Mamici de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Aoleu Valentina, mai bine cu raul asta decat cu contractii, ca tare tare frica mi-e de ele...
Cornelia, esti o adevarata daca mai ai stare si dispozitie sa te ocupi de strabunici, manichiura si d-astea...pe mine ma apuca dracii numai daca aud soneria la usa...
Parca nu mai am rabdare deloc, imi sare tandara din orice...
Chocho si fetele, uitati-va si noi cum ne plangem noi acum ca niste babutze, hihihih...ufff, ce m-as face daca n-ati fi voi?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Cristinuca tot tu esti "vinovata" si pentru ananas? Ce ma fac eu cu voi? Ma bagati la cheltuieli, nu alta! Sa nu care cumva sa pometi de chestii necomestibile, ca e de rau! Stiti, data trecuta am gustat din conserva pisicii; arata asa ispititor! Era sarata, nu mi-a placut.

Valentina

Mergi la inceput

Tare rau ai fost, Vali cu nenea si cu masina, hahhhaha !!!!
Si eu sunt cu lamaia in geanta, sau cu o banana, un mar ceva, plec cu gustarica dupa mine, ca aia mici...
Porti salopeta deja? Pai se vede ceva?
Eu mi-am luat niste body-uri de la Jolidon, din bumbac si cu alea imi fac treaba...pun un pulover peste, blugii mei in care slava Domnului ca inca intru si gata....

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Trebuie sa ne plngemm si noi undeva, nu?!? Aici stim toate prin ce trecem, e cel mai bine! Mie ginecologul mi-a spus ca 2 sarcini nu seamana intre ele, nici macar la aceeasi gravida. De data asta eu sunt hotarata sa ma simt bine sa nu ma supar, sa ma bucur de sarcina, sa nu-mi fac griji degeaba si... sa alaptez bebeul oricat de lenes va fi el/ea!!!

Valentina

Mergi la inceput

Vinovata si de data asta, Vali, m-ai prins...dar ziceam de rau de ananas,ca e aromat si mi se face sila de el
Aoleeeeu conserva de animalute??? Valeeeeu !!!!
Bine naibii ca nu mancam var de pe pereti, cum zicea cineva...ce ti-e si cu starile astea...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Abdomenul si-a schimbat pozitia, dar nu se vede din haine. Eu am trecut la haine de gravida de mai bine de o saptamana. Daca ma apasa ceva, ma iau greturile, tind sa devina stari de voma. Nu are sens sa ma stresez. Am trecut pe la nasa, a nascut acum o luna, si mi-am luat sarafane, salopete, etc. Am trecut si pe la mama, pe unde-mi lasasem hainele de gravida de data trecuta si tup in ele. E mult mai comod asa, nu ma mai preseaza nimic. Data trecuta doctorul m-a certat pentru ca, pe la jumatatea lui decembrie, eram incaltata cu bocanci. A zis sa nu ma mai prinda cu incaltaminte pentru care sa stau 10 min aplecata s-o inchid. Am fost cuminte, am trecut la cizmulite care se inchid usor, cu fermoar.

Valentina

Mergi la inceput

Prima oara nu ai alaptat, Vali?
Sau daca bebe e lenes e bine totusi sa il alaptezi dar sa completezi si cu altceva, banuiesc, nu?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Fetele, va las azi, ca ma asteapta o gramada de treaba, si pe urma vreau sa ies la plimbare. Week-end placut din nou si cat se poate fara
Eu zic sa nu mai povestiti de alimente ca eu deja sunt imbracata sa ma duc sa-mi iau ceva papa, dar nici nu mai stiu de ce mi-e pofta.
Pup! Fiti rele cu cine va supara!

Mergi la inceput

Te pupam Chocho, sa ai wd fain si fara greturi!
Vali, e bine ca ai avut de unde strange, mai am si eu de anul trecut hainute mai largi, dar momentan cad toate de pe mine, ca am slabit 3 kg cu raul asta...asa ca tot in hainele mele de fetita trasa prin inel sunt...
Ar trebui sa ma urnesc si eu din paturica, sa iau o portie de aer, ca ma atrofiez toata aici....dar mai stau nitzel ca tare mi-e lene

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

we placut, chocho!

Valentina

Mergi la inceput