Mamici de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
MADYN spune:
Oau, ce multe burticutze pe aici. Ma bucur ca ne-am marit gashca!
Fabya felicitari pt burtica, bine ai venit si...fii optimista, de data asta o sa fie bine!
Dandana, Mishi,
,
Eu sint fericita,l-am vazut pe bebe, i-am vazut inimioara!!! Parca m-am mai linistit. In continuare ma simt bine, nu ma doare nimic, nu stiu ce e aia greata, ci ma regasesc doar in problema cu ingrasatul parului. Si parca obosesc mai repede.
Pupici la toate burticile, si .... sa va treaca greturile!
6+
Bebelica
Fabya spune:
MADYN multumesc de urari 
,sa ai o sarcina usoara si un
sanatos.
zozela nu trebuie sa disperi sa stii ca eu in urma cu doi ani am avut o sarcina care dupa 2 saptmani de la intirziere sau vazut cele doua liniute,numai ca eu stiam ca sunt deoarece mi-a facut med. analiza de HCG sia colo era pozitiv...deci nu se stie cum reactioneaza corpul cu sarcina.
emiliapop poate ar fi bine sa intrebi pe med.cel putin asa ma gindesc, eu ti-as raspunde dar sincer nu stiu se poate sa fie efectul de la ce iei tu,nu stiu ce sa spun.
???Spuneti-mi si mie ca am uita, e bine sa bei apa mai multa inainte de ecografie sau sa nu bei asa de multa apa adica ma refer pt joi cind voi merge le ecograf,ma gindesc sa fie cit mai vizibil bebelinu ca si asa e mititel
.
huacin cite saptamini ai?
sarcina usoara si un bebe sanatos .
Un sfirsit de saptmana bun va doresc si fara gretzuri.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
MADYN spune:
Fabya, pe mine doctora ma trimite la toaleta, inainte sa-mi faca ecografie transvaginala, deci e bine sa nu bei apa. In schimb, la ecografia abdominala trebuie sa ai vezica plina, adica sa bei multe lichide inainte. Tu de care faci?
6+
Bebelica
MADYN spune:
Ai un bebel frumos, seamna cu tine
! Eu am doua poze, caci azi am fost si la dr. T si i-am vazut inimioara! M-am emotionat toata, nici nu mai eram in stare sa scot un sunet!
6+
Bebelica
mishi spune:
merci, dar cred ca seamana cu "dansul" ca e rotofei ca el.![]()
![]()
mi-am dat seama ca ai fost iar la dr ca am citit de inimioara. sa fie intr-un ceas bun. felicitari!!!
Fabya spune:
MADYN eu fac transvaginala,merci mult
Te rog explica-mi cu ai facut sa iti apara acolo la bebelica sub semnatura ? am tot incercat si eu dar nu i-mi iese 
pupici la burtici
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
[ url="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060818/dt/-2/k/94e7/preg.png"]buburutza[ /url]
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
MADYN spune:
Scrii asa: [ url="adresa site" ]Bebelica[ /url ], dar fara pauze inainte si dupa parantezele drepte.
Succes!
6+
Bebelica