Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 14

Ana71 spune:
Buna,
La multi ani Rares, Brien si Alessandra! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! Si binenteles mamicilor, Rrox si Coco!
Bb-ilor vaccinati le uram sa nu faca nici o reactie nici in continuare!
Gegea, nu cred ca este o reactie de la vaccin. Probabil ca ati tinut-o mai strans de manuta cand i-a facut vaccinul. Chiar stiu ca asta nu prea da reactii locale.
Rrox, multumesc pentru informatia legata de AR. Din pacate asistenta Evei nu e in tara pana la inceputul lui ianuarie si va trebui sa merg la policlinica la alta asistenta.
Alessia, multumim pentru surpriza!
Carmendutza, multumim pentru complimente!
Am avut o zi tare incarcata azi si sunt tare obositaaaa (e aproape miezul noptii si Victor ma sacaie sa-i citesc o poveste).
Noapte buna,

coco spune:
La multi ani! Alexia, Emilia si Vlad, puiul meu drag, aveti astazi 9 luni! De acum sunteti marisori, nu prea mai sunteti bebei ci copilasii nostri dragi! Sa aveti parte numai de zile senine si multa fericire!
Multumesc Ana pentru urare, sper ca pana maine sa ma insanatosesc, dc. nu tati va sta acasa (care e in concediu si tot merge la job)!
Gegea- sper sa nu fie reactie la vaccin, nu-mi vine sa cred ca asa apare! sper sa ne spui ca e ok micutza Daria!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Am pus ceva noi in albumul noiembrie05!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

ninocikap spune:
La multi ani!! pentru Vlad Antoniu - Coco, Emilia Alexandra - Geta Sava
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

rp spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! Rares si Brien, Vlad si Emilia, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Ieri nu am putut sa intru pe net ca a venit soacra-mea si a stat cu Marutza si noi am fost toata ziua la cumparaturi de Craciun, de asta urez "La multi ani" cu intirziere baietilor frumosi.
Coco, am vazut pozele. Foarte tare Vladut!! Ce pleata are si ce frumos sta in piciorute!
Eu am implinit 3 saptamini de Monti si am ajuns la 66,5kg. Rrox, daca ai timp, sa-mi actualizezi datele din listuta, te rog.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

andrruzza spune:
La multi ani Emilia si Vlad!
coco, ai baiat mare si frumoooos!
rp, felicitari pentru kg pierdute. Bravo, tine-o tot asa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

danna_J spune:
La multi ani cu intarziere Brien si Rares. Doi baieti frumosi si scumpi la fel si parintii lor! Sa cresteti mari sanatosi si voinici!Am admirat pozici cu Vladut (Corina), LA multi ani Vlad! Ce frumos este baietelul vostru Coco, si ce par mare si frumos are!Rrox, imi pare rau de raceala + de durerile la genunchi, am si eu o problema la genunciul drept si uneori (rar) ma supara dar nu foarte ingrijorator. Iti doresc insanatosire grabnica tie si printesei mici!gegea, sper din tot sufletul sa nu fie vre-o reactie la vaccin deja, pupici Dariei cea rezistenta!Sa va spun putin de noi, Sara se simte mai bine, ieri deja a papat tot ce i-a dat Narcis (pe mine ma tine departe de ea sa nu-i dau cica boala 'napoi, 'vorba vine' - ca nu reuseste), un borcanel de legume cu pui ieri la pranz (l-a topit) si aseara masa de fructe (la fel). Nu mai ii este nasucul chiar atat de infundat, tuseste inca putin, dar boala e pe duca. Si la mine se pare ca azi e mult mai bine ca ieri, pot si eu sa respir ca oamenii si nu ma mai simt atat de infundata (apropo cineva spunea de dureri de urechi (idem si aici), imi pare bine ca asa pot sa ma ocup mai bine de casa si de Sara.Dragele mele, va doresc o duminica placuta, sa va iubiti mult in familiile voastre, sa aveti pofta buna la masa si bucurie in toate!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!

danna_J spune:
rp, si de la mine felicitari pentru slabit (cam cate kg? in 3 sapt)! Cum ti se pare regimul, e greu ? Fetelor si eu am slabit cu monti anul asta, dar in ultimul timp nu m-am mai tinut de el, si mi-e dor sa mai topesc garsimile!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!

rp spune:
Danna, am slabit 4,5kg. Nu mi se pare greu regimul pentru ca pot sa maninc mult; eu nu suport sa ma infometez, sint o gurmanda si ma afecteaza psihic. Multa sanatate.
Rrox, si tie insanatosire grabnica. Si pe mine ma dor articulatiile. Eu am fost la reumatolog, am facut radiografii si mi-a zis ca am o coloana traumatizata. Mi-a dat o schema de 3 antiinflamatoare si niste pastile din ingrediente naturale pentru refacerea articulatiilor si ma simt mai bine. Inainte, cind ma mai durea, luam cite o pastila de Diclofenac. E destul de eficient, daca nu ai reticente in ceea ce priveste antiinflamatoarele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)