Mamici de iulie - august 2006 (6)

Mamici de iulie - august 2006 (6) | Autor: pumpkin

Link direct la acest mesaj

Inceputul Odiseei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61153" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62205" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62861" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63252" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63566" target="_blank">(5)

Listutza noastra:

Diu + Rebeca (4.08.2005)
Cristina Bauer(25) - UM 22.10.2005 - Dr.Mihai Dumitrascu / Municipal
Pumpkin(22 noiembrie 1973) - DPN 1.07.2006 - Dr.Tarlea / Polizu
Cristina_Ana(30) - DPN 2.07.2006 - Dr. Cristian Radoi / Municipal
MadaCristina(22) - DPN 2.07.2006 - Dr.Badea / Municipal
Letitia - DPN 4.07.2006
Mist(32) - DPN 5.07.2006
Pika-Pika(19 mai 1980)- DPN 5.07.2006
Bulinuta27(27) - DPN 6.08.2006
Anasia - DPN 6.08.2006
M floruta - DPN 7.07.2006
Bubutzica(31) - DPN 7.07.2006
Anda005(5 ianuarie 1977) - DPN 7.07.2006 - Dr. Lemnete / Polizu
Rh - DPN 8.07.2006
Tina - DPN 8.07.2006
Irin@(29) - DPN 11.07.2006 + Seby (13.07.2003)
Irinuca(28) - DPN 12.07.2007 + Radu Petru(28.08.2003) - Dr. Anca Alexandru / Municipal
Cristina Ioana(29) - DPN 12.07.2006 - Dr.Lemnete / Polizu
Kehleyr(30) - DPN 13.07.2006 + Stefania (27.06.2003) - Dr. Corina Grigoriu / Municipal
Monicutza(19 aprilie 1978) - DPN 15.07.2006 - Dr. Michel Welt / Sacre Coeur de Montreal
Titina - DPN 16.07.2006
Alex C(29) - DPN 17.07.2006
Cornelia Laura(28 decembrie 1978) - DPN 18.07.2006 + Eduard (21.06.2004) - Dr.Irimia Vasile / Cantacuzino
Arghirmonica - DPN 18.07.2006
Aysha - DPN 21.07.2006 - Dr. Cezara Bucur / Giulesti
Mali- DPN 21.07.2006
Eugcem(26)- DPN 22.07.2006
Poliana- DPN 23.07.2006
Chocho - DPN 23.07.2006 +David
Dandana(38) - DPN 24.07.2006 - Dr. Cezara Bucur / Giulesti
Sarilla(26) - DPN 25.07.2006
Misy(30) - DPN 28.07.2006 - Dr. ? / Municipal
Gio - DPN 30.07.1006 + Taisia Eliana(18.07.2003)
Maslinuta(29) - DPN 1.08.2006
Huacin (30)- DPN 2.08.2006 + Alexandru (19.07.2001) - Dr.Constantinescu Ghe. / Municipal
Mamaluidavid - DPN 2.08.2006 + David (24.12.2004)
Mishi - DPN 2.08.2006
Olguttza(29) - DPN 3.08.2006
Tinasv1(32) - DPN 3.08.2006
Iube2001 - DPN 4.08.2006
Emilia Pop(4 decembrie 1972) - DPN 4.08.2006
Taty - DPN 4.08.2006
Madyn(6 decembrie 1974) - DPN 6.08.2006
Angelli - DPN 8.08.2006
Alexia27(28) - DPN 9.08.2006
Geliza - DPN 16.08.2006 + Mara (24.01.2002)
Fabya(36) - DPN 18.08.2006

Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 Asteptam poze pentru album!

Linkuri utile : www.ivfer.com/pg_calc.htm" target="_blank">Calculator DPN si trimestre, Despre sarcina in fiecare luna, www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html" target="_blank">Lungime si greutate fat, www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">Bolile infectioase , Gimnastica pentru gravidutze

Miky 10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Vai ce listuta lunga.......
Dar nu am stat degeaba fetelor

Irinuca ce-i cu tine?Sper ca ai treaba de nu zici nimic azi....si sper sa intri cat mai curand sa mai vb si noi....

fetelor pe unde umblati????Mai scrieti si voi....cum va simtiti,ce faceti azi.....eu sper sa scap devreme de la servici azi....m-as duce prin oras...tb sa-mi iau ceva de imbracat,nu ma mai incap pantalonii

Va pup si sa aud azi numai vesti bune,ca sunteti k,ca nu mai ....

si bebe 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata,

Mist, exact aceleasi teste le fac si eu. Sunt programata pe 21 dec la u/s (ca si tine si pika-pika ) si imi fac alfafetoproteina tot atunci, sapt. 11-12. Nu am mai auzit de nimeni cu problema ta, dar nu cred ca este o problema, sincer, cum pot ei vedea la o ecografie unde bb are sub 1 cm locul unde ar trebui sa fie rinichii?... Probabil ca voi aveti acolo ecografe mai performante, dar nici chiar asa. Mai ales daca si doctorita zice ca nu a mai intalnit problema asta, probabil ca nu e o problema. Cine stie ce a vazut ea acolo. PS. Mi-a venit CD-ul cu Persuasion, abia astept sa il vad .

Pika-pika, apropo de vopsit, asa mi-a zis mie medicul. Acum, alti medici poate au alta parere. Mie au inceput sa mi se vada firele albe la radacina .

Gio, cum mai stai cu greturile?

Cristina_Ioana, de ce sa nu bei lapte cu cacao? Eu mananc cate o ciocolata aproape zilnic .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,
hai ca incerc sa citesc din urma; ce harnicutze sunteti!!!!!

O intrebare : ce e Motilium, remediu homeopat? Se gaseste la toate farmaciile?

Mi-a prins bine ca am stat acasa sapt asta, pana acum 2 zile nu m-am putut ridica din pat, dar de 2 zile mi-e mai bine. Am fost si la alt dr sa-i cer parerea si mi-a zis ca pot lua fara probleme Metoclopramid la nevoie; sper sa nu fie nevoie prea des si mai vad miercuri ce zice Tutunaru. nu de alta...dar am trimis copilul la bunici ca nu puteam sa am grija de el..casa mea e varza si trebuie sa fac cumva sa imi fie cat de cat bine. De greturi nu mi-e , ca am avut si la prima sarcina din belsug, si varsam o data- de 2 ori pe zi, inca atunci am slabit 2 kg in 3 luni si acum 5 kg intr-o saptamana...

Mersi de raspunsuri, va mai citesc acum!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Pumpkin - cum sa ma supar mey ca ai deschis tu capitolul nou?Singura pb e ca episodul asta va trebui sa updatezi tu lista ca sa nu o mai copiez eu inca o data.

Eu sunt la serv si abia astept sa plec....
Am mancat 4 portocale pana acum si parca mi-e mai bine.
Nici pe mine nu ma mai incap pantalonii dar nici timp de umblat dupa cumparaturi nu prea am.Si in plus daca imi cumpar ceva acum..peste 1 luna nu mai sunt buni...
Fetelor cu "timp" duceti-va in WE la Kidex la Romexpo ca e dragut.Eu nu ma pot duce ca mi-e frica de rubeola.N-am facut-o cand eram mica si sunt f. speriata de ea.Si acolo sunt copii muuulti si cine stie...

Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Corneliaaaa!!!Unde esti?Esti bine?

Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

irinuca, multumesc de grija!
Sunt aproape de voi fetelor doar ca am tot avut drumuri de facut ieri si azi dimineata si am intrat doar sa citesc ce ati mai scris. Azi dimineata am fost la spital si am facut iar eco si bb e bine. Miercuri merg la dr de familie sa-mi dea trimitere la analize de sange.
Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns la capitolul 6. Si ce lista lungaaaaa avem....sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem toate cu bine la final.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Irinuca, actualizez eu listutza , daca uit pe cineva te rog sa ma tragi de maneca, ok?
M-am inspirat de la mamicile mai "avansate" decat noi si am facut niste modificari la listutza si adaugat si niste linkuri utile...sper sa va placa. Mai aveti idei de linkuri folositoare? De exemplu cu analizele si cand trebuie acestea facute?
Pup toate gravidutzele si va doresc o zi usoara si un weekend fain.
P.S. Nu mai trimite nimeni poze? Ca suntem doar trei in album...

Miky 10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

..continuarea

Zozela, eu am inceput sa am simptome, la ambele sarcini, la cca o sapt -10 zile de la conceptie, si am stiut ca sunt insarcinata cu mult inainte de confirmarea ecografica, asa ca, e posibil. Semanau cu ale tale + o mare oboseala...ma intindeam sa dorm pe unde apucam.

Tina, nici eu nu reusesc sa beau apa, dar am gasit remediul: Nestea de lamaie (la cutie ca la sticla e mai amarui). Beau una pe zi si arareori il vars.

felicitari Cornelia !!!ma bucur ca bebelusul e in regula.

pika-pika, sunt unele forme de rubeola asa de usoare, ca trec neobservate - putina febra, o eruptie usoara. oricum , e f bine ca ai avut, nu?

uite olgutza, am mai gasit pe cineva care sa ia Metoclopramid! Eu una am o mare retinere fata de acest medicament, dintr-un motiv f clar: i-am dat fetitei mele la un an si nu spun cum a facut cateva ore..si ma gandesc ca nu e prea safe in sarcina, insa iau numai atunci cand nu am reusit sa mananc nimic toata ziua si simt ca pic jos daca nu imi ramane ceva in stomac.Oricum, il recomanda mai toti medicii, asa ca nu cred ca are efecte pe termen lung, si in nic iun caz nu dauneaza fatului in limita asta: 1-2 pe zipt o luna, o luna si jumatate pana mai trec simptomele astea. Tot incerc sa gasesc ceva naturist sau homeopat...

mada, utrogestanul il poti folosi si intravaginal; poate iti spun mai multe fetele care il iau.

Sarilla, si eu am frisoane zilnic; am mai intrebat gravidutze si au mai avut si ele..habar n-am de la ce sunt..eu ma gandeam ca sunt deshidratata si d'aia..habar n-am.

Angelli, vezi ca gasesti pe prima pagina la DC un tabel unde iti poti calcula DPN-ul si cate sapt ai. Se calculeaza in saptamani de amenoree, ca sa se faca 40 pana la urma. Ti-a raspuns si pupmpkin am vazut acum.

De trimis poze la album o sa trimit cand s-o vedea ceva..daca e ca la prima sarcina, nu mai devreme de 20 de sapt...

Choco, impartasesc aceiasi parere despre nasterea naturala. Oricum, mi se pare ff devreme sa vb despre asta, mai avem ohohoh...o gramada. Insa va recomand o carte de suflet: "Bebelusul este o persoana" de Bernard Martino. Daca puneti mana pe ea, cititi-o!
Eu personal nu cred in chestia cu poftele si avortul. Cred ca ti-e pofta de ce are nevoie organismul tau. Sarcina trecuta am mancat la ciuperci si la marar si patrunjel(mi-era pofta non-stop de astea)....si chiar avea anemie...
Cat despre kk al copilului, nu intreba...la fel si la noi...Si nici periuta de dinti n-o suport, cred ca o sa atentez la pasta de dinti a lui fi-mea, mai putin mentolata...

Taty
,Mishu bine ati venit, o sarcina usoara!!

Diu, hehe, eu sunt ci KFC-ul..si la sarcina trecuta si la asta vad..Acum doua zile l-am pus pe sotz sa treaca in drum spre casa si sa-mi ia pui

Stefania, uite ce mai resusesc eu sa mananc: gratar, mere, banane, acum mi-am luat niste croissante..covrigei, scticksuri..Oricum mancare gatita nici gand...Si sa nu uit: ananas.

Cristina, eu am avut contractii din al doilea trimestru si nu s-au mai oprit pana am nascut..Partea proasta? Am luat o carutza de medicamente dintre care Gynipralul e cel mai horror ca efecte secundare. Partea buna? cand am nascut urca monitorul la 100 si dr se minunau ca pe mine nu ma durea nimic..deh, aveam antrenament. Am aceiasi durere in dreapta, cum spui tu..eu ma gandesc ca e colecistul, ceva legat de digestia mai greoaie din perioada asta.

Mist
eu zic sa stai linistita; atata timp cat dr nu sunt siguri..plus ca acum 2-3 ani era pe dc un subiect cu o mamica disperata ca bb al ei are nu stiu ce rinichi polichistici. Si era in 32 de sapt. iar bb s-a nascut bine mersi, fara urma de asa ceva. Si eco era 3D. Asa ca dr se mai inseala. Cat despre stress, nu are cum sa produca malformatii; stai linistita.

Eu am fost ieri la eco: sarcina are 7 sapt; bb e bine, are activitate cardiaca, m-am bucurat desi pe ecran n-am vazut mai nimic..am fost la dr Nayel care mi-a placut...sunt f nehotarata unde sa merg ..Heeeelp. Nu vreti, cele care merg la dr in Bucuresti, sa ne impartasim experientele legate de dr nostri? Eventual, cele care ati mai nascut, cum a fost? Va dati seama cand avem noi dpn-ul????In perioada concediilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa vedem daca mai gasim pe vreunul cand vom avea nevoie....
Hai ca m-am lungit....Dar am recuperat

Va pup pe toate

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup toate burticile!
Ce vrednice ati fost voi azi...eu abia am cazut din pat cu greu...asta poate pentru ca inainte de ora 1-2 noaptea nu reusesc sa adorm si sunt cam data peste cap...
Am citit tot ce ati scris voi si va multumesc ca m-ati lamurit cu cacaoa...
Kehleyr, o cioco pe zi? Hmmmm, suna bine, dar momentan nici nu pot sa vad dulce in fata okilor...poate mai incolo sa vedem, cum o vrea bebe...acum mai degraba ma tentezi cu o muratura-o acritura ceva
Cornelia, bine ca esti ok si ca ti-ai vazut puiul la eco. Ma duc si eu saptamana viitoare si abia astept. Vreau sa il intreb si despre vopsit, macar radacina sa ma lase sa o fac...
MadaCristina si Irinuca, eu inca mai incap in pantaloni ca am slabit 3 kg cu raul asta, dar parca m-ar tenta si pe mine o cura de shopping, pentru ridicarea moralului
Poate imi scot sotul in wd...
Irinuca si mie mi-e cam teama de Romexpo cu atatia copilasi acolo...am obs chiar ca mi-e teama de locuri aglomerate de cand sunt gravida, ca tot asa vad numai virusi peste tot...ufff, paranoia...
Fetelor, ma duc si eu in parc sa iau o gura de aer, ca e pacat de ziua asta frumoasa..va pupicesc mult si sa aveti o zi usoara
Mai intru diseara sa va citesc.

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Gio, nu-mi vine sa creeeeddd : si mie mi s-a pus rau saptamana trecuta pe KFC...sotul meu se mira ca mi-e rau la orice mancare usoara si nu suport nici un miros , dar in schimb vreau KFC...si culmea,nu mi=a fost rau dupa el...si mi-am facut atatea procese de constiinta ca ii dau bebeului porcarii de la KFC...ufff, ma simt mai bine acum ca mi=ai zis si tu ca ai papat...
Mai zi-mi si mie despre Gynipral, ce efecte secundare nasoale are?
Nu stiu ce sa mai zic cu contractiile, dar tare frica mi=e de ele acum...tu ai luat Gynipral atunci? ti=a mai dat si altceva (in afara de No-spa)?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput