Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Oana pai te pregateste deja pentru nastere.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=93 ia uite aici ce spune.
Plus ca nu esti departe tare ba din contra.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ei dragelor, ce sa mai zic eu de masuratori? Am 121 circumferinta, si 56 de la osul pubian pana sub sani Si am doar 31 de saptamani. Mai bine mai mica burtica. Cine o are micuta sa fie fericita, ca eu nici pe scaun nu mai pot sta normal. Trebuie sa departez picioarele, ca altfel apas pe burtica. Tre sa stau ca shmenarii pe scaun

Uite ce am gasit in articolul ala despre contractiile care apar inainte de nastere, dar nu cele care provoaca nasterea.

"Pentru calmarea acestor contractii neproductive si neregulate, beti multa apa.
Contractiile dinainte de inceperea travaliului pot dura foarte mult, chiar pana la trei zile; desi dureroase, ele sint neregulate si impredictibile."

Deci si cele dureroase sunt la "normale"

, Deea 31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna la toate fetele
As vrea sa le FELICIT PE MAMICI, sa va traisca bb sa fie sanatosi si mancaciosi
Tatiana a fost o norocoasa, ce repede a nascut, cred ca toate am vrea sa avem un travaliu de 2 ore
Eu nu am mai putut sa scriu sunt pe ultima suta de metri la serviciu, de marti o sa raman si eu acasa, si va trebui sa incep si eu cumparaturiile pt bb
As vrea sa va intreb ce fel de saltea ati cumparat(sau care este mai recomandata) cea din iarba de mare sau cea relaxa?
Pupici la toate fetele
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana- pregateste-te doar psihic, dar nu etstresa, da, pot sa fie inca false dc nu ai si dureriel de spate=sale, care nu am auizt sa nu apara deloc in combinatei cu ce spui tu.
Irina- pai stai bine normal,esti in grafic- si eu zic ca stau bine caci eu am dintre sani pina la osul pubian 22cm si ti-am zis diametru e 87cm, nu cred ca e rau la aproape 34 de saptamni.
Vad ca sunt doar -1C afara si un pic de soare, nu mai ninge deci ma incumet sa ma duc la laborator sa fac analizele, am 4 de facut,deci cred ca scap cu maxim 2 eprubete de singe.
Pupicei!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Tanti, eu am pus ochii pe o saltea cu nuca de cocos si iarba de mare. Astea cu nuca de cocos sunt cele mai "cele" cica.

, Deea 31+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, ce liniste...
Saltea cu nuca de cocos ? POate fibra de cocos, zic si io.
Poate in seara asta stau si eu mai mult cu voi.

Kiki 31w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bombonica, probabil va trebui sa te pregatesti de marele eveniment. Dar daca aceste contractii si dureri nu sunt regulate si te lasa pentru multe ore, probabil nu vei naste chiar asa de repede. De ce nu suni la spital? Ei te pot lamuri prin telefon daca e aproape momentul sau mai ai de asteptat.
Denisa eu acum o saptamana aveam 31cm de la osul pubian pana sub sani. Si am burta mica. Cred ca la mine burta e la concurenta cu fundul. Cel putin asa m-au complementat sotul si fratiorul meu.Si cam au dreptate.
Irina si eu abia astept meciul. Sunt curioasa ce fac fetele. Nu de alta dar din ziare zici ca mai avem putin si ajungem campioane mondiale...

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Kiki, nuca de cocos .... fibra de cocos nu e tot aia ?

, Deea 31+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, eu in 10 min o tai la m...., nu m-am mai dus la laborator sa fac analizele, m aopresc dup amasaj, ca am dat 35 d emin zapada din fatza casei si din fatza garajului cu lopata, a fost fun ca nu era frig, sper sa nu nasc la noapte
Kiki- ai grija si nu lau saltea din cocos, stii ca ti-am zis ca e o porcarie..poate vb peste 3h..

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa, de ce zici ca e o porcarie salteaua din cocos? Eu peste tot unde am intrebat mi s-a recomandat asta. Se gaseste si cel mai greu iar eu cand am vazut-o mi-a placut in mod deosebit. E din materiale naturale, nu se incinge bb la spate, nu e nici moale sa nu deformeze coloana bebicului, si nu e nici atat de tare ca celelalte incat sa faca bb vanatai. Se diferentiaza net de toate celelalte tipuri. Care e baiul la ea? Ai folosit din asta si nu e buna?

, Deea 31+
Pozele ale mele

Mergi la inceput