Mamici de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_ana spune:
Fetele care poftizti la sarat, avetzi grija sa nu exageratzi ca nu e bine. Eu zilele trecute, la serviciu, am avut pofta brusc de castraveti murati, dar nu oricum, ci in saramura. Asa ca un coleg de-al meu s-a indurat de mine si s-a dus in piata sa-mi cumpere castravetzi de la tzarani. Si am mancat o punga intreaga in citeva ore, insa cind am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda, m-am speriat. Ma umflasem destul de rau, in special picioarele si palmele. Si nu avea de unde sa fie decit de la castravetzi, ca fusesera ingrozitor de saratzi si am si mancat aproape un kg. Asa ca de atunci m-am hotarat sa ma potolesc cu sarea. E
chocho spune:
Cristina ana, si eu am patit o data asa, m-am umflat de la niste alune, dar prin luna mai mare. Statea la calculator si mancam de zor, si can m-am ridicat aveam talpile ca niste perne, ed-abia puteam sa calc. M-am cam speriat dar am stat in pat cu picioarele in sus sa ajut circulatia si mi-am revenit. Insa repet, aveti maai mare grija cele cu tensiune maricica. Si stati cu picioarele in sus cat mai mult ca face foarte bine.
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by mishi
buna fetelor, va salut!
lory, scumpa mea , te salut, m-am gandit adesea la tine. ma bucur pentru baietelul tau. te pup!
cristina ana, te felicit pentru ca totul merge bine la 11 sapt, dar as vrea sa-ti fac o observatie si sper sa nu mi-o iei in nume de rau. ceea ce tocmai ai facut e putin periculos, sa faci dintr-o coincidenta atat de neplacuta din viata ta o regula. ma refer la faptul ca lipsa greturilor inseamna ca e de rau. in primul rand te contrazic zecile de exemple din momentul acesta de pe forum . si eu am cunoscut chiar azi pe cineva cu un bb superb si care nu a varsat niciodata. tu ar trebui sa stii ca psihicul nostru acum e cel mai fragil iar opinia ta vine ca o BOMBA pentru cele care nu au greturi. te rog, nu ne descuraja, nu ne face sa ne dorim sa ne fie rau, sa vomitam la comanda.
te rog sa nu te superi dar medicul tau a vrut, probabil sa spuna ca greturile nu sunt de rau, in nici un caz ca lipsa greturilor este clar un semn rau.
mishi
6+
ecografie
Sunt sigura ca nu a vrut sa faca gafa,ci sa incurajeze.
mishi si celorlalte fete care nu au greturi:acum sa va incurajez eu,nici eu nu am avut deloc ci o pofta de mancare nebuna imi venea sa inghit frigiderul
ca tare dragi imi sunteti ca si eu tot de iul-aug am fost.Daca mai aveti intrebari puteti veni la noi,la scutece,ca va raspundem cu draga inima.Parca ma faceti sa ma pun iar pe treaba(bb 2 e prognizat mai tarziu un pic totusi
)ca tare mari satisfactii ai sa iti vezi bb care a fost in burtica cum creste.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
chocho spune:
Galushca, ai fost haioasa foc cu visele superintense cu oarece tendinte de criminal in serie. Din pacate cred ca suferim multe de treaba asta. Chiar azi-noapte m-a chinuit si pe mine talentu, ca ma alerga unu cu cutzitu, noroc ca m-am sculat la pishu, altfel...
Mist, te-am inteles perfect, l-a starile de ameteala cauzate de caderi de tensiune m-am referit si eu. Doar am prevenit un pic fetele pe invers.
Geliza, imi pare rau ca ai probleme, insa nu te nelinsti inca. Am doua prietene care au avut sangerari mici in trim I si au dus cu bine sarcina la capat. Fa ce spune medicul si mai ales odihneste-te la maxim, si speram toate sa fie bine.
Mamalui david, frumoasa coincidenta. Acum locuiesti tot in Sibiu? Cu gemenii, daca ai antecendente in familie ai sanse sa ai gemeni. Eu stiu ca pot fi si amandoi in acelasi sac, dar nu sunt
sigura, la subiectul asta nu sunt prea informata ca la mine n-a fost cazul, desi as fi vrut sa am doi de la inceput. Lasa sa fie sanatosi si o sa te ajute D-zeu sa te descurci.
Cristina Ioana, eu zic ca-i cam micuta tensiunea 9. Ai grija ca te poate lua cu lesin prin locurile aglomerate mai ales, evita-le. Daca ti se intampla, sa te duci undeva la aer si incerca niste ciocolata ca pot fi stari legate si de scaderea glicemiei, sau vezi daca-ti face bine si ce zic fetele cu ceva sarat.
Zozela, eu tot zic ca esti borti la simptomele tale. E posibil sa nu fi iesit testul ca e prea devreme, asa ca nu elimina posibilitatea sarcinii. Asa te dureau pe tine sanii in mod obisnuit inainte de pitici? Lasa sa dea Domnu sa fie sanatos, acum daca a venit mai devreme decat il astptai asta e. Insa daca se confirma, stai de vorba cat se poate de sincer cu sotul ca e bine sa stiti amandoi ce simte fiecare cu privire la sarcina acum.
Fetele, saptamana asta ma duc si eu la eco, si am emotii de mor. Dar fac zilnic eforturi MARi sa nu ma mai gandesc, noroc cu voi ca ma deconectati, ca altfel imediat ma agit si incep palpitatii si creste tensiunea. Poate am noroc sa fie bine, ca-s mai norocoasa de fel.
