Aspirante optimiste (170)
Raspunsuri - Pagina 13

simonette spune:
Buna dimineata! frumos!
Va doresc o zi usoara si cu multe surprize frumoase
Si va pe toate!

MirelaV spune:
Buna dimineata. Ma pregatesc sa plec si ma ingrozesc la gandul cum se circula astazi. Cum da un pic de ploaie sau zapada parca innebunesc toti.
Va urez o zi minunata.
Liana, intorc pupiku' MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Tmihaela spune:
Buna dimineata fetelor,ninge asa frumos afara.Eu sunt un pic mai bine fata de ieri,aseara mi-am pus sotul sa imi faca o frectie,am mai luat niste coldrex si lamaie la greu si imi este ceva mai bine doar ca am inceput sa si tusesc.Liana fata draguta.Gogosarel mare dreptate ai in ceea ce ai spus.
Va pup pe toate fara exceptie-ici
Mihaela

asi spune:
Romaniau felicitari!
Liana
Ati vazut ce frumos e afara?Saptamana viitoare vine Mos Craciun.
Familia mea
Razvan

Liana30 spune:
Buna dimineatza!
moamaaaaaaa zapada vreau si io..ca pe la noi a fulguit o tzarica aseara si de dimineatza da se opriiii...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Jocelyn spune:
Salut fetele.
Am fost luni la control la ginecolog si mi-a spus ca e totul absolut normal si ok si sa-i dam "bice", expresia lui
Mi-a recomandat totusi sa fac acele analize toxoplasma, listerie, cmv etc. si o sa ma duc cred dupa sarbatori.
Mi-a zis si ca am avut ovulatie deci daca am incercat luna asta s-ar putea deja sa fiu (da Doamne) si sa-l anunt cand vad doua liniute :PP
Voi ce teste de sarcina va cumparati si dupa cat timp se pot face de la "incercare"?
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

cornelianeli spune:
buna dimineata,
in constanta a fulguit putin si acum s-a oprit vreau zapada!!!!!!!!!
eu am cumparat clear blue,au cel mai mare grad de sensibilitate si am facut la o saptamana de la incercare, iti tin pumnii sa fie cu 2 liniute
pupici
nunta noastra

Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
buna dimineata,
in constanta a fulguit putin si acum s-a opritvreau zapada!!!!!!!!!
eu am cumparat clear blue,au cel mai mare grad de sensibilitate si am facut la o saptamana de la incercare, iti tin pumnii sa fie cu 2 liniute
pupici
nunta noastra
multumesc mult, esti o draguta

si eu iti doresc la fel si la toate celelalte aspirante

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are