Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Asa e Oana - ia mai toarna un paharel!!!! - !!!
Hai si la mai mare!
Iar pentru lipsa ...daca cu voia buna nu merge...io maine, dupa petrecere, chem si sa dispara rautatile!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o duminica minunata va doresc!

am o zi intarziere... i-am fentat o zi..inca sper
ca simptome ioc....asa caaa

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liana - iti tin pumnii sa fentezi rusii 9 lunii de acum in colo!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Buna dimineatza! o zi minunata va doresc visatoarelor..
heloooooooooo..cam mult visati...pai..pai se poate?
pe pag 2??????
.......rushinika...rushinika....
multumesc betycule..sa dea domnul sa ai gura aurita..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor dragelor , BETTY THEA AMELY LILIANA VERONICI LIANA CATA S.A.M.D , trec si eu sa va salut , ca demult n-am mai facut-o si va cer scuze , dar am fost plecata-n tara de urgenta , mama a fost internata la spital si n-avea pe nimeni langa ea ca s-o ajute , pe langa mai era si bunicuta de 86 de ani si nu se putea descurca , asa ca m-am dus eu si cu aceeasi ocazie am vrut sa-mi transcriu casatoria mea de 12 ani si s-au incurcat itele rau de tot de-am stat dupa acte o gramada de timp , iar al mic si sotul nu mai puteau de dorul meu si eu fireste dupa al lor ! Am plans si m-am necajit mult , iar inainte de-a reveni cu 5 zile , bunicuta noastra ne parasea ptr totdeauna D-zeu s-o odihneasaca-n PACE ca tare buna a mai fost ! Sunt trista in inima mea , dar n-am ce face "c'est la vie" , ea trebuie acceptata asa cum se prezinta cu surprizele ei bune si mai putin bune !
Sper din suflet ca vestile voastre sunt bune , inca n-am avut timp sa va citesc , dar imi voi face eu ! Oricum va doresc din suflet s-aveti parte de sarbatori extraordinare si noul an sa va aduca multe satisfactii si realizari frumoase-n tot ce va doriti , sanatate si multe bucurii ! VA pe voi dar si pe fetele pe care nu le cunosc ! Voi mai trece pe la voi negresit , pa

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fete frumoase!
Liana unde-i testul pozitiv? Nu ni-l arati si noua?
Aileene condoleante pentru bunica ta si multa sanatate mamei tale. Imi pare rau ca ai fost nevoita sa vii in tara in asemenea conditii. Iti urez ca noul an sa iti aduca mai putine necazuri si mai multe bucurii si multa, multa liniste si fericire pentru voi.
voua, tuturor si scuze ca nu am avut timp sa va salut mai des.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele mele dragi,

Aileene, condoleante pentru bunicuta ta, iti doresc si eu ca anul ce vine sa iti aduca numai motive de bucurie tie si familiei tale! Multa sanatate scumpa mea si un pupic mare de la mine!

Vreau sa transmit toate gandurile mele bune fetelor care sunt in asteptarea testelor cu doua liniute! Sa fie cu noroc si sa auzim de bebici acum in prag de Sarbatori!

Eu am un sfarsit de an extrem de tumultuos si de plin, dar si foarte frumos. Dupa cum am promis si la endometre, n-am sa plang daca testul pe care il voi face peste o saptamana nu va fi cum vreau eu, ci ma voi ruga pentru noi toate ca noul an sa vina cu cadoul pe care il meritam din plin: sa devenim mamici fericite!

Pupicei tuturor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus fetele!

N-am mai fost demult pe-aici si marturisesc ca mi-a fost dor...

Am intrat pe dc ca sa va urez toate cele bune de sarbatori. Sa fiti sanatoase toate si anul nou sa va aduca tuturor bb-ul mult dorit. Asta imi doresc si eu.

Despre mine nu mai am noutati. Am stat pe tusa in tot rastimpul asta, in sensul ca n-am mai facut nimic. Nici macar nu mi-am mai monitorizat temperatura.
In ianuarie merg si eu la doctor, sa vedem ce plan de bataie facem pentru 2006.

Aileen, Amelie, Anca, Bety, Thea, Veronici, Musete, Cata si tuturor fetelor cu care, din pacate, n-am vorbit niciodata, tuturor va doresc numai bine si La Multi Ani!

Mergi la inceput

aileene imi pare rau pt bunica ta...multa sanatate mamei tale...

io sunt...e negativ..asta eeee...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
a aveti o zi minunata...
betycoooooo pe unde umbli mama???

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"