Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
ralirali spune:
Fetele, am vorbit si cu Ioana si sunt foarte bine. Azi pleaca de la spital si o sa intre sa ne povesteasca mai multe. Au stat un pic mai mult, pentru ca Razvan a avut un icter mai puternic. Ioana are mult lapte si Razvan a luat f bine greutate, are acum 2.940.
O sa revina ea cu mai multe detalii, va pupa pe toate.
Ralu 35+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
adriana_i_ spune:
Felicitari Tatiana! Refacere usoara si rapida si bebei sanatosi si mancaciosi 
Adriana 30+
nicoleta raducu spune:
Salutare,burticute.....
Tocmai ne-am intors si noi de la monitorizare..e o cumintica fata mea..prima monitorizare fara contractii..ceea ce super......
Minca-o-ar mama pe ea....O asculta pe mami a ei..si sta cumintica acolo.....
TATIANA!!!!!!!!!!!!!!SA FITI SANATOSI TOTI TREI.........LAPTIC DIN BELSUG SA AIBA MAMI........
Fetelor...ce parere aveti de asta?Va dau un link...http://www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=179
Oare asa sa fie?
A,era sa uit....Spuneti-mi si mie,fetele din Bucuresti...ati facut vreodata ecografie la Diagnosis..in Floreasca????
Voiam sa stiu ce aparat este...M-a chemat si pe mine Dr. Iosup deseara acolo..Eu de regula mergeam la Centrul Medical Unirea.....
Hai ca facem o tema la engleza...ca azi am un examen....si mai vorbim...Las calc. deschis,oricum..sa nu pierd nimic...
Pup toate burticutele si bebelinii....
Nicole si Daria
29+
monica70 spune:
[blue]FELICITARI TATIANA !
SA-TI TRAIASCA FLACAII !
[/blue]
Deci de-acum, nici un week-end fara evenimente!!!
RALU mersi ca ne-ai zis de IOANA , deci azi vine acasa!!!
Si contractiile alea apar tare aiurea...
DANA abia asteptam sa ramai acasa...sa vi la schimbul 2!
Si mai baba-s eu ca am terminat liceul in 88 !!!
CRISU asteptam vesti! Nu prea devreme...
ALINA spor la facut mancare! Cu dormitul...de data asta am dormit bine,se pare ca o noapte bine,una rau...
IRINA si DANA se pare ca mai nou seara/noaptea le apuca pe bebeline si la mine a tras iar o gimnastica azinoapte,exact ca ieri noapte!
BEE da, am fost la vaccin si acum...diferenta ma asteapta! Da' asta-i nimic...Dupa aia vine greul! Cred ca secolul asta ajung la zi!
URSOAICA si eu am de gand sa calc azi hainute, sper sa apuc ...ca dupa ce le-am spalat,doua zile a fost sarbatoare, ieri cu musafiri...
M-apuc de munca...e un soare aici (cam cu dinti)!...Sper sa am spor!
Ne mai auzim!
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Tatiana curajoasa noastraaaa, esti eroina noastra!!! Felicitari, sa va traiasca gemeneii,sa fie sanatosi, frumosi, destepti si norocosi in viata!!! Numai bucurii si satisfactii sa va aduca

Cat de repede ai nascut

si natural pe deasupra
Refacere rapida,sper sa ai timp sa te si odihnesti
Fetelor avem deja trei baietei![]()
Abea astept sa intre Ioana sa ne povesteasca
Eu am dormit foarte prost, mi-a fost foarte rau, toata noaptea am avut burta intarita si ma durea in intregime( nu ca inainte de nastere )am luat 2 scobutil,nici nu puteam sa ma misc
Dupa varza care am mancat-o am avut si arsuri la greu,greata...ma gandesc ca daca ma tine asa si intarirea burtii contribuie la scurtarea colului,nu ajung eu la DPN in felul asta.
Dana felicitari, e ultima zi la sv.
Sper sa poti intra pe net macar cand doarme Oana dupa-masa![]()
Alina ai avut si tu o noapte ca a mea,
Sper sa nu se mai repete
Giova hai ca e vineri astazi, te asteptam

Fetelor iar am visat ca s-a intors bebe cu capul in jos si simteam fiecare miscare+ ca se deformase burta
Cred ca sant obsedata de gandul asta, s-a intors sau nu pana acum?
pupici la 
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
MARAKI las' ca-i cuminte ANGELO si s-o fi intors deja in pozitia corecta! Imi pare rau ca nu ti-a picat nici varza aia! Mai un pic si dai atacul la toate meniurile fara sa ai arsuri!
NICOLE o fi si ceva adevar pe-acolo,dar se refera probabil la operatorii pe calculator care fac aceleasi miscari ca robotii circa 8 ore pe zi cel putin...Ca norocul ca la conta nu apuci sa te plictisesti asa: mai un telefon, mai o adeverinta,iar la PC,apoi registre sau altceva de scris sau calculat,iar la PC...si tot asa! Eu cel putin la birou ma ridicam si de 20 de ori pe ora de pe scaun! Avantajul de a fi la o firma mai mica unde la faci pe toate...ca daca esti la una f.f. mare si faci doar o bucatica din conta..."operator calculator" ajungi! Eu de-acolo...dureri de umar n-am nici stang,nici drept, ameteli n-am,insomnii nici atat (si daca stau noaptea recuperez dimineata),probleme cu ochii ...am miopie forte dar nu de la PC - port si lentile de contact si na-m treaba nici cu Pc-Ul,nici cu TV-ui sau cu cititul. Cu nasterea prematura...mai vedem ![]()
Pana si piciorul mi s-a ameliorat de cate va zile, ieri si azi n-am mai avut probleme la mers, iar de ridicat din pat sant ca noua!
Stiti ca am citit ieri ca lamaia e foarte buna la artroze ? Si mi-am dat seama ca de cand m-am pus sa beau un pahar de suc de lamaie pe zi parca s-a ameliorat! Inainte imi daduse doctorul UPSAVIT (-vit.C forte-) si cat l-am luat n-am avut dureri de oase. Apoi n-am mai luat ca era cam scump si atunci m-a apucat rau sciatica aia! N-am facut legatura pana acum cand am citit de lamaie si artroze...
Fetele cu dureri de oase ati putea sa incercati, poate nu degeaba mi-a dat doctorul vit.C forte!
MONI 35+ si bebelina DIANA
asteryaro spune:
Tatiana, FELICITARI! Sa va traiasca baieteii!!! Sa fie sanatosi, la fel si tu!
Fetele, mi-a luat o gramada sa citesc tot ce-ati scris, si mare lucru nu-mi amintesc
...
Denisa, mi-au placut mult pozele de la serviciu, ai colegi marfa, ce mai! Nu ne mai spune de masaj, ca pe mine ma faci taaare geloasa!
M-am crucit ce subiecte faine gasiti noaptea... aveti umor!
In alta ordine de idei, noi suntem bine. Piciorul - cam la fel, poate o idee mai bine. Am o stare de oboseala continua, sunt complet lipsita de energie, si nu-mi convine deloc asta. Greu ma urnesc sa fac ceva. Ieri am dat o "fuga" la Bucuresti cu iubi al meu, el la o sedinta, eu m-am vazut cu o prietena veche cu care nu m-am mai vazut de vreo 3 ani, apoi am fost la Carrefour si-am mai cumparat cate ceva: cadita, ceva hainute, mi-am luat eu 2 sutiene de alaptat, dar cred ca va trebui sa le schimb (am luat 85 si cred ca imi ytrebuie 90
la circumferinta bustului).
Oameni buni, stateam amandoi ca doi tantalai si ne uitam la hainute... Vio imi tot arata niste hainute pt. copilasi mai mari, dupa care i-am dat unitatea de masura: 50 de cm, atat va avea ficioru' la nastere, deci cautam ceva apropiat. Am mai cumparat un costumas de fash tare haios, zici ca este pt. schi! Ah, si dintr-un set de hainute, lipseste un botoshel
, abia acasa am observat. Asta este, n-am ce face.
Maine iar la Bucuresti, la un party cu pretentii mari, unde va trebui sa fac "frumos" si sa zambesc dulce. PArticipantii nu ma cunosc si va imaginati lasere ce vor fi pe mine...
In rest, toate bune... doar ca sunt tare bulversata in privinta hainutelor lui Bebe-strumf dar sper sa gasesc o solutie. Oricum, mai sunt multe de cumparat.
Era sa uit, mi-am facut programare la dr. T. pe 21 dec. Abia astept
.
Va pup si va citesc in continuare.
Kiki
31w
http://community.webshots.com/user/astery100
maraki spune:
Asteraki ma bucur ca ti-a mai trecut piciorul
Sa poarte bebelinul sanatos tot ce i-ati cumparat
iar maine sa stralucesti la party
De ce esti in incurcatura cu hainutele ?Poate te ajutam noi![]()
Monica sper sa gasesti diferenta cat mai repede![]()
Adriana
luni ma duc in vizita la spital
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Am fost si eu plecata si uite c-a nascut Tatiana.
Felicitari Tatiana, sa-ti traiasca baietieii si sa va bucurati de ei..
Bee
si Fetitza
adriana_i_ spune:
Maraki: succes!
, sa vii cu vesti bune 
Ai luat Garmastan-ul?
Cat costa?
Adriana 30+