Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_ene spune:
Ati vazut ce concurs frumos se organizeaza: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63719" target="_blank">Oh, brad frumos ?
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Sorry, dar eu aseara am adormit, cu sotzul langa mine. Nici el n-a mai avut de lucru, eu eram moale si am adormit cu ziarul in brate. Cred ca mi-a priit atat plimbarea (scarile de urcat; cred ca de azi am sa incerc sa urc zilnic pana la etajul 8 unde stau) cat si filmuletele cu nastere (
Irina chiar asa, nici nascut, nici insomnie! Dezamagitor). Fetelor eu noaptea nu visez ca nasc! EU visez, mare, munte, concerte, excursii, prieteni, aberatii, dar nu ca nasc! O fi normal?
Ursoaica, eu am auzit de superstitia aia cu spalatul lucrusoarelor de bb! Dar zi-mi si mie in cat timp se usuca ele acum daca le lasi afara! LA anul si la multi ani! EU le usuc in casa, e drept nu pe calorifer (ca cica inaspreste).
Denisa, faine pozele de la servici. SI tu arati foarte bine. Iar mie nici colegii nu mi s-au parut obezi! Cat despre mancare.......
Monica, sa inteleg ca dupa vaccin te postezi din nou la calculator si cu un ochi pe forum cautzi diferenta?
Irina, vad ca pe Moni ai corupt-o cu Oranjina. Cred ca incerc si eu azi, "sa nu mor proasta", desi tot Pepsi Twist
imi face cu ochiul (ca doar altfel cum sa am eu tensiune oscilanta, decat cu nitzica cofeina?).
MIra, sanatate Dariei tale.
Bombonica, bine ca ai rezolvat-o cu centrala.
SI mi s-a taiat filmul, neuronul meu a amortit de tot.
aaaaaa Rali, contractiile astea au si ele programul lor. SUnt pline de personalitate! Eu ce sa mai zic de ziua de ieri ca m-am agitat, am alergat, am urcat scari si nimic! Nici macar No SPa n-am luat. SI alta data, stau si dospesc si ma trec valuri valuri!
EU azi cred ca intru ceva mai tarziu ca am program de facut carnati cu mama! Merg sa cumparam carnea, sper sa iau si cosul la bebitza (sa am in ce s-o scot din spital, ca pana la carut/landou, mai e timop).
Bee 36 +
si Fetitza
Bee spune:
Dana,
pt ultima zi de munca! Sper sa ne onorezi cu prezenta si de acasa, desi cred ca o sa-ti ocupe Oana tot timpul!
Bee
si Fetitza
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
Eu am dormit vreo doua ore toata noaptea, iar m-am simtit nasol, greata, arsuri la stomac si dureri de spate. Mai nou am si eu durerile alea intre picioare de care tot ziceati voi. L-am si trezit pe Gabi de cateva ori, iar cand ma intreba cum sa ma ajute nu stiam ce sa-i zic. Adevarul e ca nu avea ce sa-mi faca.
ANDA, merci pentru link
, si pe mine tot cezariana m-a speriat, dar eram eu deja speriata de cezariana. Nici nasterea naturala nu pare prea usoara, dar trebuie sa trecem si prin asta.
DANA, ma bucur ca de maine stai acasa, mai ales ca nu ai niste colegi misto. Sa te odihnesti si sa mai intri si pe forum!
Fug sa ma apuc de facut mancare.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Crisu23 spune:
Neatza burtici!
Scuze ca n-am mai scris nimic ieri dar a murit net-ul
Va multumesc la toate pentru sprijin si sfaturi.
Si promit ca va voi tine la curent. Cum ma apuca cum va dau de stire![]()
Crisu
35
dana_ene spune:

A NASCUT TATIANA !!!!!!!!!!!!!!!
Acum am primit mesajul:
Buna, am nascut azi dimineata natural. DANIEL CORNEL la ora 6 si 10 cu 2,2 kg, EDUARD MIHAI la 6 si 30 cu 2,4 kg.
Mai multe detalii nu stiu.
La 4 s-a rupt apa, la 5 si ceva m-am internat.
Suntem bine toti 3.
Pupici tie si fetelor.
TATIANA
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Felicitari TATIANA !!!!

Sa dea Domnul sa te refaci repejor, iar bebii sa pape bine sa creasca mari si voinici si sonatosi si frumosi si desptepti si cuminti ![]()

, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
ralirali spune:
Felicitari Tatiana si gemenii. Sa fiti sanatosi si papaciosi si sa va bucurati alaturi de mami, tati si Clara de noua viata.

Ralu 35+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
LunaNoua spune:
WOW TATIANA ... acum imi iese socoteala. Ce repede ai nascut !!!!!!! Bravo!!! Asa da fata hotarata 
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele