Mamici de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
mishi spune:
madyn, ma duc marti la moisa sa o salut si eu. daca mai fac o ecografie, ca mor de curioasa, te tin la curent. te-ai hotarat la ce dr ramai?
mishi
6+
ecografie
Fabya spune:
MADYN nu i-mi iese,mai incerc maine...ma duc la culcare ca maine muncesc,off ce rau i-mi pare si nu am liber pina sambata viitoare.
Pupicii la 
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
[ url="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060818/dt/-2/k/94e7/preg.png" ]Buburutza[ /url ]
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Lory2004 spune:
Anul trecut pe vremea asta ma intalneam la "La Mama" cu niste fete minunate..."asiprante la titlu de mamica"
. A fost o seara minunata pentru mine...si sincer nu cred ca o s-o uit vre-o data. Eram si foarte fericita pentru eram deja insarcinata...cineva acolo sus facuse o minune...imi implinise dorinta...sau poate Mos Carciun (ca-i scrisesem si eu o scrisorica). Si cu bucurie anul acesta gasesc aici 3 gravidute simpatice foc pe care am avut onoarea sa le cunosc in acea seara: Dandana, Mishi si Madyn va doresc din tot sufletul sa aveti parte de o sarcina usoara, fara probleme si emotii, iar la anul sa pregatiti bradutul asa cum fac si eu cu cea mai mare dragoste pentru baietelul meu Rares.
De asemenea vreau sa o felicit si pe Diu (colega mea de la bebelusi de iuli-august 2005) si sa-i doresc un baietel frumusel asa cum este si Rebeca
.
Tuturor celorlalte burticute sarcina usoara si sa treceti cat mai repede peste greturi
.
Pupici
Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
Tinasv1 spune:
Vai fetelor ce mult ati scris, mi-a luat ceva timp sa va citesc!!!
Ma bucur pentru cele care nu inca parte de greturi, cat despre mine, nu stiu ce sa ma mai fac cu ele. Nu mai sunt in apele mele deloc. Familia ma tot apostrofeaza ca sunt mohorata. Incerc sa zambesc sa fac glume, dar stiti voi cu raul din burta este greu sa uiti.
Am cateodata niste noduri de zic ca imi iese afara si daca stau cu capul in sus.
La mine nu stie de cat sotul prin ce trec, pe restul nu i-am anuntat, vreau sa ii anunt de Craciun. Pana atunci mai fac si o ecografie si poate vad si eu inimioara. Voi v-ati anuntat familia?
Dar si cand ii voi anunta, sa vezi atunci, sarbatoare, ca de mult asteapta sa facem si noi un bebel.
La serviciu nu mai zic, in fiecare dimineata stau si ma gandesc oare daca nu e bine sa ma duc mai tarziu sau eventual sa imi iau liber.
Dimineata am program de
, in timpul zilei de cateva ori si seara nu mai zic. Culmea este ca mai simt senzatie de foame dar se transforma repede in senzatie de
.
Cred ca o sa vorbesc cu dr. Miercuri cand merg la eco si poate voi lua si eu metoclopramid.
Si eu am aceleasi temeri, cum o sa ne fie de sarbatori. Saptamana viitoare avem petrecere si la serviciu.
Eu una nu mai pot sa vad dulce in fata ochilor (si vreau sa va spun ca eu sunt fana dulciuri). Acum merg doar alimentele sarate si multe fructe, mandarinele sunt in top si merele. Mere nu am mancat inainte decat picata cu ceara, pentru ca ma roade stomacul dupa, dar acum merg extraordinar.
Sa va povestesc ceva, soacra mea cand a fost gravida cu sotul meu nu a putut manca lapte acru (iaurt, batut, etc...), ei aflati voi ca sotul meu nu poate sa manance astfel de lactate, nici smantana nu o suporta.
Asa ca e posibil ca ce noua nu place in perioada asta bebelului sa nu ii placa dupa ce se naste.
La al meu nu o sa ii placa dulciurile
. Inseamna ca nu o sa aiba probleme cu dintii si cu greutatea
.
La mine nu cred ca se vede burtica, dar ma simt prost cand iau niste pantaloni mai stramti sau cu talie inalta, care stau chir pe ea. Sanii nu prea mai incap in sutien...
Multe schimbari. Oricum eu ma gandesc ca e de bine, mie data trecuta nu mi-a fost asa de rau. De aceea am incredere in Dumnezeu si cred ca de data asta mergem pana la capat. Abia astept eco de Miercuri.
Acum va las ca iar v-am scris prea mult, pupici la burtici si greturi cat mai usoare (of ceea ce imi doresc si mie).
TinaS
angelli spune:
Unde sunteti ratustelor? Am avut si eu dimineata o senzatie de greata nici pe sot nu-l puteam suporta dar am inghitit repede niste Tortilla Chips sarate, sunt super am citit pe net ca sunt bune la starile astea. Ieri mi-a pocnit la propriu un sutien, partea din fata,eram in Mall. Mai, pocnesc de sexy ce sunt, am sinii super frumosi, sper sa ramina asa! Sa aveti un weekend superb, la noi e soare, sper sa ies sa ma flutur un pic, sa-mi plimb maternitatea infloritoare pe afara.Va pup
cristina_ana spune:
Buna burticutzelor!
Eu nu am mai scris de ceva timp, pentru ca am avut o saptamana super- stresanta. La serviciu nu pot intra pe net, iar seara ajungeam acasa numai dupa ora 20 si eram frinta de oboseala, nu stiam cum sa ma bag mai repede in pat. Eu am 11 saptamani incheiate si deja greturile parca m-au mai lasat un pic. Nu mai sunt atit de continue, mai am si perioade din timpul zilei cind ma simt bine, asa ca eu sper ca intr-o saptamana-doua sa scap definitiv de ele. Dar in schimb de mancat tot nu pot manca decit fructe (mere si banane) si dulciuri, in special prajituri.In rest, de carne nici nu pot sa aud, si nici altfel de mancare nu intra. Sint disperata, pentru ca eu eram o mare mancacioasa inainte si acum abia ma mai tin pe picioare. De ingrasat, nu m-am ingrasat ca numar de kg., in schimb mi s-a marit un pic burta si nu prea mai am cu ce sa ma imbrac. Trebuie sa stau descheiata la pantaloni in timpul zilei.
Vestea bune e ca vineri am fost la ecograf si bebele e bine-mersi, a crescut foarte mult (are 4 cm. si ceva) si inoata de zor prin burtica. L-am vazut cum dadea din manutze, si m-am topit toata dupa el. Asa ca toate chinurile prin care am trecut cu gretzurile, au meritat.
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, nici eu nu am de gand sa plec nicaieri prin concediu, pentru ca mi-e frica sa nu patzeasca ceve bebelinul. Eu si cu sotzul meu eram mari plimbaciosi, in fiecare week-end plecam pe undeva, dar acum bebele e mai important. Doar de Craciun o sa ma duc la Braila, la parintii mei.
Angelli, si mie mi-au crescut sanii, deja nu ma mai incap vechile sutiene si nici unele dintre camasi, care erau mai strimte. Dar eu sunt super incintata de asta, pentru ca pana acum nu prea eram asa dotata si toata viata mi-am dorit sa am sanii mari. Acum ma simt si eu sexy.
TinaS, intr-adevar, gretzurile sunt un semn ca sarcina merge bine, asa ca trebuie sa fii foarte fericita ca le ai. Si eu am pierdut o sarcina, si vreau sa-ti spun ca atunci nu am avut nici un pic de greatza, ma simtzeam f.f. bine, dar doctorul meu mi-a spus ca asta nu e un semn bun. Si intr-adevar, sarcina s-a oprit din evolutzie. Acum ma simt f rau si bebele e mai mult decit in regula. Asa ca fii curajoasa!
Fabya, eu stiu ca e bine sa bei multa apa chiar si la ecografia transvaginala.
Va pup!
Cristina
Galushca spune:
Salutare, burtici!!
Ma bucur ca v-am gasit - sunt si eu o burtica mica, de vreo 7 saptamani. Nu stiu inca DPN, ca CM e de 45 de zile
... Cand o aflu, zic...
Io ma prezint la voi in felul urmator: cu gretzuri care inainte tineau pana seara, acum tin tot timpul. Ma ocup cu
din greu dimineata, pe nemancate. Inainte treceau dupa ce papam, acum s-a zis si cu treaba asta, nu mai trec cu nimic. Dupa pranz nu mai
, ma simt doar naspa. Nu pot sa beau apa, dar imi fac compot fara zahar din tofelu de fructe si ala e pretenu meu.
Mai contin si pofte - bleah. De chestii pe care inainte nu le papam deloc. Surprinzator, dupa o campanie de cartofi prajiti, biscuiti, ciocolata care realmente imi trebuiau ca daca nu
, nu m-am ingrasat, ci dimpotriva. E drept ca pot sa pap de pe la 7 seara, timp de vreo 3 ore... Mi se face cam rau vorbind despre asta, ca e deabia 12, asa ca amanam :D
Subectu 3:
. Vai de capu meu! Cica se zice ca in primu trimestru, date fiind gretzurile si alea, nu-ti prea vine. Mie da. Cam tot timpu, cand nu mi-e prea rau adika. Ma gandesc cu simpatie si compasiune la sotzu meu, care ce-o sa pateasca el in trimestru al doilea, cand vine hormonu gramada pe
. Ma rog, pentru binele lui o sa il mai trimit de acasa...
Am si simptome mai usurele, pe care nu le mai bag in seama, cum ar fi pipi de cinzeci de ori pe zi, sanii uriasi si sexosi (ce bine ca nu ma mai dor!!!), insomniile de la la 12 pana la 4, somnul cate 14 ore pe zi...
Cu alte cuvinte, va saluta o gravida perfect normala (a, sus mai sunt si visele superintense care par mult mai reale...) cu oarece tendinte de criminal in serie :)
Pupici!!
pumpkin spune:
Cornelia_Laura si toate gravidutzele care vreti poza la album, trimite-ti poza la november_pumpkin@yahoo.com.
Miky
10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
chocho spune:
Fetele, zicea cineva (mii de scuze ca nu mai stiu cine, suntem tare multe) ca i-a recomandat doctora sa pape sarat cand are stari de rau. Probabil ca persoana respectiva are tensiunea mica si de aceea are slabiciune si ameteli, si sarea o ajuta sa-i creasca un pic, dar aveti grija cele care o aveti mai maricica de obicei, sau care aveti pe cineva in familie cu tensunea mare, ca in cazul asta e contraindicat sa mancati sarat, ca atunci creste si mai mult, si nu e bine ptr sarcina, si mai da si rau cu dureri de cap si palpitatii. Eu sufar de tensiune, prima sarcina am dus-o cu bine la capat, dar acum sunt un pic ingrijorata ca m-am agitat de rezultatul de la eco si mi-a crescut la 14.9, ceea ce e destul de mare pentru inceput de sarcina. Acum incerc sa stau cat mai calma si sa evit orice dram de cofeina si chestiile sarate. Insa si eu am avut stari de slabiciune si ameteala, si mi-a dat dr sa iau calciu si magneziu, si ma simt mult mi bine, si-mi amintesc ca si la prima sarcina calciul m-am mai pus pe picioare. Numai bine!