Mamici de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
SARILLA spune:
Buna,fetelor!
Azi nici eu nu m-am simtit minunat,ieri mi-a fost foarte bine,aproape deloc nu mi-a fost rau,si tare ma mai miram si ma mai ingrijoram,iar bebe s-a gandit probabil sa nu imi fac prea multe probleme,si azi mi-a dat semne la greu de existenta lui...
Gio,ma bucur ca m-ai mai linistit in legatura cu frisoanele,ma cam speriasem atunci...oricum sper sa avem parte de cat mai putine,nu sunt distractia mea preferata.![]()
Geliza,eu nu tin post,recunosc cu rusine,cu toate ca la cat de putine am chef sa mananc,cred ca m-as incadra lejer,dar n-as vrea sa mi se faca pofta de carne chiar acum si sa nu pot manca.
Angelli,stiu despre ce vorbesti,am si eu simptome destul de nasoale in unele zile de imi vine sa ma urc pe pereti...Hold on!
Dandana,felicitari si bine ai venit,sa iti dea Doamne Doamne un bb frumos si sanatos!
huacin spune:
Da, mai visam si urat, dar rar. De obicei visam scari multe, eventual in spirala, trebuiau urcate, coborate, multa munca!
Valentina
huacin spune:
Fetelor, unde e Kid's Expo? La Romexpo? Eu m-am pojarit din belsug cand eram copil, asa ca... Le-am facut pe toate la timpul lor, nu mi-e frica nici de altele, as vrea sa merg, chiar daca sunt lefera! La editia de primavara intentionez sa am ceva bani de-o parte, daca vad ceva ce-mi trebuie sa iau.
Valentina
madacristina spune:
Nu Cristina scuze...........
dar nu mai scria nimeni si nu stiam ce e cu voi....
Vai da ce vise aveti....eu nu ma obosesc asa de rau 
hehehe ![]()
emiliapop spune:
Buna fetelor!
Da ce-ati mai scris!
La mine parca s-a mai lasat greata,dar nici foame nu prea imi e. Seara mi se face fomica mare si bag zdravan si muraturi pe langa. Dar azinoapte de atatea muraturi m-a ars stomacul si pe deasupra aveam pofta de carnaciori prajiti dupa care eu nu ma prea omor in mod normal. Si nu stiam ce sa fac sa ma trezesc si sa imi fac sau sa incerc sa adorm iara ca era 4.40 si m-am sculat si am baut o cana mare cu apa ca eram nauca, cine statea de prajit? La 7.30 dimineata iara apa ca era agitatie mare acolo!
Asa ca aveti grija cu muraturile seara!
Dimineata eu sunt cam ametita si ma misc cu incetinitorul, parca sunt beata.
Olguta metrocropramidul da ameteala, cefalee eu l-am luat acum cativa ani pentru ulcer ca aveam greata de la stomac. Daca face asa rau la om mare la copil eu zic ca face rau! Parerea mea.
Motillium este cam acelasi medicament dar de generatie noua adica nu mai are efectele alea adverse urate. Eu l-am luat ceva timp ptr. ulcer, acu vreun an.
Hai ca plec afara mai vb.
Emilia
6 fix
iryn@ spune:
Ziua buna la toata lumea!
e adevarat, nu am mai scris de multicel, sper ca nu m-ati uitat!
da'stiti ca aveti viteza nu gluma , abia va poate citi omu'![]()
am fost ieri la o noua eco si e mai bine.Bebe creste si asteapta si el (ca si mine)momentul sa ne privim in ochi...S-au mai dus si petele maronii,deci clar, am o alta stare de spirit. Cred ca totusi o sa mai stau in medical si saptamana ce urmeaza.
V-am citit tot timpul, dar nu am putut sa scriu pana nu am stiut sigur ca bebe mai e acolo...Sunteti niste dulci cu toate si vad ca lista creste in fiecare zi
BRAVO FETELOR!!!ati avut treaba nu gluma toamna asta![]()
Vad ca la capitolul doctorisi maternitati, predomina Municipalul si Polizu. Eu am nascut la Giulesti si mi-a urmarit prima sarcina dr. Puia(ati citit bine "mi-a urmarit"ca pe 13 iulie a fost plecat si am nascut cu dr. Mitran- a fost bine pana la urma , o sa va povestesc cu alta ocazie). Acum tot la Puia ma duc. Mai este cineva care naste la Giulesti?
Gelizasi eu tin de regula post miercuri si vineri (asa a fost la mine in casa, bunicul meu a fost preot)dar in perioada asta ai dezlegare. Daca totusi ai indoieli, tine post doar de carne(2 zile pe sapt. n-o fi foc-insa ai grija sa recuperezi in celelalte zile) , nu renunta totusi la produse lactate si oua atat de necesare lui bebe acum(sper ca nu te superi ca am indraznit sa-ti sugerez
)
In speranta ca ajunge mesajul mai repede ca data trecuta va pup pe toate,
Irina
9+ si
sebi
Fabya spune:

Ma primi-ti si pe mine,nu?
in grupului viitoarelor mami de august.
Luna trecuta am facut pt prima data stimulare ovarelor si acuma iata-ma aici intre voi dupa acesta reusita ,cel mai frumos cadou de Sf.Nicolae. II
Ieri am fost la gineocolog iau incontinuarie Utrogest ,ecografie nu mi-a facut deoarece e prea mica sarcina si prea multe nu se poate vedea in 3 saptamani dar la sfirist saptmani viitoare deja se poate ,abia astept sa fac ecografia sa stiu ca e bine acolo.Am facut si al doilea test de sarcina azi dar cu un test diferit de primul si e clar cele doua lini magice.
Problema e ca nu am pofta de mincare ,minic mai mult fortat ca trebuie, au inceput starile de voma,greatza parca mai mult dar astea sunt trebuie sa le suportam ca nu avem ce face si un pic sani mai tensionatii.
Fata mea se bucura de numai poate toata ziua ma pupaceste prin casa pe unde ma prinde,si intimplarea face ca se va naste de ziua ei cu 2 zile inaintea zilei ei de nastere si a mea cu o saptamana.![]()
![]()
Sotul meu saracutul de el
se bucura dar asteapta sa treaca perioada asta de inceput care e mai dificila ,eu am mai avut doua pierderi ....dar de data asta stiu ca am sa reusesc.
Saptamana asta a fost o saptamana mununata si plina de surprize pt mine ca mi-au iesit II pozitiv si am luat carnetul de conducere

Va pupacesc si va doresc bebei sanatosi si sarcini usoare si cu reusita pina la capatul celor 40 de saptamani
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
angelli spune:
Hi hi hi, acum e liniste, e seara, dar sa va vad dimi care mai de care cu top ratoieli mac mac la baie cine se trezeste prima?
geliza spune:
multumesc fetelor pentru sfaturi...cred ca m-am razgandit deja caam mancat niste branza telemea ca mi-era pofta, iar acum bag pui la cuptor...sper ca nu va fac pofta...
Mai fetelor, voi sunteti irascibile? eu de felul meu nu prea sunt, dar in seara asta nu-mi intra nimeni in voie...de sot ma iau prin casa, iar de fie-mea nu va mai zic...saraca...am tot tipat la ea, si ea la mine
...ceea ce m-a enervat si mai tare...nu mi s-a mai intamplat pana acum...
Fabya, bine ai venit...zi-ne si noua cand ai DPN
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)