Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Nicol, ma bucur ca sunteti bine dupa echo.

Kiki 31w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery un costumas de lanica, ceva tricotat peste primele hainute pe piele.Ana tu ce ai patit toata ziua? Ti-a fost rau??? Ursulica ai vazut daca intri seara, ai aflat ultima noutatile

p.s. Astery daca ti se pare prea cald, poti pune peste pieptar o bluzita plusata si o salopeta plusata peste pantalonasul cu botosel.Oricum din spital vei intra direct in masina.

34fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki sa-ti fie de bine cu cumparaturile.
Nicole, ia te uita ce ti-a crescut "placintica". E numai bine, mare si frumoasa. Stai linistita ca ai sa ajungi chiar la termen, daca lucrurile vor merge ca pana acum.
Vai eu cu masuratorile sunt Godzilla. Hai ca circumferinta 115 cm, mai e cum e, dar de jos pana bine sub sani sunt 44 cm! Si n-am masurat de la osul pubian (ca pe bebitza o simt miscand si mai jos). Si asta era acum vreo 10 zile! CA acum nu mai am curajul sa reactualizez! VAd si singura cat a crescut burta. Iar eu am 1.62! Cred ca fii-mea o sa fie maricica. DIn fericire la sutien am ramas la 85. Asta inseamna si ca sarcina am dus-o destul de jos banuiesc. Ma gandesc ce de piei o sa ramana pe burta mea dupa nastere!
Saltea eu am luat de cocos. E tare si pare bunicica.
Bombonico, nasol cu insomiile si din cauza durerilor. Eu am contractii dureroase ocazional, cand le apuca pe ele. Dar e posibil sa ti se coaca ceva inainte de programarea la cezariana!
Eu am urcat azi pana la etajul 8 pe jos, cu lenjeria de pat in spate (o aduceam de la mama). M-am decis ca sportul face bine! Mi-e sa nu faca prea bine si sa trebuiasca sa maresc doza..
Irina, Ursoaica, au castigat ale noastre, nu?
Aaaaaaa si am baut Orajina! Cred ca mai mult de 1 litru!

Bee 36+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY eu am salopete de plus,ma gandeam ca astea le pun peste hainutele din bumbac.Sau costumase din lana.Dar nu cred ca trebuie sa iei prea multe, e iarna n-o sa va plimati asa de des...si raman mici.Eu am multe(de toate culorile!) ca am primit.De cumparat doar doua cumparasem (salopete plusate) si acum n-am de gand sa mai iau niciuna.Si de lana am doua costumase,unul pentru scos din spital,nou si unul primit. Si precis ai sa primesti si tu cadouri hainute destule...asa ca...nu te grabi!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki asa este.
Ma simt de parca mi s-au inecat ratele. Mai grav este ca habar nu am de ce am starea asta.
Monica ai calcat? Eu nu am terminat de spalat. Am zis ca am doar o masina ... dar am avut 4 masini , de unde atatea habar nu am.
Mai am de citit...

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

MONI,MARAKI,ASTERYARO,BEE...
Speram..si Iosup m-a pus sa-i promit ca sunt pozitiva...fara stres....Speram sa ajungem cit mai aproape...N-am pretentie sa fie chiar la termen...Nasterea sa fie cu bine..si bebelina sanatoasa...Nu vreau neaparat o super grasanca...Un copil normal..ca nici mama ei nu a fost grasana...Am avut 2,800 g....iar Marius 3000 g....
Inca citesc din urma....
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Tatiana felicitari pt bebei si refacere usoara !!! Ce ma bucur pt tine ca a mers totul asa de repede ! Felicitari !!

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA am calcat pe naiba! Ca am dormit...asa ca raman cu conta, calc maine...sper!
BEE un litru de ORANGINA? Si tu ca IRINA? eu n-am mai indraznit s-o gust azi, mai inainte mi-am stors o lamaie,am pus zahar si apa minerala. Ce-i sigur e sigur!
URSULINA...pai calculeaza-ti bioritmul!
Stai ca ti l-am calculat eu...esi fix la 0 cu bioritmul fizic, ai zi critica...treci la culcare.Celelate sunt spre maximum...

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee am castigat cu 2 goluri.
Monica mercic ... dar iar somn... deabea m-am trezit la 16. daca bag atata somn ajung la minus cu bioritmul.
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63903&whichpage=1" target="_blank">Capitolul 87

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Uite ca lipseste omul o zi si ce surpriza placuta !! Si ce repede a nascut !!!! Ce bine ar fii ca toate sa nastem asa repede ca Tatiana.
Mersi toate fetele care ati intrebat de mine. Aseara au venit niste prieteni in vizita si au stat pana la 11 noaptea !. Apoi sotul m-a tarat dupa el in pat , ca trebuie sa ma odihnesc, ca ce-i asta am devenit dependenta de forum . Adecarul e ca nu am putut sa adorm imediat, dar in final,totusi parca m-am odihnit mai bine. Cum in timpul zilei nu mai am calculator numai seara pot intra.
Maraki ai luat crema mai ieftin ca in Ro, ce ma mai mir defapt ?
Pisoisucces cu cursul de germana, si eu o sa am saptaman cealalta ( sper ) testul la limba, si inca nu am citit nimic, si mai am si de citit o carte.
Monica, ti-a iesit pana la urma diferenta care nu o gaseai aseara ? Am fost si eu azi si mi-am luat vinete si mi-am facut ca aveam o pofta
Denisa tu esti cea mai tinerica dintre colegi ?
Irina tu ce mai faci ?
Ursoaica

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput