Mamici de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor, ma primiti si pe mine in grupul vostru asa-i? Initial am zis sa vin aici dupa ce am confirmarea medicului sau a anlizei de sange, apoi am zis sa vin la un nou capitol si iata-ma-s.
Eu, Eliza, mamica de Mara, 24.01.2002, UM 9 nov, DPN 16 aug...test pozitiv cadou de mos Nicolae, de cand va si citesc. Cu Cornelia si Stefania am mai vorbit la "Mamici din nou aspirante"
Eu am usoara senzatie de greata si usoara tensiune in sani...aaa, si pofta de mancare, de fapt foame...in rest...la prima sarcina nu am avut absolut nici o problema...am varsat o singura data si atunci din cauza de bila....
Am sunat medicul si mi-a zis sa iau ac folic 1/zi, pe care il iau de prin aprilie si utrogestan intra, 2 dimisi 2 seara. O sa merg la el peste vreo 10 zile sa se vada ceva la eco...

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetelor!

am venit sa ma inscriu si eu, probabil ultima graviduta pt luna iulie

aterizata direct de la aspirante optimiste, dupa un an jumate de incercari urmarite de medic, o sarcina pierduta anul trecut, analize, monitorizari, stimulari si inseminari, bebele a venit natural, in prima luna de pauza , cine vrea gaseste jurnalul de bebe la aspirantele mele dragi

ca orice aspiranta , am aflat foarte repede ce si cum, am bifat deja 2 ecografii si o am programata pe a 3-a peste 10 zile, acum sunt in saptamana 7+, ultima menstruatie 16 oct, dpn 24 iulie, medic d-na bucur de la giulesti, cea care mi-a fost alaturi din martie anul trecut. am deja 38 de ani dar pana la problema bebe ma simteam de 20

sunt din cele cu greturi puternice, nu pot manca, sunt ca o leguma seara, ma deranjeaza rau de tot mirosurile casei mele noi . am inceput un tratament homeopat, poate ma ajuta!
nu iau decat 2 utrogestan evident vaginal si acid folic, dar il iau din mai anul trecut (acidul folic) si in lunile trecute am inghitit tot ce era posibil recomandat pt fertilitate

din pacate nu pot sa beau nici apa si cafeaua am lasat-o de ieri de cand nu a mai intrat (una luuuuunga si cu mult lapte)

m-am inscris deja la medica de familie, mi-a facut analizele si trebuie sa primesc rezultatele

asta e!

pup dulce (sper sa nu se supere nimeni dar de cand combatem impreuna) pe madyn si mishi, bravo fete dragi, eu tot incerc o intalneala la aspirante sa mergem sa le dam sa bea din paharele noastre

pup toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Bun venit noilor viitoare

Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara....

Irinuca ce bine ca ai scris,nu stiam ce e cu tine...si tu tot la servici esti...si eu la fel..dar stau mai tot timpul cu pagina deschisa sa vad ce mai scrieti....te pup si sa ai o zi frumoasa si un week-end cat mai linistit si mai placut..

Fetelor nu pot spune ca am chef de cumparaturi...de cand cu nunta,la cat am umblat mi s-a luat de a merge la cumparaturi...de ingrasat nu m-am ingrasat cine stie ce,nici nu aveam cum la cat de rau mi-a fost si sper sa nu-mi mai fie...cum sa ma ingras cand mai mult vomitat,aproape toata ziua si seara, si de mancat nu mancam mai nimic???

Dar tb sa ma duc sa-mi iau ceva mai elegant pt ca maine seara e petrecera de sf de an la sot la firma,iar sapt viitoare e la mine la firma...si nu prea mai am cu ce sa ma-mbrac...cu toc nu ma pot incalta,pantalonii care-i aveam ma cam strang pt ca a inceput burtica sa creasca si sunt si balonata si nu suport sa ma stranga pantalonii....

Acum sper sa nu ma ia iar raul si sa ma simt mai bine...pt ca azi m-am simtit extraordinar...

Voi ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Uitati ce am gasit in cartea pe care o citesc acum.Am tradus eu din spaniola sper sa nu sune ciudat!Sunteti multe mamici de baietei si m-am gandit la voi.Sper sa va placa!
"Cateodata venea acasa medicul de familie,doctorul Titinger si o controla pe mami in camera ei.Eu eram gelos pentru ca nu ma lasa sa intru,dar mami spunea ca eu eram prea mare ca sa vad partile intime ale unei femei.Atat de gelos eram ca nu ma lasau sa intru ca intr-o zi i-am spus lui mami:
-Vreau sa ma controleze Doctorul Titinger si pe mine!
Si ea rase spunandu-mi:
-Dar tu nu ai nimic,esti sanatos tun!
Dar eu,prefacandu-ma,ca doar vroiam un pic de atentie:
-Ma doare rau burta,mami,mai bine sa ma controleze doctorul.
Asa ca,imediat ce doctorul termina cu mami,ma lasara sa intru,ma intinsei pe pat si, in timp ce mami se uita la mine dintr-o parte,alintandu-ma cu zambetul ei,doctorul Titinger imi facu un control intreg,imi lua pulsul,imi masura respiratia,ma batu de doua ori in spate,imi lumina cu o lanterna gura,imi deschise ochii,ma apasa puternic pe burta si eu simteam ca daca continua sa ma apese asa de tare o sa mor asfixiat,imi spuse sa-mi dau pantalonii jos y se uita la partile de jos,le atinse neutru,trase de ele,le cantari si recantari cu manusile-i reci de plastic,si mami s-a emotionat un pic vazand ca severul doctor Titinger imi atingea cucul,dar se uita in alta parte si ofta saracuta;dar eu eram fericit ca doctorul imi facea un control minutios,simtindu-ma si eu gravid si,mai rau,cu o sarcina cu probleme,cu toate ca manusile doctorului erau atat de reci si el ma atingea atat de brusc ca,in realitate,cucul mi se stransese de frica si muream de rusine ca doctorul Titinger va crede ca cucul meu era asa mereu,atat de mic.De atunci,intotdeauna cand venea doctorul,intai o vedea pe mami apoi imi facea si mie un control rapid,iar eu ajunsesem sa ma indentific atat de mult cu mami ca de fiecare data cand imi faceam baie ma uitam la burta,o spalam bine si simteam ca imi creste,ca eram mai burtos ca niciodata,ceea ce sigur nu era imaginatie,avea de-a face si cantitatea de ciocolati si biscuiti si bombonele ce furam din sertarele secrete ale lui mami in timp ce ea atipea sau vorbea la telefon."
Yo amo a mi mami de Jaime Bayly

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

pika-pika frumoasa poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Bun venit fetelor noi sa avem infloritoare si sa ne lase gretuuutileeeeeeeeeeeee! Mai stiti ca ziceam ca nu am greturi, mincam toata ziua una alta de nu ma mai incape nimic si am doar 7 sapt? Nu-mi ardea decit de fitness si masaj, nu stiam cind sa mai incep.Pina azi dimineata cind am fost intr-o stare vecina cu delirul...M-a lovit si pe mine bucuria, rar m-am simtit asa. Am inteles ca se poate lua motilium? Metoclopramid? Ce nume are medicamentul asta mi se face rau numai cind il proununt puteau sa-l boteze mai frumos, doar e antigreata ceva gen Dolce vita sau Yumii yummi.Fetele care aveti si al doilea BB si cele care mergeti la munca, meritati aplauze, nu stiu cum rezistati! Iar cele care stati acasa cu mine, sa scrieti mai mult cind reusiti sa va eliberati de surprize.Sa ne luam de mina frumos ca meritam.Iar cele care nu aveti greturi stati linistite si bucurati-va sau patiti ca mine atita m-am plins de lipsa lor ca acuma parca se razbuna pe mine! Iar Zozela draga fa o data testul acela si da-ne un raspuns! Iar sotii acestia ar trebui incuiati in garaj si scosi doar in caz absolut necesar.De cite ori avem o neintelegere, nu ma ia in serios si da vina pe sarcina,cind eu stiu ca am dreptate! Sunt insarcinata dar nu m-am prostit...Sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Doamne Pika mi-au dat lacrimile.Superba povestea.Iar eu imi doresc un baietel de cind ma stiu.Si am ales numele acum zece ani: Andreas.Am si nume de fetita dar eu stiu sigur ca va fi baiat.Si ce de vise am, azi noapte am visat ca am nascut gemeni si erau mulatri, absolut superbi...Cu pielea catifelata.Hi hi hi sa vezi explicatii sotului.Am stat prea mult la soare sau se trage de la autobronzant.Nu am gemeni dar m-am simtit minunat mai ales ca nasterea propriu-zisa cu tipetele implicite nu le-am visat.Voi ce nume ati ales stiu ca e devreme dar cred ca fiecare are citeva.Pt fetele care sunt blonde si vor sa se vopseasca, exista multe neintelegeri, nu s-au pus de acord daca e bine sau nu.Eu m-am vopsit in primele saptamini si chiar coafeza incerca sa ma convinga ca nu este nici o probl, m-am simtit vinovata.Si nici culoarea nu a prins, asa de ciuda, aveam un portocaliu luminos groaznic, cosmarul oricarei blonde.Asa ca suvitele se recomanda, nu acopera pielea capului total si sunt mult mai sanatoase pentru par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dandana si Geliza bine ati venit!
Sunteti deja pe listutza. Sper sa avetzi o sarcina usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.

Miky 10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pika_pika, haioasa poveste!intru si eu destul de des pe site, mai rar reusesc sa scriu; pumpkin cum pun pozele in album?
va pup!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor, voi tineti post?

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

edit: eu incerc sa tin macar vinerea, si ultima saptamana dar nu stiu daca o sa-mi iasa

Mergi la inceput