Aspirante optimiste (170)
Raspunsuri - Pagina 11

anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Lauricipani, vacanta placuta in Grecia. Foarte frumoasa poezia, e scrisa de tine?
Eu ziua 7, sper sa-mi treaca azi scarbele.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

GeorgianaI spune:
Laurici, stiu ca doare foarte tare. Nici eu nu ma pot bujcura la maxim de aceste sarbatori, dar sper sa imi revin si sa profit de ele la maxim. Poate ca anul care vine va fi mult mai bun pentru noi toate, stim noi ce anume vrem ............
Pup toate fetilii.

Tmihaela spune:
Martha mersi multt,o sa incerc sa ma fac repede bine ii dau cu lamaie,coldrex si ceva pt git am pe aici pe birou.Laurici foarte frumosa poezia,vaca nta placuta in Grecia si Sarbatori Fericite.
Mihaela

cornelianeli spune:
buna fetelor, nu ma treceti si pe mine pe listuta?
sunt mai noua dar sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra
eu sunt intr-o stare nu tocmai buna,ma gandesc cu groaza la sarbatorile de iarna, sper sa trec usor peste faptul ca sunt singura (sotul meu este navigator)
inainte de nunta ma tot gandeam ca de sarbatori voi fi graviduta, dar nu a fost sa fie.....
citesc tot ce scrieti voi si sincera sa fiu ma incurajati sa nu-mi pierd optimismul
o zi cat mai buna
pupici
nunta noastra

dana p. spune:
Va salut si eu fete dragi!!
Eu in ultimele zile nu prea am fost in apele mele si probabil ca nici n-o sa fiu pana dupa sarbatori,am o stare de-mi vine sa intr-una.
Sper ca la anul sa fie anul meu si al vostru si sa avem parte de bebele pe care ni-l dorim de atata timp.
Monica, sarbatori fericite alaturi de globulet si de sot sa va de-a Domnul multa sanatate la toti 3!
Laurici, vacanta placuta si sarbatori fericite si la anul pe vremea asta sa ne tinem bebelusi in brate!
Va pupacesc pe toate
Dana
Poze

floricika spune:
Trec si eu sa va salut
Nu am vesti...ziua 8....
In schimb ma bucur foarte tare de sarbatorile care vine si abia astept sa merg la cumparaturi!. vom da o masa mare de Craciun la noi acasa, iar de revelion plecam la mumte
Ce sa mai abia astept! va doresc si voua sarbatori fericite in avans!
Nunta

GeorgianaI spune:
Cornelia, bine ai venit in randul aspirantelor si sedere cat mai scurta aici si trecere cat mai rapida la gravidutze!
Oricand, daca ne pricepem, iti vom raspunde la intrebari.
In primul si in primul rand, sfatul meu, la acest inceput de drum, care poate fi foarte scurt sau lung, sa te inarmezi cu rabdare si fara STRES! Stresul nu ajuta cu nimic, face mult rau!
Pup toate fetilii.

gogosar spune:
Dragutele mele, vreti bataita?
Cum adica adica intrati putin triste in sarbatori?
Hai sa va spun cum fac eu.Eu zic asa: vin sarbatorile, sunt fericita, pentru ca: sunt sanatoasa( fata de altii saracii), am ce sa pun pe masa( fata de altii), am cu ce sa ma imbrac , slava Domnului( tot fata de alti amarati), imi voi petrece sarbatorile alaturi de cei dragi mie( apropo, sapt viitoare imi vine surioara din Germania), voi face cadouri si voi primi cadouri.Ma simt iubita si rasfatata.Nu zic ca daca eram gravidutza sau aveam un bebe, bucuria nu era completa, dar eu acum ii multumesc lui D-zeu pentru ce am si il rog sa imi dea si restul cand va considera EL ca e timpul.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

GeorgianaI spune:
Gogosarel, sa stii ca si eu tot ca tine gandesc, si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat pana acum. Dar, undeva acolo adanc, in sufeltelul meu, ceva ma face sa ma simt asa. dar, promit ca de sarbatori o sa ma bucur cat pot eu de mult.
Va pup pe toate.

dana p. spune:
Ancuta(gogosar) asa e cum spui tu ca alti sunt vai mama lor, si bolnavi si saraci de n-au ce manca dar stii tu fiecare cu necazul lui.Si eu ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si eu si toti ai mei dar putin asa in sufletul meu ma gandesc" de ce Doamne-Doamne nu-mi da si mie un sufletel mic,mic si de care sa am eu grija si sa-l fac mare" .Si ma mai gandesc de ce eu trebuie sa sufar atata ,macar , cum sa spun daca nu ramaneam deloc era altceva dar asa sa stii ca ai ramas si ca nu ai putut sa ti sarcina sau sa ai 2 extrauterine ca mine( si ca altele din pacate)sau si mai rau sa-ti moara copilul dupa ca l-ai nascut, iti spun eu ca mai rau decat daca nu ramai deloc.Poate gresesc ca spun lucrul asta dar cel putin mie asa mi se pare.
Te pupacesc
Dana
Poze