Mamici de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
madacristina spune:
Fetelor va spuneam ce bine ma simt eu azi......ca nu mi-e rau,ca nu am mai vizitat wv-ul???
Tocmai am vizitat wc-ul.....
imi vine sa 
huacin spune:
fetelor burticoase, eu am scris cateva mesaje de raspuns tot pe 5, pagina 11; de ce nu l-ati inchis, ca sa nu mai scrie bezmetice ca mine???
Pentru curioase, legislatia care ne priveste a suferit ceva modificari; este vorba de OUG 148/ 2005.
pika sotul nu te va neglija, va fi probabil singurul care-si va aminti de tine!!!
mist nu ne plictisesti deloc, de aceea suntem aici, sa ne plangem una alteia, sa ne oferim sfaturi, pareri, experiente, pe scurt, SA NE AJUTAM.
Valentina
Alexia27 spune:
Geliza, bine ai venit si sa ai o sarcina super usoara!
angelli, noi am ales numele pentru fetita dinainte sa ne hotaram sa ne casatorim
din februarie, ca noi fetita ne dorim: Katharina. Culmea e ca suntem intr-o criza de inspiratie cumplita cand e vorba sa gasim nume de baietel...Sotul e german , asa ca avem de ales un nume international.
Azi noapte am visat ca eram la eco si doc mi-a zis ca sunt 3!
Dar ca numai unul a ramas si creste frumos. Si dupa aceea s-a mutat visul ca nascusem si incercam sa-l alaptez pe bebe si nu puteam, nu putea sa manance
. Dar nu stiu daca era fetita sau baietel...
pup toate 
huacin spune:
geliza se recomanda ca femeile gravide si copiii sa nu tina post; nu este bine sa te lipsesti de anumite substante, nu cred ca e bine sa renunti la atat de multe care-i sunt neaparat necesare lui bb pentru o buna dezvoltate. Daca esti credincioasa, atunci stiu ca vei fi de acord ca Dumnezeu nu va avea nimic impotriva, dat fiind faptul ca vei aduce pe lume o noua viata.
Valentina
madacristina spune:
Eu am visat ca nascusem un baietel asa de grasut si frumos.........iti venea sa-l papi
pe urma am visat ca aveam gemeni,fata si baiat....iar ultimul vis legat de bebe a fost ca sotul meu imi zicea in vis ca vrea o fetita,sa o faca printesa lui 
acu cine stie ca va fi...sanatos sa fie...noi ne dorim insa un baietel....
iar la capitoul nume.......nu stiu ce nume sa aleg.....parca nimic nu ma atrage....mai astept pana sa ma hotarasc...
va pup si pt cele care iau masa acum "pofta buna"
eugcem spune:
Buna fetelor,
Mi-am facut analizele si au iesit toate in limite normale.
Numai ca am aflat ca am RH negativ la sange. Acum am inteles ca o sa trebuiasca mearga si sotul meu sa fie si el testat [:d]
Nu stiam mare lucru despre acest subiect, dar am gasit un articol (introductiv) care mi s-a parut fain si vi-l dau si voua:
http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html
Pentru geliza: Eu tin postul acesta si ma simt ok, analizele au iesit bune. Cred ca cel mai bine e sa vorbesti si cu medicul si cu duhovnicul tau. Ca idee, o matusa de-a mea si mama au tinut post in timpul sarcinii si copiii sunt cat se poate de sanatosi :) . Matusa mea imi spunea ca foarte importanta, pe langa ce ne recomanda medicii, este starea noastra sufleteasca, sa fim linistite, sa ne rugam. Dar toate astea le spun si eu din ce am auzit.
Eugenia
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, am fost afara in parc, e frumos raaaaau afara...erau numai mamici cu carucioare...ufff si ma uitam cu jind la ele...
Pika-haioasa tare povestea 
Angelli- si eu sunt acasa acum, nu muncesc, asa ca bagam mare cu scrisul
Si la mine hormonii isi fac de cap si ma mir ca sotul meu e asa de rabdator si intelegator si ma lasa in durerea mea cu nervisorii mei
Noi am ales numele de cand ne stim, ca vrem bebei de multi ani :Luca si Lara 
Geliza- si eu stiu ca gravidutele si copiii nu tin post si ii iarta Doamne-Doamne...oricum, la cat de rau imi e si la cat de putine alimente sport, mi-ar fi fff greu sa tin si post...
Madacristina, uffff imi pare rau ca iar [vom, cred ca avem zile si zile, mai bune si mai rele, pana vom trece de tot peste hopul asta cu greturile...eu azi parca sunt putintel mai bine, poate si pt ca am luat aer, mi-am facut o mare salata cu de toate si culmea, am si mancat-o...
Alexia - si eu visez tot felul de treburi si ciudatenii, vad ca toate avem o activitate intensa noaptea, care mai de care ![]()
Huacin- chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai zici nimic, si tu draguta scriai dincolo singurica 
Ma bag acum sa citesc ce s-a schimbat in legislatie, saru'mana ca ne-ai trimis materialul
Cristina + bb 10 sapt
huacin spune:
Stati sa vedeti mai incolo cu visatul! Eu visam la greu, nu neaparat cosmaruri, ci din cele in care munceam, alergam, cert e ca ma trezeam epuizata!
Valentina
madacristina spune:
Hei fetelor,ce faceti?
Unde ati disparut?
Nu mai scrie nimeni nimic?
Sunteti k?
Va pup si va simt lipsa.....
Eu sunt sa zicem ca k...parca nu asa de bine ca de dim
dar totusi k....