Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
adriana_i_ spune:
Diana: eu vreau sa ajung la 40, sper sa reusesc, adica sa ii placa bebitzei suficient de mult in burtica incat sa stea pana cand trebuie acolo ![]()
Adriana 30+
irinadum spune:
Eu vreau sa nasc saptamana viitoare joi sau vineri deci in sapt39 sau cealalta pana in 21 deci in sapt 40.
Irina 37+
Denisam spune:
Diana- exact as ziceam si eu
Irina a disparut vad-,Monica e la serial si Maraki sper ca in pat!
Deci ar treb sa ma roiesc si eu la treburi se pare!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
adriana_i_ spune:
O intind si eu spre casa.
Weekend placut fetele
, si incercati fara bebei de weekend, numai daca chiar au DPN-ul ![]()
Adriana 30+
Denisam spune:
Am venit sa bag un ochi sa vad dc sunteti active, deci e liniste!
Ma duc sa aspir si eu etajul atunci, doar 3 camere
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
Burtici, vi ce dimensiuni mai aveti peste burtica, diametru, eu am 87cm si banuiesc ca mai creste ceva..Moni tu ziceai ceav de 97 sau retin eu aiurea?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Denisa eu am ajuns la sutien sa port 105, iti dai seama la burta cat am
Am mancat varza si sant terminata din nou![]()
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Maraki- ai grija mai cu varza si cu arsurile, dc ti-e pofta mare maninca, dar d cpoti sa evitzi, fa-, stiu ca ai putien chestii care le poti minca, darmai e un pic si apoi scapi si poti minca cam orice.
Mama dar ce linsite e pe aici, eu am facut o pauza de aspirat!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Bombonicaaaa spune:
Salut burticute!
Tatiana felicitari pe. bebei 
sa fiti sanatosi cu totii , 
mancaciosi si refacere rapida !
Fetelor vad ca toate aveti si neplaceri de-ale sarcinii arsuri, maini umflate si contractii nedureroase dar lamuriti-ma si pe mine careva contractii dureroase are cineva? Eu una am doua nopti nedormite din cauza lor si vad ca le am chiar si peste zi
Acum 2 zile am avut dureri ca la "perioada" toata noaptea si au fost din ora in ora , efectiv simteam cum ma strange ceva in zona ovarelor (nu stiu sa explic mai bine) , de dimineata m-au lasat ca aseara sa le am din nou de data asta neregulate dar dureroase si inca continua...sa ma ingrijorez?Iar ca "noutate" bebitza mea misca destul de jos acum , in zona buricului si chiar sub acesta...o fi insemnand ceva insomniile astea si durerile ? Iar sfarcurile au devenit f. sensibile si dureroase lucru nou deasemenea .
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Ia uite ce se odihnesc fetele noastre sau se distreaza.
Denisa eu am 118 in jurul burtii ceea ce nu prea cred ca e mult in comparatie cu restul fetelor avand in vedere saptamanile mele dar nu ma plang ca aici inseamna ca stau bine stai sa vezi invers adica de sub sani pana la linia pubiana am 38

si dintre sani nu de sub ei. Ceea ce e foarte putin zic eu . Ca la voi ajungeti si la 50 cred deci nu mai stiu ce sa inteleg.
Ursoaica sa nu uiti de meci la 19.30
Irina 37+