nasa de botez si...menstuatia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Nu cred ca este un pacat sa fii pe ciclu, si nu cred ca e preot sa fi zis asta. Maniem pe Dumnezeu!
Ai voie sa intri in biserica sa te rogi, dar sa nu saruti icoanele, ca nu esti curata. E singura interdictie. Cel putin asa mi-a zis un preot.
Pana la urma poti considera ca e forma de respect si umilinta fata de cele sfinte sa nu le saruti cand esti la ciclu.
Eu intrebam pentru nunta, fiindca atunci trebuiesc sarutate icoanele, cartile sfinte, plus ca stau cu grija pentru rochie.
Pana la urma daca se intampla sa apara rusii la nunta, asta e, n-o fi cu banat si nu cred ca e preot sa nu oficieze casatoria.
M-au linistit si sfaturile voastre, si nu o sa-mi dereglez organismul pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, iertati-ma ca sunt mai dura, dar VORBITI PROSTII!!!!!!!!!

NU II ESTE INTERZIS FEMEII SA INTRE IN BISERICA ATUNCI CAND ESTE LA CICLU!!!!!!Poate foarte bine sa cunune, sa boteze, sa sarute icoane, sa se spovedeasca, impartaseasca etc! Interdictia este o chestiune pagana, pe care preotii idioti au transformat-o in lege! Am studiat problema multa vreme, a fost si un mic scandal in randul bisericii pe tema asta!

Asa ca, mergeti linistite in biserica ORICAND! Daca vreti, mai discutam si va mai dau detalii despre cum sta problema. Vin la nevoie si cu articole scrise de teologi cu cap si scoala multa care stiu ce spun!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by contactnicole

Ai voie sa intri in biserica sa te rogi, dar sa nu saruti icoanele, ca nu esti curata.

Adica faptul ca Dumnezeu te face fertila si-ti "arata" asta prin ciclu te face murdara? Sa aduci un copil pe lume e ceva SFANT. Adica sfintenia vine din murdarie????? ABERATII!!!!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Tzuni, bravo, daca ziceam eu - care nu sunt ortodoxa - ca vorbesc prostii, imi dadeau in cap, bine ca ai zis-o tu

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Mie trebuia sa-mi vina chiar in ziua nuntii!!!! Preotul ne chemase cu o luna inainte de nunta la o spovedanie, asa ca a fost un prilej bun sa "marturisesc". El a fost super intelegator, mi-a zis ca nu-i nici o problema...ca treaba asta cu statul separat e o cutuma veche de pe vremea cand femeile nu purtau nici macar chiloti si patau covoarele din biserica! Mie preotul mi-a zis sa vin cu inima deschisa la biserica...indiferent daca am ciclu sau nu.

Va pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirunatiz

Mie preotul mi-a zis sa vin cu inima deschisa la biserica...indiferent daca am ciclu sau nu.

Va pup!

Normal, asa trebuie sa se intample!
Ia imaginati-va un caz ingrozitor, in care o mama care are copilul bolnav vrea sa intre in biserica sa se roage, sa sarute icoane si alte alea alea pt copilul ei, dar nu poate ca e la ciclu!!!! Voi ce-ati face in aceasta situatie??? Si sa ma ierte D-zeu, dar interdictia asta suna a misoginism! Sunt atatia barbati nespalati si carora (scuzati) le put picioarele! Astia or fi mai curati decat o femeie care chiar daca e la ciclu e spalata si ingrijita?

Mama, dac-ati stii ce suparata sunt pe preotii care vin cu astfel de tampenii! Si mai e si cea prin care, cica, mama care a nascut nu are voie la slujba in biserica pana nu i se face ei o slujba speciala de "curatire". Revin la intrebarea mea: a da viata unui copil e un lucru murdar? Sau e ceva sfant? Nu e un dar de la Dumnezeu? Si, mergand mai departe, Fecioara Maria dupa ce l-a nascut pe Iisus a devenit murdara? Doamne iarta-ma, ca-i post!

Mergi la inceput

Tzuni
cred ca ar fi trebuit sa mai fi dat pe la topicurile de religie sa mai echilibrezi situatia

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

Tzuni
cred ca ar fi trebuit sa mai fi dat pe la topicurile de religie sa mai echilibrezi situatia

Eu nu am nimic cu religia, am ce am cu aberatiile pagane care sunt preluate de unii preoti si servite drept "lucruri sfinte". Ca doar la acelasi capitol se inscriu: taiatul motului, udatul mormantului 40 de zile, imprastiatul banilor la intersectie cand esti cu cortegiul, etc Le admit si nu am nimic impotriva celor care le practica, dar sa nu-mi spuna mie NIMENI ca nu am voie sa ma apropii de Dumnezeu cand simt eu si vreau din tot sufletul pt ca as fi "murdara" cu ceea ce tot bunul Dumnezeu mi-a dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Tzuni bine spus tot.
Din nefericire sunt multi preoti care au idei din astea triste si viitorul preotimii nu e mai luminat. Ai senzatii ca toti vin din negurile evului mediu

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Pai da Tzuni, tocmai asta sugeram ca multe sunt chestii pagane si de asta ziceam ca ai mai fi echilibrat situatia.

Mergi la inceput