Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fete dragi!
Bety vad ca ai raspuns la apel. Bine ca ai cu ce sa iti ocupi timpul ca sa nu " cazi" pe ganduri. Acusica vine ianuarie. Presimt ca anul viitor ca fi unul bun pentru tine si pentru multe dintre noi. Si de obicei am feeling bun. Nu i-am spus eu lui Cata ca va avea fetita?
Liliana abia astept sa vad verdictul azi, oricum sunt optimista, am facut deja planuri pentru prima jumatate a anului viitor ( ca a doua va fi ocupata cu emotii de graviduta), nu stiu cum va primi Moisa vestea ca o jumatate de an aman proiectul bb si apoi vreau FIV ( ca HSG, laparoscopie si inseminari- gata).
mamiFlori important este sa se cicatrizeze bine rana, desi, mai ales acum, e greu sa ai rabdare. Iesiti si va plimbati pe strazi, va bucurati de ninsoare si de lumini, sigur gasiti voi o modalitate sa va petreceti frumos sarbatorile. Sotul meu este de garda in noaptea de Revelion, asa ca momentul dintre ani ne va prinde in spital.
Elise imi pare rau ca ati intampinat asemenea probleme si ca ai o parere asa proasta despre dr. Repetati spermograma la dr. Matei si sa dea Domnul sa fie buna si sa apara bb cat mai repede!
Tabitha, Liana, Amely
Anca nu mai spui nimic? Nu te mai vad deloc.
pentru toate fetele

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betycooooo.... auzi la ea? i'am pus vorbe'n gura...multam' pt cadou e minunat..mi'a incalzit sufletzelul..ia de'aci neste de la un drak ca sa alunge draciii din tine
Amely.Tabitha.TEo,MRL, Elise.ingerasa,Floricel ..hi.hi..ce'mi place cum suna..si pe toate ..toate fara exceptie

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

tuturor...
Astazi mergem sa ne programam pentru spermograma in alta parte, de data asta merg si eu cu el.
Dupa sarbatori trebuie sa facem FIV, si trebuie sa ne iasa si noua macar un gigel ....

Daca pina acum eram eu disperata ca trompele mele s-au infundat, acum e el disperat...

Moisa face FIV-urile la Giulesti?
Mai exact, NUMAI Moisa?

Tx

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: din cate stiu eu, Moisa la Giulesti se ocupa doar de prepararea spermei. FIV-ul propriu zis il face Marinescu, Dracea (care e plecate din pacate in stainatate), Bucur, Niculescu, eu cel putin asa stiu. Fetele de la FIV te pot ajuta mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Si eu stiu la fel, nu Moisa face FIV ci Marinescu... acuma nu stiu daca de prepararea spermei se ocupa numai Moisa sau mai prepara si altii, dar stiu ca Moisa e destul de buna pe partea asta, intrucat este si androlog...
A, si inca ceva Elise, daca repetati spermograma, eu zic ca ar fi bine sa evitati Medsana, acolo iese de obicei mai bine decat este in realitate si te poti pacali... eu raman la parerea mea cu dr-a Matei de la CFR II. BAFTA!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, tocmai la Medsana ne ducem - ca in alta parte nu se mai pot face programari anul asta, si nu vreau sa facem sarbatorile asa!

Stiu si eu ca la Medsana toate ies mai bune decit ar trebui, dar am auzit ca si la Giulesti spermograma iese de obicei mult mai proasta.
Asa ca, undeva intre prea prost si prea bine, poate aflam si noi adevarul.....

Singura mea problema este ca iubirea vietii mele s-ar putea sa "nu poata" asa, la comanda, la Medsana in cabinet.

Nici nu vreau sa mai venim cu borcanul de acasa, pentru ca putem pierde in trafic mai mult de 20 de minute, poate ii tinem la temperatura prea joasa... ca afara ninge....si pina ni se incalzeste Meganu' mor aia pe capete.... poate nu facem ceva cum trebuie, mai sigur sa ii recolteze acolo.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: daca vrei sa incerci sa faci spermograma cu dr. Matei, iti dau mobilul ei si dicsutati. Cum vrei...

Mergi la inceput

Tabitha, da, vreau - multumesc mult, esti o draguta.
O sa o sun maine, ca acum deja e tirziu.....

Am incercat sa fac programare la Medicover - care trimit analizele de laborator la Synevo - si mi-au zis ca nu mai au locuri...
O sa ma duc - adica o sa IL DUC - si la Medsana si la dna dr. Matei, si o sa ma intorc cu analizele la Giulesti, pentru FIV + ICSI....

Daca dl. prof. Marinescu imi face FIV, e perfect, am toata increderea.

Da' pe Moisa n-as vrea sa o intilnesc pe acolo...sau sa o intilnesc in alta pasa.... cum mi-o fi norocu'!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mai fetelor pro si contra!
Pe pag. 3 - rusinica-rusinica!
Eu m-am distrat in seara asta...poate maine aud si eu noutati de la voi...de bine, ca de rau m-am saturat si imi ascund urechile!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bettysorule daca am deschis usa asta, hai sa ciocnim un pahar cu ocazia Avan-Craciunului si sa aruncam cu niste confeti si voie buna si pe aici , ca poate mai sfintim locul cu niste vin fiert si se mai sperie ghinioanele pe 2006 de prin testele de ovulatie si sarcina.........

Mergi la inceput