Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 11

ingeras26a spune:
Utocata, La Multu Ani si sa-ti traiasca Bia si sa fie sanatoasa! Cadou de ziua ta...cateva picioruse si manute si taltitze in burtik de la Bia :)))
Craciun Fericit alaturi de cei dragi si multa, multa sanatate!
Sa dea Domnul ca Anul ce vine sa fie plin de bucurii si vise implinite!
Va pup si va multumesc pentru un an in care, fara ajutorul si sprijinul vostru nu stiu daca reuseam sa raman atat de optimista :))
Ingeras

Liana30 spune:
Fie ca magia noptii sfinte a Craciunului sa va aduca liniste,caldura si multa dragoste in suflet......Craciun fericit!
.....................VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!
............VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL!!!
CATA nastere usoarA..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

MADYN spune:
Dragele mele moisici, va doresc Sarbatori Fericite, un an nou mai bun si mai bogat in bebici!
Desi n-am fost prea activa la acest topic, sint cu un ochi pe voi si va tin pumnii in continuare.
O moisica cu bebica. 7+
Bebelica

bety spune:
Sarbatorile de iarna sa va umple inimile si casele de bucuria si caldura momentelor petrecute alaturi de familie si prieteni - adica de !!!!
Mii de
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

bety spune:
Cata - mii de scuze, dar abia acum am citit - a fost ziua ta - La multi ani, sa fi iubita si fericita alaturi de Bia si ursuletul tau - parca asa il alintai pe sotul tau!
Aileene - bine ai revenit...mi-a fost dor de tine!
Madyn - sper ca la anul sa-ti pasim pe urme, daca tot ne urmaresti din umbra!
Mari-Lu - sper ca te-ai descurcat - Liana intinde mereu o mana de ajutor!
Teo, Ingeras, Liana, Amely, Oana, MRL - tuturor - va mai trimit niste , pana saptamana viitoare!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

piccaflor spune:
Sarbatori fericite!
Catalina La multi ani si tot ceea ce-ti doresti..
Va pupic pe toate si va urez ca noul an sa va aduca numai bucurii...

INDY spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu sa vad care mai sunt noutatile si sa va urez "Sarbatori fericite!", sa aveti parte de lucruri frumoase si MULT NOROC.
Am trei dorinte pentru anul nou. Sa fie Mircea sanatos, sa aiba noroc, si sa va vad pe toate...(Bety),
(Thea_M),
(MRL),
(Liana),
(Amely),
(Anca),
(Aileene)...
(si pe toate celelalte pe care nu le-am amintit aici sau care sunt mai noi).
Ca de obicei...... si
... pentru toate fetele curajoase si nu numai.

kla78 spune:
VA DORESC DIN TOATA INIMA SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI ANUL 2006 SA VA ADUCA SANATATE SI IMPLINIRI!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

alina25 spune:
Fetelor eu nu v-am mai scris de mult dar v-am citit din umbra.
Va doresc SARBATORI FERICITE si mosul sa va aduca tot ceea ce va doriti .Sper ca 2006 sa va implineasca tot ceea ce 2005 nu a putut si multe alte impliniri atat sufletesti cat si materiale.
[size=6]IN NOAPTEA COLINDELOR CAND CERUL COBOARA PE PAMANT,PACEA ,BUCURIA SI SPERANTA SA VA UMPLE SUFLETELE.[/size=6]