Pupici!
pika-pika spune:

asa e mist!mai e putin...hihihi...si vedem noi care-i primul.Tu ce ai vrea,fetita sau baiat?
Tinasv1 poate tocmai de la foame iti este rau.Am auzit multe fete care spuneau ca daca li se facea foame si nu mancau,li se facea rau si parca si eu cand imi e foame am o senzatie de greata....Incearca sa mananci ceva,orice,macar un fruct sau un sandwich poate iti e mai bine.Nici bebelului meu nu ii plac dulciurile si ce bine ca eu,inainte as fi mancat numai dulciuri...Cred ca seamana cu tata-su.![]()
Da geliza si eu am patit-o.Timp de 3 sapt,am fost si internata,dar trebuie sa recunosc ca in prima saptamana in loc sa stau numai in pat,am mai facut si curat prin casa...pana la urma a trebuit sa renunt si la munca...
Mai sunt cateva fete carora li s-a intamplat si ma intreb de ce suntem atat de multe?Oare ce avem in comun?De la ce o fi?Totusi de la implantare nu e,cel putin la mine,ca a durat 3 saptamani si cateodata imi curgea destul de mult.Eu nu mai am greturi deloc,dar am alte simptome,din fericire.Offf,ce-as vrea un ecograf acasa sa-l vada pe bebe in fiecare zi ca e bine.Si sotul,imi face el controale la sani,mai nou,sa ma mai sperie si el,ca sunt prea moi,ca sunt nu stiu cum,ca nu mai sunt ca pana acum...
mamaluidavid daca sunt in acelasi sac(gemeni identici) s-ar putea sa nu se fi vazut la prima ecografie,dar daca s-au fecundat 2 ovule cum crezi tu,ar fi trebuit sa se vada,2 saci.Astea sunt concluzii pe care le trag si eu pe la ce am mai citit si vazut la tv,dar nu sunt sigura,daca gresesc cu ceva imi cer scuze.Oricum nu avem nici o mamica cu gemeni la iulie-august asa ca nu ar strica,sa ne poarte noroc...![]()
Va pupic si bafta pentru cele care merg la doctor saptamana asta! 

10+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Eu azi mai bine asa ca am inceput sa decorez casa pentru petrecerea de duminica a lui David. Face 1 an!!!!!! Doamne ce repede trece timpul!
Pika-pika referitor la cum sa il intrebi subtil pe doctor de sex,(desi parerea mea e ca daca nu ti-a spus ca nu ai voie inseamna ca e ok)cred ca daca il intrebi daca ai vreo interdictie(daca nu stii cum se spune pe jap trimite-mi PM) si nu iti spune nimic inseamna ca ai unda verde![]()
Da,normal ar fi trebuit sa se vada 2 saci la eco insa banuiala mea e ca un ovul a fost fecundat cu cateva zile mai tarziu,deci ar fi avut 4 sapt in momentul eco asa ca nu avea cum sa se vada.
Voi vedea zilele astea,inca nu stiu cand,depind de sot cand are un pic de timp
Sper totusi sa fie doar 1 bb 
Chocho eu acum locuiesc in Japonia dar familia este la Sibiu,mereu vin in vizita,de fapt acum 2 saptamani eram pe acolo
Haideti sa va spun ce pofta am avut eu azi! Ciocolata cu castraveti murati! Nu am incercat ca mi-e frica sa nu mi se faca rau de la combinatie dar inca ma bate gandul!
O saptamana frumoasa va doresc!
Stefania 6+
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
geliza spune:
Buna dimineata burticilor,
Va multumesc pentru incurajari.
Stefania (mamaluidavid), spor la impodobit...si La multi ani pentru david, in avans...sa creasca mare, sa fie sanatos, sa va bucurati de el si sa-i dea Dumnezeu o Patricia sanatoasa, macacioasa si frumoasa.
si mie mi se face rau de la foame...daca mi-e foame si nu rontai ceva simt ca mi se face rau...
tensiunea 9 Cristina ioana parca o are) este cam micuta...poti bea o cafea pe zi...eu am avut sarcina trecuta 12...de obicei am 10 cu 6
hai ca o sa-mi mai ia ceva timp sa va cunosc pe toate, asa ca scriu si eu fara sa citez acum...
mai revin
va urez o zi buna, fara 
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
angelli spune:
Chiar ce este cu starile astea de foame, eu am patit asa intr-un market, mi-am luat pizza de la un raion si trebuia sa merg kilometri sa o platesc la casa .I-am zis vinzatoarei ca daca nu ma lasa sa o maninc acolo, lesin. Cred ca aratam ca Fantomas, oricum am fost foarte convingatoare nici voce nu aveam , mai mult prin semne.Si cum am mincat-o...mmmm, parca atunci am descoperit mincarea, Neanderthal.Iubi zice ca sunt pofte eu zic scaderea glicemiei din cauza de cumparaturi( nu-mi plac cumparaturile pentru bucatarie
.La nume v-ati mai gindit, eu am Andreas si Timea preferate dar as face o lista mai spuneti si voi.
Va pup
angelli spune:
heeeeelp, raspundeti-mi repede ca am ametit de panica.Eu sunt una din fericitele fara greturi(deocamdata nu stiu e bine sau rau dar nu ma mai streseaza partea asta) dar azi-dimineata la dus nu mi-am mai simtit colul! Unde trebuie sa fie acesta in primul trimestru, sus, sau jos? Stiu ca acuma citeva zile era jos si il simteam usor acum, abia l-am atins si am degete foarte lungi.HEEEEEEEEELP