Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 10

thea_m spune:
Dragele mele fete, deoarece azi este ultima zi in care vin la munca si nu am cum sa mai iau legatura cu voi pana anul viitor, va urez sa intampinati aceste sarbatori cu bucurie, cu sufletul deschis si luminos chiar daca pana acum nu am avut parte de fericirea pe care ne-ar fi adus-o un bb, iar anul care vine sa va aduca darul pe care il doriti atat de mult si sa fie insotit de tot ce e mai bun.
SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI!
Teodora
Poze

utocatalina spune:
Teo sarbatori fericite si tie...sa ai un an bun si plin de impliniri...pe toate planurile.
..Eu azi ma duc la doctor si intru diseara sa va spun ce si cum!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 4 zile
Sa nu depunem armele si vom reusi!

aileene spune:
Thea draga mea , iti multumesc ptr gandurile tale bune !
Asa cum spui , sa te auda D-zeu si sa fie asa cum ai spus ! Eu iti doresc din tot sufletul un an nou , plin de bucurii si de realizari frumoase , ca si acela de-a deveni mama !!! SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI 2006
Draga mea Amely si tie-ti multumesc ptr condoleantele bunicii mele !
Si eu la randul meu iti doresc multe bucurii si sa ai parte de ceea ce astepti de atata vreme , sa va ajute D-zeu sa va realizati visul cel mult dorit ! Anul nou sa v-aduca la toate fericirea de-a deveni mamicute ! Tinem pumnii sa fie cu ochisori , tu nu te gandi , nu pazi ziua "z" , fa ca si cum n-ar fi nimic special , ca si cum ai uitat , sigur va functiona !!!
Roxee toate cele bune si tie si mult succes ptr a lua o decizie in ianuarie 2006 ! Te
Liana30 multumesc mult ! Imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta , poate urmatoarea va fii cea buna , in orice caz iti doresc sa fie asa ! Te
O zi buna la toate si mai ales s-aveti parte de sarbatori frumoase , si pline de bucurii si de caldura sufleteasca ! Nu stiu daca voi mai intra din cauza ca vom face Craciunul la mama soacra si eu m-am propus s-o ajut (ca de obicei) la prepararea celor necesare , nu suntem decat 7 persoane (2 copii) , eu n-am nici un chef sa fac sarbatoare cu tot ce am in suflet , dar n-o sa-i fac sa se simta prost pe ceilalti din cauza ca eu sunt trista si fara voie ! Sper sa-mi treaca , ca-s tare demoralizata !
N-as vrea sa va demoralizez si pe voi , de aceea ma duc ... dorindu-va din suflet un CRACIUN FERICIT si un calduros si sincer LA MULTI ANI 2006
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Amely spune:
Teo scumpa, sa ai si tu Sarbatori ca-n povesti, cu miros de cetina si multa voie buna, iar anul care vine sa-ti aduca un bebita scump in burtica!
Aileene, sper ca acest Craciun sa-ti alunge tristetea din sufletel si sa te poti bucura din plin langa cei dragi din jurul tau! Pupici tie si lui Alexandre, caruia ii doresc sa-i aduca Mosu' tot ce ii doreste inimioara mai mult si mai mult (mai ales un fratior/oara)
Va pupic cu drag pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Cata scumpa de abia te astept cu vesti bune! tie si Biei!
PS cand e DPN-ul tau? pana la urma te-ai decis, nasti cu T. prin cezariana?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

mari-lu spune:
CRACIUN FERICIT CU MULTA VESELIE SI PACE IN SUFLET TUTUROR!!!
PLS,help unde o caut p Moisa la Giulesti pt HSG, nu am fost acolo never...Tre' sa-mi duc medicamente,pijamale sau e bun un trening?

Liana30 spune:
mari-lu e bun si treningul..medicamente nu ai nevoie pt HSG..iar pe Moisa o gasesti usor daca intrebi in spital ..te vor indruma cu siguranta la ea..as putea io sa iti explic cum ajungi..asa cu stanga,,dreapta dar sunt foarte obosita acum si nu as vrea sa te bag in ceatza...o sa o gasesti daca intrebi de ea...Multa bafta!!!!
teoSa ai parte de tot ce iti doresti ...
si nici un vis frumos sa nu'ti ramana in urma .."Sarbatori fericite"
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

utocatalina spune:
Neata fetelor...ieri am fost la T...Bia este f. bine...are la 35+ 2667 gr...si are capul in "chilotii mei"
...asa a zis doctorul
...azi este ziua mea si sunt foarte fericita!
Diseara vin viitorii masi ai Biei si vom petrece linga bradul super frumos(am poze in album la "craciun 2005")...vom face poze si vom bea sampanie
...va doresc zile cit mai frumoase si sa va relaxati, sa va simtiti bine si sa gustati din plin aceste sarbatori!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 5 zile

utocatalina spune:
Amely DPN-ul meu este 19 ian, dar voi naste cred ca in jur de 10-15 prin cezariana cu T...pe 4 ian merg iar la T sa vedem cum stam...oricum am bagajul de spital facut, iar Bia are deja de toate...numai pe ea o asteptam! Pupici!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 5 zile

Amely spune:
LA MULTI ANI CATA, numai bucurii si impliniri de aici inainte si distractie placuta diseara cu nasicii!
Poate mai vorbim pana nasti, dar eu vreau sa-ti urez de pe acum multa sanatate tie si Biencutei, nastere super-usoara, sa-ti revii cat mai repede si sa va bucurati amandoi de minunea din viata voastra!
Si pentru voi toate moisicile am numai ganduri bune si multe multe si
Pozici cu noi