Mamici de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mai Vali, pai sa te auda Doamne-Doamne si sa ne fie bine si noua de sarbatori...ca e tare trist sa zaci si atunci...da' se zice ca dupa saptamana 13 ar mai trece raul?
Auliu ca am vorbit de KFC, am apa in gura, hihihihih

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Da Cristina, scrie pe sticla daca e extra virgine, asa ca foloseste linistita din ala. Cu raul, asa zice la carte ca in saptamana 13 trece, sau cel putin incepe sa lase , dar asta e doar teoretic, se refera la marea majoritate. Pe mine de ex la prima sarcina abia prin luna a5a a inceput sa ma lase, insa serios m-a luat in sapt a 8-a. Sunt si persoane care au rau toata sarcina, nu vreau sa sperii pe nimeni, dar majoritea se simt foarte bine in trim II. Sora mea de ex imi povestea ca in sapt a 13-a a lasat-o raul miraculos. Pur si simplu s-a sculat intr-o zi nu greata, nu rau de nici un fel... Si nu mai e chiar mult, nu? Curaj fetele!

Valentina, sa te-auda D-zeu si asa sa fie, sa ne simtim tare bine de Sarbatori, ca ar fi pacat, dar si daca nu, asta e, ne sacrificam si noi o data.

De concedii nu va faceti prea mari iluzii, ca o sa fim cam morocanoase cu bebe mare in burta, si s-ar putea unele din noi sa nu vrem decat sa stam acasa cu picioarele in sus si un ventilator direct pe noi. Insa slava Domnului ca sunt recomandate baile la bazin sau piscina, asa ca totusi ceva planuri ne putem face in vreo statiune mai pe langa casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Scuze, nu am vrut sa-ti fac pofta! Sa stii ca mi-a fost rau si in zilele dinainte si in cele de dupa petrecere. La petrecere, insa, m-am simtit super, desi ma indopau ca pe curcani: "gusta si asta, ia vezi, asta iti place, iti mai pun???". Stii cum e, sunt mukte mirosuri, mancare, parfumuri, adica erau conditii sa-mi fie rau. La fel, dupa ce l-am nascut, Alex s-a simtit bine la petreceri. Nu contau muzica, agitatia, el dormea, manca de n-avea treaba intr-o camera alaturata.

Valentina

Mergi la inceput

Apropos de concedii, am o alta veste buna: eu aveam un dor de duca si un chef de plecat... Dar nu aveam nici masina, ai mei aveau o dacie nu prea confortabila, aveam sarcina cu risc... Acum situatia e alta. Apropos de carnet: eu am luat permisul la inceputul lui noiembrie. Am o masina confortabila, un cielo nou, iar sotul e sacrificat, merge mai mult cu dacia babuta. Asa ca am de gand sa bantui mult pana nasc, doar ca nu o voi face singura, e riscant, nu as vrea sa conduc cu contractii sau sa fiu fortata sa ma opresc pe la cine-stie-ce-spital.

Valentina

Mergi la inceput

Chocho, pai as mai avea 3 saptamani pana la sapt 13, ar fi super bine sa ma mai lase macar asa putintel raul, daca nu trece deloc...ca ma ingrozeste gandul ca as putea fi asa pana in luna a 5-a sau toata sarcina...
Valentina, suna bine ce zici tu, sa vedem cum o vrea Doamne-Doamne!
La mine e nasol ca desi mai am zile ok, seara ma simt mereu rau, deci nu stiu daca voi fi buna de party...cum se apropie seara, nu vreau decat sa zac, sa fiu lasata in pace, eventual sa imi plang de mila nitel si sa ma las mangaiata de sot...

Vreau sa va spun ca am terminat relatia si cu ananasul, pe care il mancam proaspat in cantitati maricele, ca e acrisor si bun la greata..acum mi se pare parfumat si sa nu il mai vad, bleahhh
Bine totusi ca pot sa mananc KFC, ca aveam o grija...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare burtici!
Sunt si eu prin zona dar am fost ocupata ca ieri a venit la noi strabunica lui Eduard care are 90 de ani. A trebuit sa fac papa bun, sa-i fac baie, pedichiura, manichiura etc. Abia acum a dus-o sotul acasa. Ea e mama lui tata care a murit cu o luna inainte sa raman insarcinata cu Eduard si noi avem grija de ea plus ca ii platim toate utilitatile.
Mai fetelor eu aseara m-am simtit tare rau. O stare de oboseala groaznica amestecata cu ameteli si greata.
eliza, si eu sunt foarte irascibila zilele astea. Cred ca au inceput hormonii sa-si faca de cap. Cateodata ma trezesc tipand la Eduard pentru cate un fleac.
Fabya, bine ai venit! Cinste tie ca ai ambiti sa mai faci un bb si sa-ti traiasca fetita(care de fapt e o dominisoara adevarata)!
Si eu am parul si tenul gras plus ca mi-au aparut si ceva cosuri.
Cat priveste pauza totala de 2 saptamani. Si ieri am si uitat sa-l intreb pe doctor daca e voie...
A, si mi-ati facut si mie pofta de KFC. Pacat ca e destul de departe de mine si nici nu prea avem bani zilele astea....
Va pup pe toate!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Valentina, si eu la prima sarcina aveam chef de duca, mai ales ca am fost gravida vara, pana am pierdut sarcina toamna...dar ma simteam super, nu mi-a fost nici macar o data rau si ma plimbam mult, mergeam la inot, la mare si la munte, era tare placut
Acum insa de 3 saptamani nu am fost in stare sa conduc, daca ma crezi, nu ma puteam concentra, parca nu mai aveam putere si atentie distributiva si ma gandeam cu groaza daca imi vine sa vomit ce fac, pun avariile si ma opresc sa vomit?...
Eu am o broscuta de masina pe care o iubesc tare si de care mi-e dor...uff poate or veni zile mai bune sa ies si eu ca fetele...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Pe mine, data trecuta raul m-a lasat prin saptamana 12 si a trecut de tot in saptamana 13. In 14 au inceput contractiile.
Apropos, intreba cineva zilele trecute: supararile nu duc la malformatii ala bebeului, dar pot duce la pierderea sarcinii.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Valentina, bine ar fi sa zici bine si cu concediile. Adevarul e ca si eu sper sa am alta stare de spirit de data asta, caci la prima sarcina eram mai speriata de tot ce se intampla, am prins iarna cu gerutz, aveam si contractii, si nu-mi intra nimeni in voie, voiam doar sa stau acasa si sa nu fiu deranjata.

Cristina, sa-ti ajute D-zeu sa scapi repede. Sunt mai multe cele de care am auzit ca s-au simtit mult mai bine de la inceputul trimestrului II.

Mergi la inceput

Da, Cristinuca, eu asa am facut joi; am pus avaria in plina nebunie si m-am dus sa-mi iau lamaia din portbagaj. A comentat unu' si i-am zis "sa dea Domnu' sa te apuce contractiile!" A ramas saracu' masca, apoi a vazut salopeta si cred ca a inteles. La volan imi e cel mai bine, dar am si eu momente cand prefer sa nu conduc, asa a fost vineri. Bietul sot lucrase de noapte, a dormit doar 2 ore si l-am trezit ca aveam treaba la Casa de pensii si nu ma simteam in stare sa conduc.

Valentina

Mergi la inceput