Aspirante optimiste (170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Gogosarel frumos, datorita faptului ca sunt un copil cuminte m-am intors cu poponetzul gol, mi-am luat bataitza si m-am cumintzit!
Ai dreptate! ......

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gogosarel foarte bine spus!

Avem foarte multe motive de bucurie si implinire.Doar ca uneori nu le vedem.Stiti proverbul "nemultumitului i se ia darul"?
Gandti-va bine le acest proverb si o sa vedeti ca aveti mult mai multe motive de a intampina Nasterea Domului cu bucurie ,decat credeti.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Acum am sunat la cabinetul dr si am programare maine la 12.30 la ecografie sa vedem daca chistuletele mele au mai dat inapoi.Tine-ti-mi pumnii! Macar cativa milimetrii sa ii vad mai mici si dau de baut!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Succes la doctor, floriciko!
Ahh ce te invidiez ca mergi la munte. Noi anul asta suntem consemnati in casa

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pup fete frumoase!

bucurati-va de sarbatori, sunt frumoase si nu se stie ce aduc

laurici, iar in grecia? ce bine de tine!

georgi

unde o fi arditel?

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si io in priza!
Alerg de colo colo sa iau imbracaminte pentru finuta mea,careia ii rup turta pe 27.Am dat o poala de bani pe cateva lucrusoare si tot nu am gasit ghetute sa-mi placa si care sa nu coste sa ma rupa!Am gasit eu unele da 830000 nu dau frate pe 20 cm de gheata care la anu nu mai sunt bune
Io,cum ma stiti,iau maca,ma inteapa ovarele de mor,sunt ziua 20 ..cred,nici nu mai stiu...
Va pup si zambiti!multumiti Celui de sus pentru ce avem!

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Valentinag,

de ce te inteapa ovarele, ce probleme ai? Eu am aneixta si uneori simt asa...poate fi si din alta cauza?
Sanatate multa.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

romaniaau, din suedia, a facut test azi, in ziua 14 dupa ET, si e POZITIV. are 2 liniute. URAAAA! Se poate chiar si cu un singur embiron transferat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Tabitha, multumim pt veste! Am trecut-o pe lista de gravidute. Transmite-i felicitarile noastre!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

babutzooooooo "sarbatori fericite" iar magia noptii sfinte a craciunului sa-ti aduca lumina,caldura si multa iubire in sufletzelul tau de aur mareeeeeeeee...vacantza placuta..mmm..hmmmm.si io as vrea pe'acolo
floricikoo io tin pumnii
miha multa sanatate ..
asi io te
Mirela
Tabitha multam de veste..transmitei lui romanianuu felicitariiii si sarcina usoara..
danap ma bucur ca esti bine..
vale io vaz ca tu m'ai uitat..iti mai trimit zapada

va pupacesc pe toate fara exceptie

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput