salopeta, un sarafan, o chestie. Apropo, fetele, aveti idee cam cat costa o tinuta d-asta de gravidutza? macar orientativ, asa...
De metoclopramid ce sa spun?! mi l-a recomandat medicul de familie, da iau destul de rar (1 la 2-3 zile), doar atunci cand chiar nu mai suport greatza. In prospect nu zice cum c-ar fi daunator cumva sarcinii...De efectele secundare, iar nu'sh ce sa zic: somnolenta, apatia, cefaleea si altea alea le aveam dinainte cu 2 saptamani de a lua medicamentul si le am si-n zilele cand nu iau pastila. Sper s-ajung la ginecolog marti sau miercuri (inclusiv pentru eco.)
Wknd frumos va doresc!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Salutari burticutzelor!

Am aparut si eu pe-aici ca-s tare ocupata cu ratzusca mea scumpa (asa imi place mie s-o alint). Azi noapte mi-a fost un rau de am crezut c-oi da afara pe toate caile posibile dar spre dimineata mi-a mai trecut. Azi am facut bradutul. Cam repede un pic dar am vrut sa-l facel mai repede. Rebeca e tare incintata de el si ii place sa-l priveasca minute intregi.

Vad ca au mai aparut burticutze noi. Bine ati venit tuturor si o sarcina usoara si bb-i sanatosi!

Si eu mi-as dori sa alaptez de data asta mai mult dar nu stiu cum o sa fie. Sa vedem.
Duminica placuta tuturor.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

pumkin, te rog frumos mai explica odata "ca la prosti" cum pun si eu poze in album!!!!
stefania, ce mai faci? Sper ca esti bine!
eliza, cand te duci la dr.T?
valentina, exact aceiasi poveste a fost si la noi cu alaptatul. Dupa fix 2 luni de chin( alimentatie mixta) am trecut doar pe lapte praf. Si eu sper ca de data asta sa fie altfel dar nu sunt prea increzatoare.
irinuca, pe unde esti?

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Fetelor care mi-ati raspuns, va multumesc pt incurajari! Sper si eu sa fie bine pana la urma, dar daca totusi aflati de ceva asemanator, sa imi spuneti neaparat.

Kehleyr, ai dreptate, bb era inca mic, dar avea deja 2 cm la 8 sapt si 4 zile si mi-au dat si dimensiunile la chisturi (0,2cm cu 0,3 cu 0,2 unul si cam la fel si celalalt). Sper din toata inima sa nu mai vad nimic de genul asta pe 21, sa se fi resorbit, orice, numai sa fie totul ok.
Ma bucur ca ti-ai comandat dvd-ul, abia astept sa povestesti cum ti s-a parut! Eu am vrut sa merg la P&P3, dar n-am putut din cauza greturilor. Deja nu mai ruleaza langa noi, si nu ma incumet sa merg in alta parte. Ramane sa il vad pe dvd si eventual sa imi povestesti tu cum ti s-a parut pe ecran lat ...

Pika, deci pana la urma tot de o varsta raman puiutii, sa vedem acum care se va dovedi mai somnoros si care va fi mai harnic si va veni mai devreme de 6 (numai nu prea devreme, bineinteles!).

huacin, ziceai ceva de haine largi. Pai am trecut si eu la o pereche de pantaloni largi in talie, ca mi-a cam crescut burtica. Nu cred eu ca e bb, ci mai degraba cred ca e de la balonare.

Zicea cineva ca are ameteli. Am avut si eu asa ceva pana de curand si doctorita mi-a spus ca imi da un sfat mai controversat: sa mananc un pic mai sarat ca de obicei si asta o sa ma ajute sa scap de ele si asa a si fost. Mananc popcorn din cand in cand si deja e o sapt de cand nu mai ametesc.

Va pup si va urez weekend placut!

"I am still learning."

"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna fetelor,

A-ti iesit pe frigu asta afara? Hai ca sunteti curajoase! Eu nu am iesit ca mi-a fost frica sa nu racesc, si asa am gatul uscat nu stiu de ce naiba si parca il simt umflat dar nu ma doare. O fi de la hormoni?

A vreau sa va mai intreb ceva: mi-a iesit pe mana stanga la 10 cm de incheietura o pata rosie cu un puct rosiatic in mijloc. Nu ma scarpina, dar daca o ating ma doare un pic! Ce sa fie? Pe prospectul de la acid folic si vit.E zice ca pot aparea eruptii cutanate. Mereu imi apare cate ceva ca sa nu stau eu linistita nici un pic!!!

Daca stiti ceva lamuriti-ma si pe mine.

Emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fabya o sa nasti fix...de ziua mea!!!Felicitari pt. Leutzul/Leoaica mic/a!!!
Fetelor..tot negativ....Deh..cre'ca nu e BB..Asta e..Simptomele continua...dar acum ma gandesc ca tre' sa vina "necuratzii"..si poate si de-aia ma dor tzatzele..Oi fi racita si de-aia m-o durea burtica..Oi avea vreo lipsa babana de calciu si asta ar explica starea de rau.....Asta e...
Oricum..ii astept..Sa vdm..
Acuma..nu cred ca o sa mai scapati de mine...ca-mi place tare aici la voi,burticutzeler!!!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

zozela nici nu vrem sa scapam de tine, cu sau fara burtica! Chiar daca testul e negativ, eu to cred ca esti gravi. Ai grija, nu fa prostioare, poate, totusi, esti.
emilia nu vreau sa te sperii, e epidemie de pojar, ai grija; mai bine mergi in garda la Municipal si intreaba un medic ce este, sa stai linistita.
cornelia_laura acum s-ar putea sa fie mai simplu, pentru ca stii ce te asteaapta la biberon; eu nu am de gand sa renunt prea usor. Stiu ca va creste bine si cu formula, dar e mai greu, mai costisitor, etc.
haine de gravi se gasesc la rococo, sunt prin tot orasul; modelele nu-s prea dragute, deh...

Valentina

Mergi la inceput