Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Aaaa, Anda, sa stii ca te-am visat azinoapte, nu stiu ce treaba veam eu cu tine...Desi esti printre putinele fete de pe forum a carei imagine nu o am, tocmaii pe tine te-am visat. Cand pui si tu poze, sa te si vad in vise?

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- da oragina e un fel de fanta, parca ma portcalie la culoare, in opinia mea.Eu beau f. rar ca e acidulata rau si mie nu-mi plac astea.
Monica -spor la treba, da mai intru un pic mai incolo si apoi la 11pm la voi ca de la 9.30-11 la vi sunt la m...stii tu, a zis Kiki sa nu mai pronuntz cuvantul ca e geloasa, desi e ultima sedintza pe anul asta

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI Orangina aia e un fel de Fanta , nici eu nu stiam ca nu consum decat apa minerala sau mai trag rar cate o gura din cola sau pepsi (proviziile sotului). Am tot auzit-o pe IRINA ca bea si am vazut intamplator ieri la BILLA de aia am luat si eu o sticla...am crezut ca-i natural, dar dupa ce ca nu-i, e si acidulat pe deasupra! La gust nu-ai rau, dar doar o jumatate de pahar am baut si m-au apucat arsurile!!! Si nci de la doua pahare de cola de exemplu n-am patit asa! Mai bine pastreaza distanta...
Merg sa bag niste paste ca ma roade pe stomac de foame!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENI las' ca l-am pronuntat eu... sa nu-i treaca gelozia ...

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
Ce au inceput sa apara bebeii pe la noi! Acum cand am citit de Tatiana, m-au luat contractiile alea nedureroase, cred ca de emotie!
Nici nu imi vine sa cred, fetele, voi va dati seama ca in curand toate o sa nastem? Pe mine ma iau durerile de stomac cand ma gandesc.
Bravo pentru Tatiana, cu doi baietei si amandoi nascuti normal! Asta da, mamica eroina!
Eu sunt la facultate, am o scurta pauza si normal ca am fugit pe net sa fiu cu ochii pe voi, ca nu se putea sa nu intru sa va citesc. Week endul asta nu o sa intru, ca plec maine cu sotiorul la Buzau, la tatal meu, azi ne-am hotarat, si stam pana duminica. As fi vrut sa stam mai mult sau sa ne ducem de Craciun dar mi-e sa nu ma apuce nascutul pe acolo si zau ca nu as vrea, ca ce fac eu fara dr. meu?
I-am si zis sotiorului ca eu vreau sa conduc, ca pe mine sa ma lase sa conduc ca altfel il scuip (in stil matza, nu va ganditi la altceva, fetele care au sau au avut matza stiu ce vreau sa zic!) Bietul meu sot a zis: "Bine, pisoi, da' sa nu nasti, tati, la volan". Nu nasc eu la volan, da' asa ma mananca palmele sa apuc volanul ala ca nici nu va inchipuiti. Eu inca mai conduc, imi place super mult!
Asa ca imi veti lipsi in week endul asta da' recuperez eu luni, dupa cursul de germana.
Alina, imi pare rau ca ai arsuri, si eu am avut aseara la greu, zici ca mancasem cine stie ce, iar in realitate mancasem o supa cu niste mancarica de masline, o fi fost de la masline, nu stiu.
Fetele, sa va distrati bine de tot in week endul asta, inclusiv in schimbul doi si sa nu mai nasteti pana intru eu, ca mor de inima, nu alta! Incerc sa intru si in seara asta, dar s-ar putea sa nu am timp ca ajung tarziu, plus ca trebuie sa fac si bagaje pentru maine.
Pupicei la toate burticile si bebeii
Anda si bebe Mark 35+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata am venit si eu de la masa .Aseara nu am mai stat ca m_am simtit rau de tot nu prea stiu exact cum sa va explic cert e ca ma durea stomacul apoi burta apoi bebe se misca intr_o veselie peste tot si uite asa m_am fatait prin toata casa dupa carem_am pus in pat si tot asa . Nu m_am miscat mai deloc ca sa nu ma mai doara . Intr_un final m_a lasat sau am adormit habar nu am cand cert e ca am stat in pat pana la 12.20 si tot cheauna ma simt.
Tatiana felicitari duble pentru baietei. Ma bucur tare mult ca sunteti ok si ca totul a decurs bine.
Vedeti fetele ca de acum nu trece saptamana fara bebei iar de peste doua trei saptamani o sa vina unu pe zi daca nu mai multi.
Astery bine ca esti ok cu piciorul si cai amai facut si cumparaturi pt bebe.
Denisa ce tot faci atata treaba ca sunteti doar doi? Las_o pe altadata.
Monica gata vaccinul a durut?
Maraki orangina e ca un fel de fanta tot o porcarie acidulata de portocale.
Anda ce iti mai face cotoiul care rage?
Monica nu mai corupe oamenii sa nu bea orangina poate la Maraki are efect invers si ii trec arsurile.
Irina 37+

Mergi la inceput

Ralu, si cum m-ai visat?
Nu am pus poze ca nu am nimic digital, nici aparat, nici camera, am doar poze cu matzele ca alea le-am facut cu aparatul prietenei mele si cum eram singura nu puteam sa imi fac si mie. Da' promit ca pun poze, ca tati a zis ca poate luam ceva digital de Craciunul asta, aparat cred, ca de camera inca nu avem bani, asa ca o sa pun poze, promit. Am unele de dinainte sa fiu gravi, pe un Cd, il caut si le pun, da' cu burtica nu am decat de alea facute cu aparat clasic.
Da' si cand oi incepe sa pun poze!!!!!
tot eu si bebe

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Anda, nu mai stiu cum te-am visat. Dar stiu ca toata noaptea am avut treaba cu tine intr-un cadru vesel si m-am trezit cu tine in gand.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Irina, cand am plecat azi dimineata de acasa cotoiul cu patru labute dormea ca eroul pe perna lui tati, langa mine, m-am ridicat, am papat ceva, m-a miorlait si tors de cateva ori si pe urma a adormit la loc. Banuiesc ca acum face acelasi lucru, e deja la a treia repriza de somn pe ziua asta, asta dupa alergatura de rigoare de fiecare zi din jurul pranzului cu ceilalti doi.
Iar cotoiul celalalt cu doua labe, care rage (ca o matza) si el cand vrea sa ma duc langa el, e la servici, ne vedem in seara asta si mergem sa papam ceva, probabil la Mall, vedem noi.
Abia astept sa termin treaba aici si sa imi vad toti cotoii, ailalti doi sunt mai curand motanei decat cotoi!
tot eu

toujours optimiste
Pozici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Rali si Anda-pupicei si sa avetzi grija de voi si de
Anda- tu cand inchei conturile la facultate?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput