Mamici de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
geliza spune:
aaa, mi-am amintit sa va intreb ceva...de cand am aflat de sarcina iau utrogestan iar de aseara ama o mancarimeee...aseara am cautat pe net si mi-am luat lomexin crema...am inteles ca e safe in sarcina...stiti ceva? va rog dati-va cu parerea
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mishi spune:
multumesc ca m-ati pus pe listuta si pentru raspunsuri!
dandana, felicitari! nu am apucat sa te felicit la optimiste. ma bucur nespus pentru tine.
fetelor, eu fac injectii cu gravibinon, ca unele dintre voi, 1 la 4 zile. sunt deja la 5-a maine si am o intrebare. de cand le fac am parul foarte gras, uleios si parca si fata e uleioasa. in plus am ceva ca o acnee pe spate care se accentueaza dupa fiecare injectie. o sa ma duc marti la echo, dar pana atnci, credeti ca e de la uleiul de ricin din gravibinon, sau m-am dereglat?
a mai patit-o cineva?
mishi
6+
Fabya spune:
geliza draga mea vad ca stai bine cu poftele,ce bine de tine...sa iti fie de bine sper sa i-mi vina si mie poftele.Eu stiu ca prinza telemea nu e indicata in sarcina,nu stiu ce parere au celelalte fete...poate ma insel .Si eu as minca numai brinza dar manic cascaval care stiu ca e voie.
DPN ar fi 18.08.2006 si daca va mai spun ceva cade-ti da va spun altadata
m-am rizngidit .
pupici la fete si o seara linistita fara gretzuri 
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Fabya spune:
mishi ce rol are gravibinon in sarcina,la ce ajuta?
Eu am primit din a doua zi dupa ce sa produs ovulatia Utrogest care il iau incontinuarie 2/ zi.
pupiciiiii
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
angelli spune:
Fabya ai zis ca ne faci sa cadem, hai zi sa vedem, eu ma tin de candelabru! Hai zi acuma!
Fabya spune:
angelli hai sa nu te fac sa stai de cadelabru cine stie sa nu se intimple alte .....![]()
Am 36 de ani si am o fetita de 17 ani ![]()
![]()
Deci nu ascunda acest lucru deoarece fata mea i-si doreste enorm de mult sa aibe un fratior sau chiar si o surioara .In trecut a fost alaturi de mine cu sarcinile care le-am pierdut si a suferit foarte mult si nu mai vreau sa i-mi amintesc de ea saracuta
De data asta spera sa fie bine ,ea asa i-mi spune....
pupicciiii
Fabya
mishi spune:
gravibinonul, ca si utrogestanul, sunt progesteron. se da la gravidele cu insuficienta de progesteron. eu am facut FIV si mi-a dat sa fac gravibinon din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata, ca masura de precautie. iau si utrogestan, intravaginal, de 3 ori pe zi. teoretic, sunt "imbibata" in progesteron. sper sa-mi ajute pentru ca sarcinile prin FIV sunt cu risc mare de pierdere.
ce e cu branza? credeam ca doar aceea "mucegaita" cum se spune nu e buna ca are niste enzime, dar telemeaua?
atunci branza proaspata de vaci cu smantana, alias FAGARAS, e daunatoare, ca eu numai d-aia am mancat o saptamana , ca-mi place la nebunie?
spuneti-mi daca gresesc!!!
mishi
6+
Cristina_Ioana spune:
Aoleu Mishi, si eu mananc branza Fagaras, o fi rau???
Sa stii ca si eu am mari probleme cu parul si fata, parul mi se ingrasa rau rau rau in max.3 zile si tenul este gras mereu...nu a fost asa pana acum...o fi de la hormoni, de la perioada asta a sarcinii?
Dragele mele, am aflat cu stupefactie ca uleiul de masline ar fi foarte toxic...si sunt terminata, ca eu ma ung pe tot corpul zilnic cu ulei de masline, nu mai folosesc nici o crema de corp...voi stiti ceva de treaba asta?? 
Cristina + bb 10 sapt
pika-pika spune:
Buna dimineata burtici!
Kehleyr si eu am cateva fire albe,am mostenit asta de la tata care era grizonat pe la vreo 30 de ani.Numai ca lui ii statea bine,mie nu...
Aaaa,eu am mai auzit ca este important,cica,sa nu atinga pielea capului,deci niste suvite ceva mai merg,dar eu nu de asta am nevoie...Pe de alta parte cunosc destule mamici care s-au vopsit si nu s-a intamplat nimic.O sa astept cat mai mult...
gio mersi,banuiesc ca asa a fost si rubeola mea.Oricum e de bine!
madacristina distractie placuta la petrecere!
angelli imi place numele pe care l-ai ales.Ma gandeam la ce povestea baietelul din carte ca si baietei sunt la fel de sensibili ca si fetele,nu?
huacin asa sper sa fie in legatura cu sotul...ca imi placeeee.![]()
eugem si eu am o prietena care are rh negativ si a nascut un baietel frumos foc...uite si pe dc este un articol despre asta,poate te ajuta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=11
iryn@ ce bine ca au trecut petele.Inteleg ce simti!
geliza,dandana si Fabya bine ati venit!
Fetelor si mie mi se ingrasa parul ingrozitor.Mereu am avut mereu parul gras dar acum e foarte suparator si mi-au aparut si niste cosuri pe spate si pe fata.Pentru cosuri eu folosesc unguent de galbenele de foarte mult timp care este minunat,pentru mine,nu stiu daca merge la oricine.Il folosesc si pentru arsuri,trece repede si nu ramane nici o cicatrice.Cu parul nu stiu ce sa-i fac.Cand il vopseam nu se mai ingrasa,tocmai de aia vreau sa ma vopsesc...
In legatura cu numele lui bebe...Cat am incercat sa raman insarcinata m-am tot gandit la nume ,iar acum nu mai imi place nici unul.O sa cautam pe internet...
diu unde esti?
Week-end placut!
10+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
Mali_ spune:
Buna fetelor!
Primiti-ma si pe mine in randul vostru, va rog. UM 11.10 si DPN 21.07.
Eu merg la Centrul de Diagnostic si tratament Victor Babes, la d-na doctor Claudia Stefanescu. Nu stiu nimic despre ea, asa ca daca ati auzit vreuna de ea, va rog sa imi spuneti si mie. Eu sunt din Oltenita si Centrul a fost cel mai aproape de intrarea in Bucuresti dinspre Oltenita. Dar mi-a spus ca la nastere nu ma poate asista, pentru ca nu mai face garda la nici un spital si a ramas ca la 12 saptamani, cand ma duc pentru ecografie imi recomanda si un medic de la Municipal, cu care sa nasc.
Imi e tare mila de fetele cu greturi. Eu nu am absolut nimic. Noroc ca am facut prima ecografie la 6 saptamani, pentru ca nu imi venea sa cred ca sunt insarcinata. Ma dor sanii si mi-e somn si mai foame decat de obicei. Dar in rest nu am nici un simptom. Analizele de sange mi-au iesit bune, doar cu toxoplasmoza trebuie sa am grija, pentru ca nu sunt imunizata. D-na doctor mi-a recomandat sa repet analizele in fiecare luna.
Va pup.
Mali,
8+