Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetelor am apucat si eu si-am dormit ceva dupa serialul ala ca m-a lovit un sooooomn! Si mai dormeam inca (poate pana dimineata mai stii?)daca nu incepeau iar telefoanele.
Iar s-a anuntat o vizita...pentru week-end si saptamana viitoare am deja pe lista trei prietene cu copii cu tot care vin,una fara, plus prietena maicamii (asta noroc ca pleaca dup-aia in Italia la fete pentru 3 luni ca altfel tot aici ar fi...), plus ce mai apare pe parcurs
Acum e momentul ca dupa secole sant si eu acasa...mai libera, cred ele, dar ce maldare de hartoage de conta am pe-aici...nimeni nu stie... Imediat m-apuc de ele,deci iar voi fi pe baricade seara/noaptea asta!
BOMBONICA deci te programam pe week-endul viitor?
Ca pe IRINA nu vreau s-o las inca, macar 2 saptamani trebuie sa mai astepte, ce ma fac eu noaptea fara asa ortac de conversatie???
TANTI...acasa n-ai net? Sper ca mai intri dupa ce termini cu serviciul!
DENISA sper sa fi fresh dupa masaj (si analizeee...) si sa nu te-nzapezesti pe-acolo!
MARAKI azi ce mai inghiti?
Va las momentan, dar mai intru!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Deea, eu stiam, cel putin acum cinci ani, erau considerate bune slatelele din iarba de mare. De astea din fibra de cocos nici macar nu auzisem.E drept, nici acum nu stiu sa zic nimic despre ele, dar probabil sunt bune, daca zici ca le-ai vazut si ti-au placut.
Eu am avut la mandra saltea relaxa si am fost multumita de ea. Eu intotdeauna am mers pe principiul sa vad, sa pipai si sa ma conving cu ochii mei ce e bun sau rau. Ca e posibil ceva sa fie bun pentru copilul tau si rau pentru altul.
Acum inca nu am cumparat salteaua, nici macar nu m-am uitat si nici nu am habar ce au astia pe aici. Dar voi merge pe instinctul meu, le pipai si vad care mi se pare ok.
Asa ca fetelor, treceti la pipat si vedeti voi ce vi se pare bun sau rau. Si inca ceva pentru mine a fost important ca partea care acopera salteaua sa fie 100% bumbac. Ca pe aici multe sunt din polyester, nu ma refer la saltele si domnii americani sunt super incantati.
Denisa, ai fot tare daca te-ai incumetat sa dai zapada din fata casei. Eu am in sot si in mandra oameni de nadejde.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticutelor!
Am venit acum de la eco...si suntem happy...Nu avem retard...de asta ne era teama..avind placenta matura...se temea sa nu se poata hrani...si sa aiba retard.....Avem 1500 grame la 29 +...e foarte bine....sa ne treceti si pe noi pe listuta....Dana...In rest..e bine..vioaie..a vazut-o mami...Marius cik i sa parut ca a vazut-o clipind...Iosup i-a zis ca ii face fiica-sa cu ochiul...Au mai scazut si IR-urile alea pacatoase....Deci..speram sa fie bine...Iosup ne-a dat sperante ca asa cum se prezinta placenta..am putea ajunge la 35 -36 saptamini...Sa dea Domnul...sa se nasca cu bine...placintica mamii..asa o alint..ca poftesc toata ziua la placinta cu brinza....
Nu am citit ce ati scris..Pap ceva..si citesc imediat....Nici nu m-am schimbat..si am venit sa va zic si voua...ca eram happy...Sa ma mai auziti si vesela..nu numai trista....
Pup burticutele...
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

DENISA am uitat ...da, 97 cm am si pe verticala aproape 40 cm! Poate depinde si de inaltimea fiecareia...eu am 1,69 . Vad ca de-o saptamana nu s-a mai modificat. Oare nu mai creste? Am observat ca sub sani s-a mai umflat putin,de aia ma strangeau sutienele vechi.
DIANA deci tu nu maturi zapada, esti cuminte vrei sa nasti la termen...numai DENISA se grabeste!
DEEA si au tot RELAXA am salteaua.

Mergi la inceput

BRAVO NICOLE !Uite inca una cuminte ! Cel putin la 36 saptamnai ,poate si mai mult ...daca mai bagi placinta din aia cu branza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burticute,
Sunt si eu pe aici , va citesc acum, ca am de recuperat de aseara, si revin

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

ANA aparusi intr-un final!!!
Te-am dat disparuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicoleta felicitari pt. bebelina Dariahai ca te-ai mai linistit, sigur ajungi la 35 sapt. Adriana am cumparat Garmastan cu 4,80 €,este ieftinFetelor m-am masurat acum la burtik, circumferinta este de 117,5 cm iar pe verticala pana sub sani am 40.Mi-am facut provizii cu antivomitive si scobutil,am cumparat si pt. bebelin caciulita,fular si manusi pt. afara, un scutec gros ca sa il tin pe masa de infasat( oricum trebuie sa i-au mai multe de schimb ) pe care am dat 7 €( asta era cel mai ieftin ) Salopeta groasa de iarna vad ca nu au bagat, ce mi-a placut mie au ramas nr. mari, poate nu mai baga astia in iarna astaTot vorbeati voi de probleme cu astazi am patit-o si eu , credeam ca nasc in baie,foarte rau a fost si ciudat Azi am facut jumatati de pui la cuptor, cred ca asta voi manca in seara asta pt. ca de la varza sant ...." varza " Ca tot ati vorbit de saltele, eu habar nu am de care am cumparat, stiu doar ca este destul de taricica, are niste gauri si cica pana la varsta de 1 an se pune cu gaurile in sus( pt aerisire ) dupa care se intoarce invers.

34fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burticute!
Am aparut si eu din nou. Sunt pe aici si va citesc.

Tatiana sa-ti traiasca bebelinii, sa fie mancaciosi si nu foarte galagiosi, Iar tu sa fii sanatoasa si sa ai laptic mult!

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Daca va mai amintiti, mai devreme spuneam ca am dileme la imbracamintea lui bebe. Ei, nu stiu ce sa cumpar intre hainutele care vin pe piele si salopetica de fash. Sunt ???
Copilul meu cred ca sughite, mititelul.

Kiki 31w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput