Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Astery ma bucur ca ti-a mai trecut piciorul si energia las'ca-ti revine ea! Distractie placuta la petrecere! Si cu hainutele te descurci tu!
MARAKI stai ca inca nu m-am apucat...intai am citit presa locala pe net...am mai papat..ajung si la diferenta 
Acum tocmai m-a apucat ameteala si mi-am adus aminte ca la cabinet amveam tensiunea 90/50 !!! O fi de la jumatatea aia de GNIPYRAL luata dimineata? Fetele care au luat asa ceva si voi ati ametit? Ca la ginecolog am avut ok 110/70!
M-am pus sa beau si o cafea ca parca tot somn mi-e...poate mai creste tensiunea si-mi vine chef de lucru 
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Adriana inca nu am cumparat Garmastan dar cred ca astazi il i-au ca ajung la farmacie pt. antivomitive.Scriu diseara cat a costat, eu ma astept cam la cel mult 8 euro.
Monica tie ti-a scazut tensiunea, fetele spuneau ca le da palpitatii, asta nu inseamna ca le creste si tensiunea? Bea o cafea mai dulce, poate te simti mai bine
Giova hai ca ai lipsit si ai ratat o dubla nastere![]()
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Neatza burtici,
Azi sunt matinala desi as fi putut sa dorm, nu a mai intrat somn si Emma era destul de vioiae, acuam vad ca s-a calmat, si a nins aici vreo 7-8cm, noroc ca azi nu trebuie sa merg decat la masaj.
Astery ma bucur ca ti-a mai trecut piciorul si sa fie bine in continuare! Distractie placuta la petrecere!
Monica- sa ai spor sa gasesti diferentza, azi ce maninci, ai baut cafeaua! eu acuma o savurez!
Maraki- tu ce mai zici, aseara ai chiulit, s-au te-a chemat Giorgios la "joaca'?
Irina tu unde esti?Daniela azi esti bine?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Vad ca bate vantul pe-aici ...v-ati apucat toate sa nasteti cumva?
MARAKI maine am 36 fix ...intru in luna a noua si gata incep si eu cu GARMASTANUL ala!
Cu Gynipralul ala am citit pe net prospectul (ca mi-a prescis doar 10 buc. si nu mi-a dat aia cutia!) si are o multime de efecte ...scade in special valoarea mica de la tensiune (diastolica parca) de aia aveam 50 ...si am luat doar 1/2 nu una intreaga! Si de palpitatii mai scrie,de greata, de somnolenta etc. Poate tot de la dracia asta am avut si arsuri, mai stii? Si cica nu se ia cu calciu si eu tocmai odata le-am luat
si e incompatibil cu cafeaua
Super! Mai bine stau cu contractii sau ma limitez la No-spa si scopantil!!!
Si poate tot de la el m-a apucat somnul azinoapte si n-am gasit diferenta...acu' i-am dat de capat, dar trec la luna noiembrie ...alta distractie!
Tu mai rezisti mult cu atatea antivomitive???
Mai bine nu le luai, dadeai afara tot si scapai si de greata si arsuri cu ocazia asta 

GIOVA chiar asa, hai ca uite azi s-a intamplat ,te-a asteptat pe tine!!!
IRINA iar dormi?
ANA ce-i cu tine? Cum e cu tensiunea aia?
monica70 spune:
DENISA doar nu te-ai trezit! Lasa ca si eu i-am telefonat maseurului saptamana viitoare vine prin zona! Abia astept 
La noi se pare ca va fi mai slab cu ninsoarea de sarbatori...
Denisam spune:
Felicitari TATIANA !!!!

Sa dea Domnul sa te refaci repede, iar 
sa pape bine sa creasca mari si sanatosi si frumosi si sa fie norocosi si cuminti!
Monica da m-am trezit la 7, de, acuma m-am pleostit desi am bagat rufe la masina,d ar imi revin eu, trebuie sa iau lista de treburi la bifat nu? Dc nu pot sta acasa decat o saptamian si nu 2, am destule de facut!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa chiar ca esti matinala, aseara m-am simtit rau si nu am mai stat pe net.Am vazut pozele, sant foarte misto
Monica am icercat de doua ori sa stau mai mult fara sa i-au antivomitive, rezultatul a fost ca ma simteam foarte, foarte nasol si am
mai puternic decat alte dati
Arsurile nu trec orice am face, le mai ameliorez cu siropul pt. stomac dar si la asta am ajuns campioana
Vroiam sa va intreb de aseara: ce este orangina??? La fanta va referiti????
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
DENISA spor la treaba si eu vreau sa trag tare pana incepe serialul, apoi sa vad ce am chef, sa calc sau sa continui cu actele...sau chiar amandoua ar fi ideal!
Ne auzim mai incolo si evident deseara!!!!
pisoi3 spune:
FELICITARI TATIANA!
Sa iti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei! Sa fi sanatosi, norocosi si baftosi! 
Te asteptam cat mai curand printre noi cu vesti.
Pupici multi 
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
ralirali spune:
Nicole, ma bucur tare sa sunteti bine si tu si bebelina si cu pofta de viata
. Pai daca ar fi sa fie ca in articolul acela, noi toate, sectantele de pe aici, ar trebui sa nastem prematur.
Moni, Gynipralul da el palpitatii, dar si eu am citit ca scade tensiunea. Eu sunt de fel cam ametita
, deci nu prea stiu ce sa iti zic cu ameteala.
Ralu 35+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel