Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
BEE diferenta aia-i rezolvata de-o vreme si e si anuntata...ai sarit peste! Si cu butucii de la degete , vezi daca nu vi la schimbul 2 sa-i exersezi putin? se fac super siluetzi...limbare placuta!
Acum chiar ca sting PC-ul pana dupa serial!
Pa !
MONI 35+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
BEE....aia era plimbare nu ...limbare...Nu de alta da' vine IRINA si ma 
MONI 35+ si bebelina DIANA
Bee spune:
MOni, mea culpa cu greseala. Am citit eu ceva cu noiembrie, inchidere, etc. Sunt cheauna!
. Parca m-a batut cineva.
.....dar probabil mai ales in cap (si pe labutze). Odihna placuta pe canapea (sa se intinda si fetitza).
Adriana, ce de condus masina! Maaaama ce dor imi e. Cred ca mai conduceam si eu o perioada, dar.............am schimbat buletinul si carnetul ba! Iar eu la cozi acum pt analize, carnet, acte de masina, nu stau!
Bee
si Fetitza
irinadum spune:
Bee eu asa e nu ma pot plange pt ca am avut o sarcina usoara nu tu greturi , nu tu varsaturi , nu tu pofte , nu tu dureri, nu tu nimic... Asta pana acum o spatamana . Adica cand am inceput sa ma misc in reluare si sa am altfel se senzatii mai ciudatele dureri intre picioare, " cutitele" lui Maraki, plus ca ma omoara ca nu prea ma mai pot apleca si misca ca lumea.Tinand cont ca saptamana trecuta alergam la stadion dupa niste copii ba chiar ne_am si luat la "bataie". Deci asa deodata schimbarea e mare. Dar nu vreau sa ma plang ca pana cuma am dus_o bine. Si nu mai e mult.
Monica era cat pe aci sa te inhat cu "limbarea".
Irina 37+
LunaNoua spune:
Bee, tine-te bine. Nu mai ai nici tu asa mult. Cateva zile
Si apoi o sa fiu geloasa si pe tine [:P]
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Bee pai puteai sa conduci linistita pana acum, la vreun control dadeai talonul masinii si carnetul de conducere( care le ai pe numele vechi ) Adriana oare cum poti sa faci 3 ore dus-intors zilnic 
34fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Irina, de tine ce sa mai zic? Ma astept dintr-un moment in altul sa te felicit ![]()
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
adriana_i_ spune:
Bee: si mie imi place sa conduc, numai ca acum a devenit deja prea obositor. Intoarcerea de la birou e pe intuneric, mai si ploaie uneori, oboseala dupa orele de munca, nopti in general dormite iepureste, plus cutitele lu' fiica'mea
Asa ca de abia astept sa scap ![]()
Maraki:nu prea mai pot, da' mai rezist eroic 5 zile ![]()
Adriana 30+
diana12 spune:
Burticutze frumoase, chiar nu vrea nimeni sa ajunga la 40 de saptamani? Nu va mai ganditi ca nasteti mai devreme. Toate contractiile astea nedureroase sau durerile care ne lasa in momentul cand ne intindem si ne odihnim sunt normale. Tot normal e sa ne miscam mai greu, sa obosim mai repede, sa avem arsuri, inomnii, etc. Tot ce e rau, e normal.![]()
Eu i-am luat bilet mamei sa vina aici pe 28 ianuarie, avand dpn-ul pe 7 februarie. Dar nu m-am gandit nici un moment ca nasc mai devreme. I-am luat bilet cu o saptamana inainte sa o instruiesc cum e pe aici, unde trebuie sa duca mandra, de unde sa o ia, cum e cu tehnologia asta prin casa, etc.
Acum voi ma bagati in boala cu nasterile inainte de termen.Ia fiti voi fete cuminti si asteptati dpn-ul vostru. Gata, de acum se sta la rand, nu se mai baga nimeni in fatza.![]()
31+ si
04/25/2000
Denisam spune:
Deea- ia-o mama incet cu nascutul
,nu grabi fetele , nici pe Bee si nici pe Irina, lasa sa stea acolo la caldurica bebeii!Vrei sa ne emotionam si sa nastem toate pian al sf. lui Ianuarie![]()
Apoi va fi nasol sa schimbam titlul la subiect si parola si altele![]()
Adriana- calm si rabdare la condus si eu inca fac asta zilnic, 2h e adevarat si uneori dc mai ma duc siin alte luri ajung la 3 clar.
Azi ar trebui sa ma duc si eu sa imi fac niste analize, sa vad dc ma invrednicesc sa ies din casa pe jos pe zapada. E la 15 min de mine laboratorul..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!